SSUO
Forumla Aşina
shaker dan takılacağını hiç sanmam sonuçta boş kap
Tesekkur ediyorum bilgilendirmen icin umarim boyle bir sebepten takilmaz.
shaker dan takılacağını hiç sanmam sonuçta boş kap
merhaba arkadaşlar bu fedex anlaşılan 2 haftadır pek iyi çalışmıyor nedense..benim kargoda paristen bir çıkamadı valla..daha evvel 1 gün kalırdı....neyse yarın TR ye gelir artık 3 gündür paris te..
arkadaşlar bu 100 dolar olayı kargo fiyatıyla beraber mi yoksa kargo hariç mi?
At local FedEx facility
ISTANBUL TR
2 gün beklemeden sonra artık kargo şirketinde topBu gün yarın gelir inşallah.
Bugün 19:00 itibari ile geldi malzemelerim...
İherb den 17 sinde ve 19 unda 1 er tane protein tozu ve amino asit siparişi verdim fakat siparişler arasında 2 gün olmasına ramen aynı gün kargoya verilmiş bu yüzden siparişlerden 1 atnesi gümrükte takıldı ve iherb le yazışmalarım sonucu tabiri caizse yan çizdiler ve suçu atacak yer aradılar kesinlikle bir sorun yaşarsanız hiçbir şekilde hatalarını telafi etmek için birşey yapmıyorlar haberiniz olsun sipariş verirken herşeyi göze alın.
Ey gümrük memurları eğer proteinimi içerseniz inşallah boğazınızda kalır millet ithalatçı gibi mal çekiyor bizim 2 ürünümüzemi göz diktiniz ey gümrükçüler.
beyler cevap yokmu?Beyler diyelimki ben bb.com dan kargo dahil 50$lık bir yağ yakıcı aldım.Airmail ile takılma olasılığı fazlamı ve takılırsa ne yapmam gerekiyor?Ben kayseride oturuyorum,istanbula gelmemmi lazım?
Ayın 19'unda iherb'den verdiğim siparişim az önce elime ulaştı. Sorunsuz bir şekilde DHL ile 3 günde geldi ürünler. Yurtdışından ilk alışverişimdi ve güzel bir alışveriş oldu thums: Aldığım ürünler şunlar:
Jarrow Formulas Glutamine Powder 1 Kg.
Jarrow Formulas Creatine Powder 1 Kg.
Now Sports BCAA Powder 340 Gr.