Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar şuanda sadece casein eksiğim kaldı, onunda Türkiye'den 200TL lik sipariş edemiyorum çok pahalı.
bb.com dan 2LB casein almak istiyorum.
http://www.bodybuilding.com/store/opt/cas.html
bu ürün takılırmı acaba ?

Valla kimse garanti birşey söyleyemez ama geçme ihtimali var sonuçta çok dikkat çekici olmayacaktır boyut ve ağırlık açısından ama dediğim gibi kesin geçer demek imkansız.

Casein'ler aslında Whey'lere göre yurtdışında da biraz pahalı ancak ülkemizdeki fiyat farkıyla kıyaslanmaz bile.

Siz yine de BB'den sipariş verecekseniz ve takılmasından korkuyorsanız işinizi garantiye alıp DHL ile sipariş verin, takılırsa geri gönderirsiniz, paranızın bir kısmı kurtulur ama 30 gün beklersiniz gelmesini. Para o kadar önemli değil derseniz Fedexle de alabilirsiniz ama şans işi. Bir nevi kumar oynatılıyor zaten.

Bu arada iHerb'te Whey + Casein karışımı protein tozları da satılıyor. Saf casein olmasa da belki bir alternatif olarak düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
ürünlerin takılacağı varsa takılır ! BB.com daki görevli günde TR den yaklaşık 500 adet sipariş verildiğini belirtiyor. bunların bir kaçı gümrükte takılıyor, kurallara uysanızda uymasanızda şans işi, tabiki çok büyük koliler her zaman risklidir göze batar..
burda 450 gr' lık ürünü takılanda var bir çamaşır makinesi büyüklüğünde kolisi geçende var o yüzden kesin konuşamayız.

solgar ürünlerine gelince çok defa kopleks B ve benzeri vitamin tabletleri aldım.
benden reçete isteyen olmadı açıkçası takılırsa hepsinden isterler o ayrrı..

bir başla konu BAYRAM geliyor diye yüklenmeyin paketleriniz geçmez. makul boyutlarda verin sipaşlerinizi..

210-220 dolar arası paket geçirebilen oldu mu hiç? normalde kargo dahil 200 doları gecmemek gerekiyo. ben en fazla 198 dolarlık sipariş geçirebildim. sınırın biraz üstünde gecirebilen oldu mu diye merak ettim.

Paranız bolsa her türlü denemeyi yapabilirsiniz bu 500 dolar da olur 1000 dolarda olur katları da olur. Hem biz bftr üyelerine de büyük katkınız olur. Bu arada sınır kaç dolarmış merak ettim.

Valla kimse garanti birşey söyleyemez ama geçme ihtimali var sonuçta çok dikkat çekici olmayacaktır boyut ve ağırlık açısından ama dediğim gibi kesin geçer demek imkansız.

Casein'ler aslında Whey'lere göre yurtdışında da biraz pahalı ancak ülkemizdeki fiyat farkıyla kıyaslanmaz bile.

Siz yine de BB'den sipariş verecekseniz ve takılmasından korkuyorsanız işinizi garantiye alıp DHL ile sipariş verin, takılırsa geri gönderirsiniz, paranızın bir kısmı kurtulur ama 30 gün beklersiniz gelmesini. Para o kadar önemli değil derseniz Fedexle de alabilirsiniz ama şans işi. Bir nevi kumar oynatılıyor zaten.

Bu arada iHerb'te Whey + Casein karışımı protein tozları da satılıyor. Saf casein olmasa da belki bir alternatif olarak düşünebilirsiniz.

elimde whey var o yüzden saf casein olursa daha iyi olur. türkiyede 2lb olsa düşünebilirim fakat o da yok şansımızı deneyeceğiz artık ki siparişide DHL ile vermek istemiyorum, proteinleri kombine kullanmak istiyorum çünkü, herşey hazır

iherb.com bsn satıslarına baslamıs ama , neredeyse kargo fıyatı dusuk oldugu ıcın urun fıyatlarını yukselterek dıger sıtelerle aynı hesaba getırmıs , mısal bsn syntha6 proteın bb de 38 dolar , ıherbte 64 dolar anlıcanız alısverıs yaptıgınız da hepsı aynı kapıya cıkıyorr

prolab satıslarıda baslamıstır , ama ne yazıkkı yenı markaların whey proteınlerınde cok ucuk rakamlar koymus ıherb mantıklı olanı 2 lbs lık urunlere saldırmak o anlamda karda olabılıyoruzzz

Son düzenleme:
iherb.com bsn satıslarına baslamıs ama , neredeyse kargo fıyatı dusuk oldugu ıcın urun fıyatlarını yukselterek dıger sıtelerle aynı hesaba getırmıs , mısal bsn syntha6 proteın bb de 38 dolar , ıherbte 64 dolar anlıcanız alısverıs yaptıgınız da hepsı aynı kapıya cıkıyorr

prolab satıslarıda baslamıstır , ama ne yazıkkı yenı markaların whey proteınlerınde cok ucuk rakamlar koymus ıherb mantıklı olanı 2 lbs lık urunlere saldırmak o anlamda karda olabılıyoruzzz
Arkadaşlar sakin olun fiyatlar yavaştan iniyor hatta BSN markasının fiyatlarını düşürdüler çoktan. Bu prolab markası hakkında hiç bişey bilmiyorum arkadaşlar birde bu aralar aklımda now foods isolate proteinini düşünüyorum.

210-220 dolar arası paket geçirebilen oldu mu hiç? normalde kargo dahil 200 doları gecmemek gerekiyo. ben en fazla 198 dolarlık sipariş geçirebildim. sınırın biraz üstünde gecirebilen oldu mu diye merak ettim.

203 usd kargo dahildi. 6-7 ay önce. Ama şu an riskli bence bu miktar 200 ün üstüne çıkmayın çünkü parite gün geçtikçe alehimize kapanıyor.geçen sene 210 usd nin üstünde idi üst sınır, şimdi ise 205 ler civarında.

Son düzenleme:
adszsoa.jpg

arkadaslar 2 gündür siparişim Tallahasee'de bekliyo. hiç değişiklik yok. neden acaba?

Özet geçeyim; Gıda takviyeleri kontrole tabi ürünlerdir, takılırlar, ilinize göre tarım bakanlığından izin çıkartmak zorunda veya reçete getirtmek zorunda kalırsınız. Fiyat limitini aşarsanız vergi ödetirler. Dikkat çekmeyecek şekilde sipariş vermelisiniz. Ufak paketlerin geçme şansı biraz daha fazladır ancak hiçbirşeyin garantisi yoktur. iHerb'ten sadece Twinlab protein tozu sipariş edip, paketi takılan çok insan var. Solgar ürünleri gıda takviyesi olarak değil ilaç olarak düşünülecektir, direkt reçete veya Sağlık Bakanlığından izin isterler. Son 20-30 sayfaya bir göz atın, siparişlerinizi teker teker getirin, kargosu biraz masraflı olabilir ama gümrükte takılma riskinizi azaltırsınız. Yine de ben risk alabilirim veya takılırsa reçete vs çıkartabilirim diye düşünüyorsanız problem olmayacaktır. Bol şans.

solgarda glucosamine alan var mı, omega3'ü ilaç olarak almazlar büyük ihtimalle ama glucosamine'li üründe tereddüt ettim, başka markadan mı alsam acaba sorun olur mu sizce? burada reçetesiz satılan bir ürün gerçi.

sitedeki aynı tarz diğer eklem destekleyicilerden tavsiye edebileğiniz var mı? mümkünse içinde chondroitin glucosamine msm kombinasyonu olan bir tane?

solgar glucosamine chondroittin complex 150 tablet aldım bir çok kez sorun yok reçete falan istemezler isteseler bendende isterlerdi..

arkadaşlar bodybuilding.com dan sipariş vericem 1 2 gün içerisinde hatırı sayılır bir meblada usa deki kuzenime kargolatcam 2 hafta sonra tr ye geliyor çunki herneyse ancak şöle bir durum var bb.com da Expiration Date lerini goremiyorum ürünlerin nasıl orencez onu allah askna =) alıcam ürünlerin bazılarını 5 6 ay sonra kullanmayı planlıyorum çunki..

arkadaşlar bodybuilding.com dan sipariş vericem 1 2 gün içerisinde hatırı sayılır bir meblada usa deki kuzenime kargolatcam 2 hafta sonra tr ye geliyor çunki herneyse ancak şöle bir durum var bb.com da Expiration Date lerini goremiyorum ürünlerin nasıl orencez onu allah askna =) alıcam ürünlerin bazılarını 5 6 ay sonra kullanmayı planlıyorum çunki..

Soruna cevap veremiyeceğim ama sana bir sorum olacak benimde amerikada bir tanıdığım var bende sipariş verip ona göndertsem oda bana kargolasa ne fark ediyor ?
Yani sormak istediğim oradaki tanıdıklarımız bize kargolarsa gümrükte kargo takılması gibi bir sorun olmuyor mu ? :shock:

Soruna cevap veremiyeceğim ama sana bir sorum olacak benimde amerikada bir tanıdığım var bende sipariş verip ona göndertsem oda bana kargolasa ne fark ediyor ?
Yani sormak istediğim oradaki tanıdıklarımız bize kargolarsa gümrükte kargo takılması gibi bir sorun olmuyor mu ? :shock:

Arkadaşın demek istediği şey tanıdığı gelirken yanında getirmesi durumu. Yoksa o da benzer kargo firmasına verecek, BB'den, iHerb'den aldığın da benzer kargo firmasına verecek. Gümrükte takılma şansını değiştirmez.

idemenk hocam markaları livechatten sorarsan BB'deki adamlara sana expiration date'leri vereceklerdir.

Son düzenleme:
Arkadaşın demek istediği şey tanıdığı gelirken yanında getirmesi durumu. Yoksa o da benzer kargo firmasına verecek, BB'den, iHerb'den aldığın da benzer kargo firmasına verecek. Gümrükte takılma şansını değiştirmez.

idemenk hocam markaları livechatten sorarsan BB'deki adamlara sana expiration date'leri vereceklerdir.

sanırım sadece gift damgası yapıştırabilir.

sanırım sadece gift damgası yapıştırabilir.

Ah evet onu daha önce düşünmüştüm ben unutmuşum.

Gift damgasıyla birlikte bir de fiyatı düşük gösterebilir böylece 100 euro gibi limitleri de geçebilirsiniz aslında ancak adet olarak çok büyük fark varsa yani gösterilen fiyat paketinizdeki ürünler için gerçekçi değilse gümrük memuru da anlayacaktır durumu. Ancak gift yazan paketi de açıp kontrol ettiklerinden takılma konusunda yine de büyük bir fark yaratamayabilir. Arkadaşınız varsa deneyin derim.

evet dostum vinternattın dedigi gibi aynen , bu arada siparişimi verdim her ne kadar bb.com dan ilk alışverisime lanet etms olsamda tr ye kargolattığım için bu sefer çok mutlu bir şekilde ayrıldm alışverişten çok güzel bir blender hediye ettiler sağolsunlar hehe =)

Ah evet onu daha önce düşünmüştüm ben unutmuşum.

Gift damgasıyla birlikte bir de fiyatı düşük gösterebilir böylece 100 euro gibi limitleri de geçebilirsiniz aslında ancak adet olarak çok büyük fark varsa yani gösterilen fiyat paketinizdeki ürünler için gerçekçi değilse gümrük memuru da anlayacaktır durumu. Ancak gift yazan paketi de açıp kontrol ettiklerinden takılma konusunda yine de büyük bir fark yaratamayabilir. Arkadaşınız varsa deneyin derim.

Aslında bu tamamen şans işi. Bir ay önce kadar Fransa'daki bir akrabama iphone 4 aldırıp hediye olarak kargolattım. İçinde de düşük fiyatlı bir mp3 çalar olduğunu yazmasını söyledim. Ürün açılmadan elime geçti. Açılsa zaten gümrüğe takılırdı :) Dediğim gibi tamamen şans işi...

Arkadaşlar şimdi iherbden sipariş edecem. Gümrükçüler çalışıyor mu bayramda ama gümrükten geçse bile bayramdan sonra gelir değil mi çünkü bulundugum yerde dhl'i aras kargo dagıtıyor onlarda tatildedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı