Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün ürünler elime ulaştı ve denemem başarılı oldu , ilgili forum üyelerine yeni yöntem anlatılmıştır

lütfen konuyla ilgili bana özel mesaj atmayın

lütfen konuyla ilgili bana özel mesaj atmayın

firebird madem ilgili forum uyelerini kafanda belirlemissin,onlarada ozel mesajla bunlar yollamissin ,neden genel konuda bunu yazip milleti heyecana dusuruyorsun.hem dıyorsun yakında böle böle anlatıcam gerekli kişilere hemde özel mesaj atmayın , e sen buraya yazıp milleti merakta bırakırsan mıllette sana mesaj atar.hem suçlu hem güçlü birde kalkmış burda bana özel mesaj atmayın diyorsun.yanlış bu hareketler yanlış.

edit:bende firebird e bu konuyla ilgili özel mesaj attım.

Son düzenleme:
firebird e teşekkür etmiş olmamın sebebi yardım etmiş olması değil ironi sadece madem yöntemi burada anlatmayacaksın ne diye genel mesaj atıyorsun

Ben iyi oh çok güzel yaptım demiyorum tartışılacak birşeyde görmüyorum , sadece daha önce forumda bb.com olayını detaylı anlattıktan sonra başımıza gelenlerin bir daha gelmemesi için önlem aldım hepsi bu , spor salonundaki arkadaşına bile supplement getirirsen benim hakkımıda gasp etmiş olursun , ayda 1 sipariş herkese fazlasıyla yeterdi ama 2 ay önceki mesajlara bakınca benim bu paylaşımı yapmadıklarımın ayda en az 2 koli ürün getirdiğiden bahsettiğini görürsünüz , şahıs önemli değil önemli olan supplemente gerçekten ihtiyacı olan vücut geliştirmecilerin faydalanması çünki bu elimzideki son kapı ve kapatmak için bir sebep yok , lütfen kızacak olanlar özel mesaj atıp içini döksün rahatlasın gocunmam korkmayın

abi 2 ay önce diez ile beraber bildiğimiz herşeyi anlattık herşeyi paylaştık 1 günde tek uçaktan 45-50 koli supplement çıktı , sonra ne oldu ? kaç kişinin malı gümrükte yandı Allahtan revamı bu bize ? mavi formu kaç kişi biliyodu finansbanklarda olduğunu ? biz aradıkda bulduk onlarda arayıp bulsalardı demedik 99999 tane mesja attık anlattık sonra üyelerimziden bazıları naptı ? salonundaki adamdan tutta gittigidiyorda satmak için bile alanlar oldu 2 kişi yakaladım ben gg de ve onlara özel mesaj attım forumdan kaçıp gittiler , bu konuyu memlekette takip etmeyen yok abi , google da yurtdışı supplement yaz direk bizim konu çıkıyor bizim günahımız burda paylaşmaksa cezasınıda vebalinide çekmeye rağazıyım

aslinda bence dogru bir sey yaptigin, simdi yazsan yarim saate 2ser koli siparis gecen saticilar olur eminim.

ama bir sekilde paylasimini da yapmak lazim aksi halde alenen yazip yok vermem diyince insanlarin kafasinda ister istemez soru isaretleri olusur.

ortak guvenilen birisi bizim icin isi ticarete dokmeden tamamen kisisel ihtiyaca yonelik 2 ayda bir mesela siparis verse biz de ona odemesini yapsak olmaz mi

firebird oyle ozel mesaj atin gocunmam falan bunlar kelime oyunu,benim umrumdami supplement istersen elmas getirt yurtdisindan,ben sana acik kelimelerle yaziyorum burayi iyi oku, BU YERIN ADI FORUM YANI PAYLASIM YERI ,MADEM KAFANDA GEREKLI KISILERI BELIRLEDIN EN BASINDA ,O ZAMAN NEDEN BU KONUYA BUNU YAZIP INSANLARI MERAKLANDIRIYORSUN,SEBEP NE?,KENDINI ISE YARAR GORUP TATMIN MI EDIYORSUN,FLEXOR SANA GEREKEN CEVABI VERMIS DAHA FAZLA UZATMICAM BENDE!!

firebird endişelerinde haklısın altın yumurtlayan bir tavuk bulmuşsun ve eğer bu tavuğun yerini tarif edersen tavuğun parçalanmasından korkuyorsun.Bu endişende sana sonuna kadar katılıyorum fakat unutma burası forum ve yazılan heryazının birilerine faydasının dokunması gerekiyor.Keşke hiç bu konudan bahsetmeyip ortalığı karıştırmasaydın.Yolunu buldum ama söylemem tavrı biraz egoist olmuş.

4-5 kişiye yollamadım çünki sebeplerim var bu kişiler düşünürler bulurlar ben yeterince kişiyle olayı anında paylaştım , ben istesem 1 ay söylemezdim abicim stoklardım supplementi bu kıtlıkta %200 para kazanırdım ama böyle bişey yapmadım benim buna ihtiyacım yok , paylaşılması gereken herkesle telefon yoluyla paylaştım , oyun dünyası gibi bir satıcının bile kendini millete reklam ettiği forumumuzda bunu açıklarsam bu heriflerin bizi gambazlamayacağının garantisini bana kim vercek ? , şunu açıkca söylüyorum arkadaşlar kür dönemi harici 1 ayda 2 koli ürün getiren insan bu forumdaki herkese ihanet etti ve bunun cezasını şuan çekiyoruz 115 milyona amino alıp kullandım o parayaı verirken diez ile attığımız mesajlar aklıma geldi , 3-4 kişiye mavi formu alıp kadıköy iskelesine gidip elimle verdim yardım olsun diye sonuç ne oldu 1 ayda 1.5 senelik sistem çöktü bunu çökertmek istemiyorum o yüzden herkese telefonda anlatıyorum tane tane ve tembihliyorum supplement sporcuya 1 gün değil hergün lağzım , zaman içinde niyeti iyi olanlara bu konuda yardım edicem , gerekirse getirip elimizle size teslim edicez bulucaz çaresini ama unutmayın bu son kapı kapanırsa ölene kadar kazık fiyata mahkumuz

2004 yılında Yurtdışından sipariş vermeye başladım ve 1,5 ay önce siparişim gümrükte ilk defa yakalandı. Ben de sebebini merak ediyordum. Ta ki bu konuyu görene kadar. BB comdan Türkiyede ilk sipariş verenlerden birisinin ben olduğuna inanıyorum. Ama bana yaptığınıza bakın sağır sultana duyurmuşsunuz beni de perişan etmişsiniz şimdi anladım. Keşke daha önce okumuş olsaydım şu sayfaları da son siparişimi vermeseydim. 3 ayda bir sipariş veriyordum. Yazık değil mi bana. Valla çok üzüldüm. Ayıp ya

2004 yılında Yurtdışından sipariş vermeye başladım ve 1,5 ay önce siparişim gümrükte ilk defa yakalandı. Ben de sebebini merak ediyordum. Ta ki bu konuyu görene kadar. BB comdan Türkiyede ilk sipariş verenlerden birisinin ben olduğuna inanıyorum. Ama bana yaptığınıza bakın sağır sultana duyurmuşsunuz beni de perişan etmişsiniz şimdi anladım. Keşke daha önce okumuş olsaydım şu sayfaları da son siparişimi vermeseydim. 3 ayda bir sipariş veriyordum. Yazık değil mi bana. Valla çok üzüldüm. Ayıp ya

gümrük meselesi sadece sizi ilgilendiren bir mesele değil..kimse kimsenin aleyhine davranmıyor ve burasıda ne bunu yargılama yeri nede savunma yeri..lütfen üslubunuza dikkat edin..
forumlar paylaşım içindir..el altından işler çevirmek için değil..tabiki insanlar diğer insanların faydalarına olan şeyi burda paylaşacaklar..

bence bu konu hakkındadkı cozum yontemlerı ö.m olarak bıle yollanmamalı direk tlf ile yayılmalı adamların kolu uzun bı sekılde bılgıye ulasıp ne kadar yasal olursa olsun kapatırlar kapıyı

valla yumurtaya abanıcaz sanırım.. ben asla türkiyedeki tekelci .. türk vatandaşını sağılacak inek gören zihniyete para kazandırmam..
bu yüzden ne arçelik-beko bişi alıyorum veya aldırıyorum ne de teknosaya uuğruyorum
benzer tabloloları birçok alanda görebilirsiniz.. yıllarca türk halkını sömüren güya türk sanayici veya ithalatçılar.. bu yüzden yabancı perakendicilerin gelmesine seviniyorum.. bizim türkler biz türkleri kazıklamayı çok seviyor behyper_

valla yumurtaya abanıcaz sanırım.. ben asla türkiyedeki tekelci .. türk vatandaşını sağılacak inek gören zihniyete para kazandırmam..
bu yüzden ne arçelik-beko bişi alıyorum veya aldırıyorum ne de teknosaya uuğruyorum
benzer tabloloları birçok alanda görebilirsiniz.. yıllarca türk halkını sömüren güya türk sanayici veya ithalatçılar.. bu yüzden yabancı perakendicilerin gelmesine seviniyorum.. bizim türkler biz türkleri kazıklamayı çok seviyor behyper_

öncelikle herkese merhabalar. ben bu forumu yaklasık iki gundur aralıksız olarak takıp edıyorum. bu başlıga yazılan butun entrylerı neredeyse eksıksız okudum. bugun 3 saatır okuyorum ve bunca yaşanan olaylara halen daha anlam verebilmiş değilim. ne kadar saçma olaylar ülkemizde oluyormuşta ben haberim yokmuş.

ben yaklaşık bir yıldır bu sporu yapıyorum ve artık suppl. kullanmamın vaktinin geldiğini farkettim. aslında katkısız yapma taraftarıyım bende ama yogun okul tempomdan dolayı çok yavaş gelişim sergiliyorum. ve daha oncedende kullandıgım ıcın gelısıme olan katkısınında biliyorum.

hem ögrenci olusum hemde bu işi hafif yapmak istediğimden alt tarafı bir tane optimum nutrition %100 whey protein 5lbs lik sıparsı vereyım dedım. ama oncesınde tr dekı sitelere bakarak onceden alanları bır dınleyeyımde tecrube olur dedım ve bu baslıktakı tum yazıları okudum.

sadete gecelek olursam firebird den bana bu ürün siparisi konusunda yardımcı olmasını istiyorum. ben ole bi seferde 25-30 lbs lere varacak kadar urun alacak kapasitede değilim. dedıgım gıbı bır tane ON's %100 whey almak isitoyrum.

Biraz alaveare gibi olcak ama bunu hakediyo gümrüktekiler.Bi arkadaş sormuş ben arkadaşa aldırıp göndersem diye, arkadaşın direk göndermesinde biraz kamufle etse olmazmı yolladıklarını .Protein tozu diyelim sonuçta toz doldur poşete sok peluş oyuncağa yolla:D

Biraz alaveare gibi olcak ama bunu hakediyo gümrüktekiler.Bi arkadaş sormuş ben arkadaşa aldırıp göndersem diye, arkadaşın direk göndermesinde biraz kamufle etse olmazmı yolladıklarını .Protein tozu diyelim sonuçta toz doldur poşete sok peluş oyuncağa yolla:D

o zaman paketin takılmakla kalmaz narkotiğe ifade vermek zorunda kalabilirsin ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı