Zahir Khudayarov 505 kg squat..

ronnie coleman squat elbisesi ve knee wraps ile yapıyordu 363x2 yapmıştı gerçi zahir'de de knee wraps var ama en azından suit yok ronnie coleman'dan kat kat daha iyi yani. pek derine inmemiş bu squat yarışmada geçerli olmazdı ama zahir genelde antrenmanlarında derine inmiyor yarışmalarda bi şekilde derinliği tutturup jüriden geçerli oyu alıyor. muhtemelen kısa bir süre içinde yarışmada 500 kilo yapacaktır gerçekten muazzam bir kuvvet.

Bu adamin rakibi Eric Lillebridge birde yanilmiyorsam Andrey Malanichev
... Baska organisationda Carl Yngvar Christensen var oda çok güçlü.

16c2640a-88bc-fab5-b1a9-ebd26bddcb90.jpg

Çok uçuk ağırlıklara girildiği takdirde vücut kendini kitler ve bayılırsın. Bu adamın bayılmaması bir mucize. 505 kg den sonra çok sallandı bayılacak zannettim fakat harbiden helal olsun :)

ahahahah hanımıyla aynı kilo yapıyorum ve benden 2 tekrar fazla çıkarıyor,ego düşüşü yaşıyorum şuan ...[DOUBLEPOST=1459026908][/DOUBLEPOST]
Çok uçuk ağırlıklara girildiği takdirde vücut kendini kitler ve bayılırsın. Bu adamın bayılmaması bir mucize. 505 kg den sonra çok sallandı bayılacak zannettim fakat harbiden helal olsun :)
mesela sen 100 kg sin diyelim vücudun basıncı 100kg ye göre ayarlıyo,sırtına 300 kg daha aldığında vücudun 400 kg ye göre nefesini kan akışını ve iç basınç dengesini ayarlıyo ve ağırlığı sırtından atıp tekrar 100 e düştüğün zaman eski haline döndürmek bi anda olmadığı için bayılmalar olabiliyor ama önemli bişey değil 5-10 sn de eski haline geliyosun

Back
Yukarı