ZAC KHAN : Dorian Yates in yetiştirdiği müthiş genetik!

Private

Üye
21 yaşında Dorian Yates eğitime almış aynı zamanda zenci genetiğine sahip biri.

4ues0a9.jpg

4kvc65s.jpg

62nb69k.jpg

2lnibcx.jpg

639vsja.jpg

ZACX6.jpg

İşte geleceğin Mr. Olympiası buraya yazıyorum. Henüz 21 yaşında olması hayret edilecek bişey yaşınıda pek göstermiyor açıkçası. Sahaya 2-0 galip olarak çıkmış.

5. resimdeki kanatlar mükemmel görünüyor.ışık oyunu mu diye bilgisayarın ekran açısıyla bir iki defa oynadım her seferinde çok geniş göründü. yüzünde ağlarmış gibi bir ifade var bundan kurtulması lazım.ön kolları çok iyi.mide diğer bölgelere göre çok geri kalmış. şu anda tek avantajı yaşı gibi görünüyor.

omuzlar bicepsler çok iyi..göğüslerde gayet iyi ve simetrik..bel ince
başarıya açık bir vücut..

bencede yaşına göre vücut çok iyi sanki daha büyükmüş gibi ama çalışmalar çok iyi yanıt vermiş gibi.şimdiden gözümüz alışsın bencede çünkü ilerleyen zamanda çok fazla rastlıyacaz kendisine body aleminde...

Yaşıyla ilgili yanlış anlama olmuş sanırım, yazıda 21 yaşında olduğu söylenen Dorian'ın çalıştırdığı bir diğer yetenek Flex Lewis, Pakistanlı olduğunu tahmin ettiğim Zac Khan'ın 27 yaşında olduğunu okudum, mantıklı.
Kas dolgunluğu, sırtı, göğsü, kalf, önkol ve boynu gerçekten muazzam.
Omuzlarınıda eklemek lazım :D
Hatta kolları içinde çok iyi denebilir.
Karnı dışında adam cidden iyi görünüyor, birde üst bacağının dış kesiminde daha fazla bombe, yana doğru parantez görüntüsü olması gerekiyor.
İyi bir Pro'nun yanında poz verirken görürsek daha iyi değerlendirebiliriz, kendi başına iyi görünmek birşey, birde mukayese içerisinde görmemiz lazım.

Bence en önemli eksisi bu adamın boyu.. Pek uzun olmayan dorian'a göre bile kısa duruyor. Bu boyda bu doluluğa ulaşması çok çok büyük vukuat olmaz. Minyon suratlı bir adam Mr. Olympia title'ı için zayıf kalır. O karizmaya sahip değil bence.

Bence en önemli eksisi bu adamın boyu.. Pek uzun olmayan dorian'a göre bile kısa duruyor. Bu boyda bu doluluğa ulaşması çok çok büyük vukuat olmaz. Minyon suratlı bir adam Mr. Olympia title'ı için zayıf kalır. O karizmaya sahip değil bence.

Çok doğru. Sonuçta bu kişilerin amacının işin maddi boyutu olduğunu düşünürsek.Ronnie coleman sempatikliği ile yada jay cutler karizmasıyla bu derece başarılı olmasalar bile yinede bu işten çok ekmek yerlerdi.
sanırım dennis, gunter,kevın gibi profesyonellerin durumuda tam olarak böyle.
Hem sponsorları içinde bir albenisi olmalı.Kral benim diyebilmeli.

omuz kol bacak göğüsler kalflar gayet iyi ama mide vücudun gerisinde kalmış bide yüzünde pro ifadesi yok adamın yüzünde yeni başlayan poz veririkenki surat ifadeleri gibi adamın yüz ifadesi :D

21 yaşında olamaz bu cok daha büyük gösteriyor .bir karısıklık olmus bence .bu adam 21 yaşındaysa ben 15 yaşında filanım o zaman

http://www.thebiguniverse.com/zackkhan/biostats.html

Kendine ait web sayfası var, bu verdiğim linkte stats'ine ulaşılabilir.
Boyu 1.83 (Dorian 1.78'di, öne eğildiği ve çıplak ayaklı olduğu için daha kısa durmuş sanırım)
Sayfasında belirtilen ölçüleri:
115 kg. yarışma kilosu.
Göğüs: 145 cm.
Kol: 56 cm.
Bel: 91 cm.
Üst Bacak: 72 cm.
Kalf: 51 cm.

İngiltere Şampiyonasında 2006'da ikinci olmuş, yakında pro olur sanırım.
Yaşıda belirttiğim gibi 27, Temuz 1980 doğumlu.

Boy bilgisi yanlış verilmiş bence karasan. Dorian'la ayakta tabelanın 2 yanında durdukları fotoda ikisi de normal duruyor ve adam bayağı kısa.
1.75'den kısa bu adam.
http://www.thebiguniverse.com/zackkhan/biostats.html

Kendine ait web sayfası var, bu verdiğim linkte stats'ine ulaşılabilir.
Boyu 1.83 (Dorian 1.78'di, öne eğildiği ve çıplak ayaklı olduğu için daha kısa durmuş sanırım)
Sayfasında belirtilen ölçüleri:
115 kg. yarışma kilosu.
Göğüs: 145 cm.
Kol: 56 cm.
Bel: 91 cm.
Üst Bacak: 72 cm.
Kalf: 51 cm.

İngiltere Şampiyonasında 2006'da ikinci olmuş, yakında pro olur sanırım.
Yaşıda belirttiğim gibi 27, Temuz 1980 doğumlu.

27 yaşındaysa bu şekilde olympia da 8.10. gibi bir yer edinir kendine en iyi ihtimalle . bu tip sporcu kaynıyor ortalık. gözle görülür bir üstünlüğü yok(belki kanat olarak biraz öne çıkıyor ama yaş itibariyle o da normal).konu başlığındaki yaş yanıltıcı oldu ilk yorumları yaparken.başlık açarken daha doğru bilgi verilseydi keşke.

Boy bilgisi yanlış verilmiş bence karasan. Dorian'la ayakta tabelanın 2 yanında durdukları fotoda ikisi de normal duruyor ve adam bayağı kısa.
1.75'den kısa bu adam.
Resimdeki Zack Khan değil Schwarzxxl, işte o Flex Lewis, boyu 1.65, iki haber aynı sayfada olduğu için zaten yaşla ilgili karışıklık meydana gelmiş.
Flex Lewis, Lee Priest gibi bir şey (bence onun kadar yetenekli değil) önkol ve kafları süper, adamın o kadar adı geçti, bir parça üstüne konuşalım diye yazdım ;)

Düşük çözünürlükten yüzlerindeki farkı ayırt edememişim. haklısın.
Ama yine de adam da olympia olacak karizma yok. Tipten kaybediyor. Boy 1.81 ise doluluk gayet iyi. Artık Coleman gibi maymunluk yaparsa alır birşeyler. Ama Dorian'ın öğrencisiyken o da zor:)

Resimdeki Zack Khan değil Schwarzxxl, işte o Flex Lewis, boyu 1.65, iki haber aynı sayfada olduğu için zaten yaşla ilgili karışıklık meydana gelmiş.
Flex Lewis, Lee Priest gibi bir şey (bence onun kadar yetenekli değil) önkol ve kafları süper, adamın o kadar adı geçti, bir parça üstüne konuşalım diye yazdım ;)

27 yaşındaysa bu şekilde olympia da 8.10. gibi bir yer edinir kendine en iyi ihtimalle . bu tip sporcu kaynıyor ortalık. gözle görülür bir üstünlüğü yok(belki kanat olarak biraz öne çıkıyor ama yaş itibariyle o da normal).konu başlığındaki yaş yanıltıcı oldu ilk yorumları yaparken.başlık açarken daha doğru bilgi verilseydi keşke.

Daha ilk yorumda adamı Mr. Olympia ilan ettim ya bravo bana.

Back
Yukarı