Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olmadı.....

yaaa enteresandır site siparişi onaylamadı airmail yoluyla yollayamayız yalnız ups veya fedex yoluyla yollayabiliriz diye uyarı verdi. hesabıma baktım parayı çekmemişler. Ben sadece 5lb lik optimum netrion 100% whey gold standart protein tozu sipariş vermiştim toplam 68$(posta dahil) tutuyordu galiba sipariş çok düşük olduu için posta yoluyla yollamadılar yada anlayamadığım bir nedenden ötürü. şimdi yanıma bir ortak bulabilirsem 10 lb liğini sipariş vereceğim (tek başıma bu kadarını bitiremem diye)

Size küçük bir tavsiyede bulunayım.Yurt dışından getirticeğiniz en son ürün protein tozu siz onu getirtiyorsunuz..normal aldığınız gıdalarda çokmu eksiğiniz var? Yoksa müsabık olarakmı yapıyorsunuz bu sporu ki alınan madleler sonucu ortaya çıkan yüksek protein sentezi boşluğunu dolduruyorsunuz..Bence bunlar yerine sizleri küçükte olsa sıçrama etkisi yapacak amino asit bileşenlerine yüklenmeniz..Özellikle türkiyede çok pahalı olan ürünlere..Glutamine,,bcaa,,arginin,define zamanı iyi miktarda gereken l-carnitin,cla gibi suplementlere yatırım yapmanız sizin için daha iyi olcaktır diye düşünüyorum..Hem bu sayede aldığınız ürünlerden gerçekten kar yapmış olursunuz.Özellikle bu ürünlerin powder (toz) olarak alırsanız.Çok karlı çıkarsınız..

gecen hafta itibari ile balance marka (avustralya) 750 gr whey, 250 gr creatine, 100 gr glutamin, bcaa ve kaliteli multivitamin icin toplam 90 dolar odedim...gayet uygun di mi ??

protein tozu aminoasit

aslında ben 2-3 ay oldu başlayalı ve forumdan okuduuğum kadarı ile protein tozu kullanmaya karar verdim. ben çalıştığım için yeterli proteini alamadığımın kanısındayım. bu yüzden takviye olarak protein tozu kullanacağım biliyorum burası değil forumda yeri ama protein tozu ile aminoyu beraber kullansam olur mu?.

7 Şubatta flexonline sitesinden flex dergisine abone olmuştum..ilk olarak nisan sayısını göndererek başlayabilecegini söylemişlerdi..Daha nisan girmeden nisan sayısı dün posta ile elime geçti..tabi kargo ile gelmesini tercih ederdim ama nisan girmeden gelmesi hoşuma gitti..tavsiye ederim..(tabi baya sabretmeniz lazim ilk seferinde)

netrition.... dan sonra bide burada şansımızı deneyelim..

bu siteden pazartesi sipariş etmeyi düşünüyorum ürünler;

** Lipo-6 Liqui-caps 120 cap.
** Hydroxycut Hardcore 120 cap.
** optimum nutrition Superior Amino 2222 325 cap.

şeklinde bi sipariş düşünüyom lipo 6 ben deniycem + hydroxcut hardcore arkadaşa bide biz deniyelim şansımızı sitenin linki:::::::: hesabı yaptım herşey kargo margo bu günkü kurdan yakalşık 200 tl... (bilginiz olsun)

http://www.1fast400.com/

sipariş pazartesi gibi vermeyi düşünüyom daha önce bu siteden alan arkadaşlar varsa paylaşımda bulanabilirler...

bodyboilding.com da sorun varmı?

merhaba arkadaşlar;
internetten sipariş vermeyi düşünüyorum forumu okudum. sormak istediğim bodyboilding.com da hala sorun var mı? kredi kartı ile hala alınamıyormu? hangi yollarla nasıl alabiliyorsunuz? (detaylı anlatırsanız sevinirim). son günlerde yurtdışından ürün alan arkadaşlar hangi sitelerden ürün aldı? Netrition.com da sorun yok anladığım kadarı ile ama ondada ups biraz pahalı bodybuilding.com göre.
Bodybuildig.com da havale ile ödenebiliyorsa nasıl oluyor bunuda yazabilirseniz memnun olurum.

çok acil yardımm

arkadaşlar netrition.com dan geçen hafta bir sipariş vermiştimairmaille . para aynı gün çekilmedi ve my accountumda ''Tracking only available for UPS and FedEx shipments''. diye bir uyarı gözüktü bende airmail yoluyla sipariş gönderemiyoruz zannettim. ancak bir gün sonra para hesabımdan çekilmiş ve mail adresime onay maili geldi. ancak my accountumda uyarı hala duruyor. anlayamadım gitti şimdi param yandımı ürün yollandımı akibeti ne oldu anlayamadım lütfen acil bir yardım ederseniz seviniim...

Re: çok acil yardımm

gartew dedi:
arkadaşlar netrition.com dan geçen hafta bir sipariş vermiştimairmaille . para aynı gün çekilmedi ve my accountumda ''Tracking only available for UPS and FedEx shipments''. diye bir uyarı gözüktü bende airmail yoluyla sipariş gönderemiyoruz zannettim. ancak bir gün sonra para hesabımdan çekilmiş ve mail adresime onay maili geldi. ancak my accountumda uyarı hala duruyor. anlayamadım gitti şimdi param yandımı ürün yollandımı akibeti ne oldu anlayamadım lütfen acil bir yardım ederseniz seviniim...

Hayir dostum paran yanmamiş , orda belirtildiği gibi , kargo takibi sadece Fedex ve UPS ile istediğinde oluyo , airmailde öle bi şansin yok , sadece ürünün sorunsuz eline geçmesini bekliyceksin.Ürünü de ödeme yapildiktan sonra 1gün içinde yolluyolar genelde , ben cuma 2kutu hydroxycut aldim , Fedex ile istedim,bugun elime gecti.

ben de netritiondan protein tozu sparişi vermeyi düşünüyorum. sanırsam onlar kredi kartı kabul ediyorlar. 10 lbs optimum...ne dersiniz sorun çıkmaz değil mi... garanti olsun diye fedex le getirticeem....

Re: bodyboilding.com da sorun varmı?

partyboy dedi:
merhaba arkadaşlar;
internetten sipariş vermeyi düşünüyorum forumu okudum. sormak istediğim bodyboilding.com da hala sorun var mı? kredi kartı ile hala alınamıyormu? hangi yollarla nasıl alabiliyorsunuz? (detaylı anlatırsanız sevinirim). son günlerde yurtdışından ürün alan arkadaşlar hangi sitelerden ürün aldı? Netrition.com da sorun yok anladığım kadarı ile ama ondada ups biraz pahalı bodybuilding.com göre.
Bodybuildig.com da havale ile ödenebiliyorsa nasıl oluyor bunuda yazabilirseniz memnun olurum.

kredi kartıyla alışlar hala izinsiz ve böylede gidecek..ona emin olun..elemanlarla bizzat online chatte sordum..0 tolerans..daha önce western unionla birkere alıpta güven vermiş olsanız bile sıfır tolerans..onuda sordum yani..ama western unionla para gonderirseniz sorun çıkmıyor..sende de sorun çıkmaz umarım..tabi çıkacak sorun siteden değil ancak gümrükten olabilir..o da fedexle kısmen çözülmüş..

Qty Item ID Brand Product Size Price Item
Subtotal
1 30-0012 Kaizen Tribulus Terrestris, 500 mg 90 capsules $9.49 $9.49
2 46-0692 Twinlab Amino Fuel Liquid 32 oz. $16.95 $33.90
1 84-0089 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein, Cookies n Cream 5.15 lb. $28.99 $28.99
Subtotal $72.38
Subtotal after discount $72.38
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 business days + Customs) $96.07
Total $168.45

----------------------------------------------------------------------------------------

peki arkadaşlar bu yukarıdaki siparişin gelme ihtimali var mı? yada nedir? buradaki bilgilere göre 10 lbs ve 100 doları geçmedik ve fedex i seçtik kargo için :roll:

DaFFy dedi:
Subtotal
1 84-0089 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein, Cookies n Cream 5.15 lb. $28.99 $28.99
Subtotal $72.38
Total $168.45

----------------------------------------------------------------------------------------

peki arkadaşlar bu yukarıdaki siparişin gelme ihtimali var mı? yada nedir? buradaki bilgilere göre 10 lbs ve 100 doları geçmedik ve fedex i seçtik kargo için :roll:

Bence sorunsuz bi şekilde gelir bu mallar

ozyy dedi:
DaFFy dedi:
Subtotal
Subtotal $72.38
Total $168.45

Bence sorunsuz bi şekilde gelir bu mallar

inşallah be ozyy, netrition.com u öğreneli 2 yıl oldu ama sağolsun gümrükteki dengesizlikler yüzünden bir türlü cesaret edemedim taki düne kadar :)

Daffy hayırlı olsun..sorunsuz eline geçer inşallah..fakat dikkatimi çeken kargo $96.7 fazla değilmi..başında priority 2-3 days yazmasının bilmiyorum buna etkisi varmı..

birde henüz siparişi onaylamamışsan ve maddiyatta sorun yoksa optimum wheyi 10 lb almanı tavsiye ediyorum..çok fazla gitmeyecek malum....toplam paket 10 lb.üzerinde fedexte sorun çıkmıyor..ben 2 adet 10lb. almıştım ve fedexle sorunsuz gelmişti..

diez dedi:
Daffy hayırlı olsun..sorunsuz eline geçer inşallah..fakat dikkatimi çeken kargo $96.7 fazla değilmi..başında priority 2-3 days yazmasının bilmiyorum buna etkisi varmı..

birde henüz siparişi onaylamamışsan ve maddiyatta sorun yoksa optimum wheyi 10 lb almanı tavsiye ediyorum..çok fazla gitmeyecek malum....toplam paket 10 lb.üzerinde fedexte sorun çıkmıyor..ben 2 adet 10lb. almıştım ve fedexle sorunsuz gelmişti..

sağolasın diez :) ilk siparişim diye fazla ürün sipariş etmemeye ve 10 lbs yi geçmemeye çalıştım, fedexte sorun olmadığını bilmiyordum bunu öğrenmem iyi oldu tekrar sağol, kargo ücretine gelince airmaili hatırlamıyorum ama ups de 94 dolar civarıydı ben de hem burda ve dışarda fedexle getirmenin daha iyi olduğunu duyduğum için hem de fazla fark yok diye fedexi seçtim.

yurtdışı için u.s.a yerine galiba universal alamn markası almanyadan sevkiyat yapan siteleri kullansak daha hesaplı olmazmı?
ben almanca bilen bi arkadaşla araştırmaa yapıcam bi size bilgi veririm

FedEx in Kocaelide şubesi yok, şubesi olmayan yerlere de teslimat yapıyorlar mı? bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ozzy dedi:
FedEx in Kocaelide şubesi yok, şubesi olmayan yerlere de teslimat yapıyorlar mı? bilgisi olan var mı arkadaşlar?

yaw , nicklerimiz cok yakin olmus , görsem bu nicki almazdim :)

http://www.coneks.com.tr/dropoff_locator/Turkeymap.html bu linkte Koceali'ye ait telefon numarasi var , araci firma ile ulaştiriyo olma ihtimalleri yüksek , bi göz at istersen

KOCAELİ
Kotko Toptancılar Sitesi A/Blok No:8
Kocaeli

TEL: (0262) 335 19 70
FAX: (0262) 335 19 70

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı