saydam dedi:valla selçuk sanslısın benim gitti 252 dolar :cry:
numune olarak yazılırsa gumrukten geçiş çok daha basıtlesıyor.BlueEyes dedi:Konu tarih olarak baya tozlanmış ama yurt dışına (ABD) öğrenci olarak giden arkadaşımdan 5lbs lik optimum %100 whey sipariş etmeyi düşünüyordum (kargo ile bana gönderecek) acaba hediye paketi fln yaptırtsammı ya da kargoya "sample" yani numune olarak belirtmesini istesemmi bir sorun yaşarmıyım acaba kafam karıştı :cry:
BlueEyes dedi:Konu tarih olarak baya tozlanmış ama yurt dışına (ABD) öğrenci olarak giden arkadaşımdan 5lbs lik optimum %100 whey sipariş etmeyi düşünüyordum (kargo ile bana gönderecek) acaba hediye paketi fln yaptırtsammı ya da kargoya "sample" yani numune olarak belirtmesini istesemmi bir sorun yaşarmıyım acaba kafam karıştı :cry:
diez dedi:aslında yakın zamanda 2 adet 10 lb.optimum whey siparişi vardim 1 seferde abd.den ve sorunsuz geldi 1 haftada..yarı fiyatına hatta...aldığım şirket kutuya birazda tozun kendisinden dökmüştü sanırım amaçları gümrükte sıkıntı yaşanmaması idi..arkadaşında kutunun içine biraz protein tozu dökebilir..ama yinede sorun çıkacağını sanmam..yakında yine sipariş verecem..
buarada istemişken 10 lb(4,5 kg ) iste uzun süre gider..
dominic dedi:istekli ama fikri yok, totalde"290 $ tutuyor bi şekilde geçiçek gümrükren..