Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haftasonu dağıtım yapmıyor sanırım dhl beklemedeyım siparişlerim için

şu iherb de kaliteli diye bilinen markalar olsa optimum,muscletech gibi çok iyi olurdu acaba herkes yani ingilizcesi iyi olanlar mesaj atarak böyle bir şey olursa memnun olacaklarını söyleyebilirlermi? başka sitelerin ürün çeşitliliğiyle bu sitenin kargosu birleşseydi iyi olurdu :)

Aynı dertten bende muzdaripim.İHerbe mesaj atmanın bir faydası olacağını sanmıyorum. Çünkü insiyatif birazda kaliteli olarak nitelendirdiğimiz markaların elinde. İHerb'ü gold partner olarak kabul etmedikten sonra İHErb kendi sitesinde bu markaların ürünlerini satamaz sanırım.

Son düzenleme:
İherb e bu konu hakkında mail attım :
Cevap verdiler saolsunlr :
We have currently outgrown our warehouse and in the process of acquiring a much larger facitlity. Once we are able to upgrade later this year we will bring in more variety to our selection including sports nutirtion like Optimum and Muscletech

yeni bir depoya geçiceklermiş ve o zmn optimum muscle tech gibi ürünleride satmaya başlayacaklarmış yakında :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende mail yollamıştım ve banada bu cevabı vermişlerdi :D başka forumada yazmıştım cevabı :D artık bekleyecez mecburen

arkadaşlar dikkatimi çeken bir noktayı paylaşmak isterim. daha önce fedex ve ups'le gelen ürünlerim olmuştu fakat hepsi de gümrükte açılmıştı. Son iki siparişimi dhl'le aldım. diğerlerine göre biraz geç gelsede (1 ya da 2 gün) gümrükten her iki paketim de açılmadan geçti. Belki sadece tesadüftür.

İherb e bu konu hakkında mail attım :
Cevap verdiler saolsunlr :
We have currently outgrown our warehouse and in the process of acquiring a much larger facitlity. Once we are able to upgrade later this year we will bring in more variety to our selection including sports nutirtion like Optimum and Muscletech

yeni bir depoya geçiceklermiş ve o zmn optimum muscle tech gibi ürünleride satmaya başlayacaklarmış yakında :)

galiba ilk mesaj atan benim iherb e
bana ılk masajımda kesınlıkle dusunmedıklerını (galıba potansıyel düşüktü )yazdılar
ikinci mesajımda türkıyeden gelen sıparıslerın artabılecegını yazdım
cevap , değerlendireceklerını yazmıslardı
üçüncü mesajımda ise bazı formlarda siteden bahsettiğimi sports bölümünde satışın artabilecegini yazmıştım

1 hafta sonra gelen mesaj yeni ürünler için yeni depo hazırladıklarını yazdılar

umarım beklenen ürünleri beklenen fiyatlarla sunarlar

bu arada başka arkadaşlarda mesaj atarlarsa daha iyi olur sonucu
hep beraber gözlemleriz

arkadaşlar ben netritiondan alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartım yok babamada söylesem şimdi ne gerek var falan dicek biliyorm..

test amaçlı deniyim dedim ödeme bölümünde credit card dan sonra

Money order *
* [SIZE=-1]Your order will not be shipped until your money order or paper check is received.[/SIZE]

yazıyor. sanırım paryı almadan ulaştırma yapamıyorlarmış.. ben nereye kime yapıcam ödemeyi kredi kartsız...

iherb bu kargo fiyatlarıyla daha geniş ürün yelpazesi sağlarsa kesinlikle bir numara olur türkiye için. netirition 70 dolar kargo istiyor 5lbs lik ürüne, iherb 25usd :) biraz hızlı yapsalar bari taşınma işlemini

diğer markaların talebgörmesi sonucuyla optımun,muscletech, Bsn, Eas,Prolab vb. markaları ürün gamına ekleyip cargo fiyatlarını netrition seviyesine çekebilirler umarım cargo fiyatı değişmez bu sebeble çokta fazla kurcalamamak en iyisi..

• Like
Reactions: JaM
diğer markaların talebgörmesi sonucuyla optımun,muscletech, Bsn, Eas,Prolab vb. markaları ürün gamına ekleyip cargo fiyatlarını netrition seviyesine çekebilirler umarım cargo fiyatı değişmez bu sebeble çokta fazla kurcalamamak en iyisi..

Katılıyorum. Olduğu kadarıyla yetinmek gerek sanırım. Sonra evdeki bulgurdan olmak var.

Kargo fiyatları birden uçarsa. Hiçbir cazibesi kalmaz.

iherb de perfect nutrition da varmış o da fena değildir whey için isopure leri iyi. optimum olmasa da oranları fena değil sonuçta kargo ucuz çok detaylı hesaplamadım ama değişiklik isteyen baksın derim fikir olsun diye.

deathlifter Perfect i bulamadım iherb de, link verebilir misin?

Edit: Şimdi buldum. Natures Best adında yer alıyormuş.

Son düzenleme:
iherb iyi güzel hoş ama bizim için ürün yelpazasi oldukça dar diyebilirim. arallığın son günü 3 parça sipariş verdim dün elime ulaştı paket açılmamış ve ürünlerde her hangi bir sorun yok dhl çok sağlam bir taşıma şirketi. diğer sitelerde kargo ücreti uçuk iherb de 10$ ancak dediğim gibi alınacak ürün yok en son twinlab ın likid aminosunu ve whey proteinini aldım ve bir mail gönderdim optimum markasının neden olmadığını ve bizim en çok tercih ettiğimiz bir marka olduğunu yazdım . optimum da olsa başka siteye gerek kalmaz sanırım.

natur' best ürünleri olması gayet iyi özlelikle protein tozları çok beyendiğim ürünüdür. aminosunda 2 kutu kullandım oda gayet güzel.

Şu sıralar gümrük nasıl eski yoğunluk devam ediyormudur ocak ayının 1ve 2'si sipaşi veren oldumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı