Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler angel takılmasında bayramdan sonra gelsin, arkadaşlar bayram diye yüklenmeyin bakın aç gözlülüğün sonu kötü oluyor.

İlginç, iherbde defalarca sip. vermeme rağmen ilk defa oluyor.
order histroy de 'shıppet out' yazıyor 3 gündür orda sorun yok.

takip nosu, Dhl sayfasında bulunamadı yazıyor. dhl yi aradım böyle bir takıp nosu yok diyor.

iherb'e mail attım ne cvp vercekler..

Arkadaşlar şimdi iherbden sipariş edecem. Gümrükçüler çalışıyor mu bayramda ama gümrükten geçse bile bayramdan sonra gelir değil mi çünkü bulundugum yerde dhl'i aras kargo dagıtıyor onlarda tatildedir.

evet arKADAŞIM bnm geçen ay bile sölediğim global dhl ile gelen kargom daha hala pttde ve açılmamış gümrükleme işlemi yapılacak ondan sonra bayramdan sonra eline geçer dediler tabi protein tozu felansa izin vermeyiz dediler ama dur bakalım ürün ptt de bekliyoruz senin ki büyük ihtimal bayramdan sonra gelir

takip nosu, Dhl sayfasında bulunamadı yazıyor. dhl yi aradım böyle bir takıp nosu yok diyor.

Dominic bende de olmuştu sanırım 2 gün sonra güncellenmişti takip sayfası, dhl bilgileri geç girebiliyor bazen ondan olabilir numarada sorun olması daha düşük bir ihtimal.

arkadaslar iherb den önerebilceğiniz kalorisi veya karbonhıdrat oranı yüksek supplemetler varmı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:42 ----------

dostum eger cuma gunu sparıs verdıysen pazartesı aksamı yola cıkar

arkadaşlar fedexle sipariş verdik,
Shipment information sent to FedEx yazıyor yanında da tarih olarak
Nov 15, 2010 00:33 yazıyor. bişe yapmam gerek mi acaba ?

iherbden verdiğim sipariş 2 günde DHL ile elime ulaştı cok hızlı bir servisti !!!
10112010109.jpg

dhli.jpg

biz vermeyin dedikce caps li mapsli super mesajlar atiyosunuz bed dua etmek istemiyorum ama bazen harbi hak ediyorsunuz neyse allah bildigi gibi yapsin diyelim

Siteye yeni üye oldum ki bu mesaj sayımdan ortada özellikle foruma göz attım foto paylaşımı yapılmış bu paylaşımın üyelere yol gösterici oldugunu sanarak ugraş verdim ve paylaştım.

28 yasındayım cocuk değiliz forum kurallarında hata yapmış olabilirim !
Ama kuyruğa basılmış gibi tepki verilmez

Forum kuralı değil, bazı arkadaşlar sadece elinize ulaşan paketlerinizi buraya yazmayın distribütörler falan gümrüğe baskı yapar bir daha alamayız diye tedirgin oluyorlar. Kaldı ki MRM'in bildiğim kadarıyla Türkiye'de distribütörü yok.

Yöneticiler bunu kural olarak koymadığı müddetçe insanlara baskı yapmak anlamsız. İsteyen yayınlar istemeyen yayınlamaz. Mini modluk yapmayın.

Resim yayınlanamayacagına iliskin bir forum kuralı yok, o nedenle forum kurallarını ihlal etmis degilsin.

Arkadasların kuyruga basılmıs tepkisine kısmen hak vermek lazım, zira bu adamların gumrukte 100-150 dolar arası malları takıldı. Hatta kiminin birden fazla kez.

Kusura bakma Brazil biraz fazla tepki vermiş arkadaş ama haklı onun adına özür diliyorum burada kimsenin kötü niyeti yok hepimizin iyiliği için uyarmamız şart. Bu arada yanlışmı gördüm 2 tane 5 lbs mi sipariş ettin böyleyse birdaha tavsiye etmiyorum değmez nasıl daha dogru sipariş verecegini sorarsan pm den yardımcı olurum.

Son olarak tüm BFTR üyelerinin bayramı mübarek olsun.

Teşekkürler arkadaşlar açıklamalar için iherbde türkiyede distürbitörü olan ürünler yer almıyor sanıyorum ama emin değilim.

twinlab'ın Trde distürbitörü var mı biliyor musunuz?

Birde ürün siparişinde verdiğim adresin etkisi olabilir mi? (ev adresi değil TRnin sayılı holdinglerinden biri)

GrudgeR 2 adet 5lbs doğru gördün PM atıyorum teşekkürler ilgin için

Forum kuralı değil, bazı arkadaşlar sadece elinize ulaşan paketlerinizi buraya yazmayın distribütörler falan gümrüğe baskı yapar bir daha alamayız diye tedirgin oluyorlar. Kaldı ki MRM'in bildiğim kadarıyla Türkiye'de distribütörü yok.

Yöneticiler bunu kural olarak koymadığı müddetçe insanlara baskı yapmak anlamsız. İsteyen yayınlar istemeyen yayınlamaz. Mini modluk yapmayın.

Kusura bakma Brazil biraz fazla tepki vermiş arkadaş ama haklı onun adına özür diliyorum burada kimsenin kötü niyeti yok hepimizin iyiliği için uyarmamız şart. Bu arada yanlışmı gördüm 2 tane 5 lbs mi sipariş ettin böyleyse birdaha tavsiye etmiyorum değmez nasıl daha dogru sipariş verecegini sorarsan pm den yardımcı olurum.

Son olarak tüm BFTR üyelerinin bayramı mübarek olsun.

Resim yayınlanamayacagına iliskin bir forum kuralı yok, o nedenle forum kurallarını ihlal etmis degilsin.

Arkadasların kuyruga basılmıs tepkisine kısmen hak vermek lazım, zira bu adamların gumrukte 100-150 dolar arası malları takıldı. Hatta kiminin birden fazla kez.

Teşekkürler arkadaşlar açıklamalar için iherbde türkiyede distürbitörü olan ürünler yer almıyor sanıyorum ama emin değilim.

twinlab'ın Trde distürbitörü var mı biliyor musunuz?

Birde ürün siparişinde verdiğim adresin etkisi olabilir mi? (ev adresi değil TRnin sayılı holdinglerinden biri)

GrudgeR 2 adet 5lbs doğru gördün PM atıyorum teşekkürler ilgin için

var iletişim olarak offical sitesinde bu iletişim verilmiş.

TURKEY EKSEN SAGLIK/LIFETIME TURKEY +90 216 465 91 12 +90 212 355 75 15

http://www.twinlab.com/international/international-contacts

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı