asılın beyler siparişlere.Almanyada bekletiyolar kargoları gümrük açılmadığı için.bayramdan sonraki yığılmayı zor eritir bunlar.steroid bile geçer![]()
![]()
![]()
adam haklı beyler =))
,
Evet EMS kargo nedir ?
Ems cargo şirketidir ve evine ptt ile ulaşır malın.. En güvenli yoldur ems ile gümrükten mal geçirmek. Dhl de felan bir takıldı mı Allah kurtarsın artık.. Çok iyi para ödersin ondan sonra .... Fakat emc ile takılan bir ürünü (düşük ihtimal) dhl e göre 1/5 oranında para ödeyerek alabilirsin.. DHL gibi firmalara takılma ihtimali bulunmayan ufak tefek şeylerde vermek daha yararlı. Ama bizimki gibi suplementler sınıra yakın fiyatlar da 200 dolar gibi ve ağır kılolardakı urunlerde Ems daha iyi bir seçim olacaktır.
Fakat sonuç itibarı ile gümrük memurunun insiyatifinde kıllık yaratıp yaratmamak .. Malına bakan memurla alakalı.. Fakat yılbasında sistem değişiyor gümrüklerde. Dolayısı ile daha rahat mal getırmemız mumkun olacaktır. Az daha sabır gösterin
arkadaşlar iherb e üye oldum indirim kodumu göremiyorum reward a baktım ama birşey yok biri açıklarsa sevinirim...birde alınan mallar 5 kg yi ve 100 $ geçmezse bile neticede vergisiz mallar olduğu için mi bu kadar panik yapıyorsunuz... yani normalde böyle bir yasal hakkımız yok mu bizim zaten?
Ems cargo şirketidir ve evine ptt ile ulaşır malın.. En güvenli yoldur ems ile gümrükten mal geçirmek. Dhl de felan bir takıldı mı Allah kurtarsın artık.. Çok iyi para ödersin ondan sonra .... Fakat emc ile takılan bir ürünü (düşük ihtimal) dhl e göre 1/5 oranında para ödeyerek alabilirsin.. DHL gibi firmalara takılma ihtimali bulunmayan ufak tefek şeylerde vermek daha yararlı. Ama bizimki gibi suplementler sınıra yakın fiyatlar da 200 dolar gibi ve ağır kılolardakı urunlerde Ems daha iyi bir seçim olacaktır.
Fakat sonuç itibarı ile gümrük memurunun insiyatifinde kıllık yaratıp yaratmamak .. Malına bakan memurla alakalı.. Fakat yılbasında sistem değişiyor gümrüklerde. Dolayısı ile daha rahat mal getırmemız mumkun olacaktır. Az daha sabır gösterin
Bu sorulara ek olarak EMS kargoda takip no var mı?Tamam bu ems kargo güzel hoş muş da biz nasıl ems kargoyu seçeceğiz ?
Çünkü ürünleri aldığımız sitelerde 3 seçenek mevcut dhl-fedex-ups.
Ems hangi sitede var ?
Ürünler ortalama kaç günde geliyor ?
Kargo fiyatı nedir ?
Bu arada yılbaşında sistem değişiyor demişsin nasıl bir değişiklik olacak söylede rahatlat bizi![]()