Zayıfım ama karnımla ilgili sorunum var

Arkadaşlar merhaba boyum 1.77 kilom 55 belim 82 cm vücudumdan karnım hariç memnunum ancak alt karnımda sabit bir yağ var.O yağı içime çekip karın kaslarımı sıktığımda six pack çıkıyor ama salınca gerçekten dümdüz gidip birden büyüyen göbekli biri oluyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.Bugün itibariyle kardiyo yapmaya başladım 10 dakika koşu bandı 10 dakika bisiklet sonra ise ağırlık antrenmanı.Acaba bu şekilde o alt karın yağlarımı ne kadar sürede verebilirim ve tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı teşekkürlerden şimdiden :)

boyum 1.77 kilom 55 belim 82 cm vücudumdan karnım hariç memnunum

Olma. Aşırı zayıfsın.
O yağı içime çekip karın kaslarımı sıktığımda six pack çıkıyor
Yabancı forumlarda şöyle bir laf vardır: "Zayıf erkekte six pack şişman kadında iri göğüs gibidir, sayılmaz."
ama salınca gerçekten dümdüz gidip birden büyüyen göbekli biri oluyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.
Olma. Göbekli biri olmuyorsun. O kadarcık göbek en zayıf kişilerde bile çıkar, senin örneğinde olduğu gibi.
Acaba bu şekilde o alt karın yağlarımı ne kadar sürede verebilirim ve tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı teşekkürlerden şimdiden :)
Yağ yakımı egzersizden ziyade yemekle alakalıdır. Tavsiyemi vereyim, öncelikle gerçekçi düşünmeye başla. Şu anda aşırı zayıfsın ve kas kütlesine ihtiyacın var. Göbeği falan boşverip ayda 2 kilo alacak şekilde yemeye başla. En az 70 kiloya kadar başka hiçbir şey yapma. O zaman duruma bir bakarsın.

Ben senin kadar zayıf değilim ama bendede aynı durum var,benimki göğüs kafesimden kaynaklanıyor.Göğüs kafesim biraz eğri olduğu için göğüs geride karın ilerde kalıyor böyle olunca da göbek çıkıyor haliyle ama kilo alırsam kemiklerim kasların altında kalacağı için belli olmayacağını ve bir şey etkilemeyeceğini düşünüyorum,senden kilo alırsan o göbek kasların yanında ufacık kalır o yüzden kilo almaya bak derim

aynı sorun bendede var. ne yapmam gerekiyor. kilom yine 63 gibi bişeylerde. sabit görünen bir sixp. nasıl sağlarız ?

ve bana yağ yakıcı supplement lazım. Gittgidiyor yada sanalpazar.comda böyle ürünler var. fakat ne almam gerektiğini bilmiyorum

1 haftadır kardiyo yapıyorum 5 cm azalmış bel çevrem galiba iş kardiyo ve düzgün beslenmede artık hiç çikolata dondurma yemiyorum önceden çok fazla yerdim

Hacı vücuduna göre kardiyo yapmalısın ya ben 10 dakika koşu bandı 5 dakika bisiklet sonra 5 dakika da başka bir bisiklet.Bunlar bana yetiyor su gibi ter oluyorum t-shirt değiştiriyorum.Zaten yağ yakmaya 10 dakikadan sonra başlıyormuş insan.Ama burada önemli olan beslenme bence abur cubur yeme eritirsin tüm yağlarını

Ayrıca supplement falan almana gerek yok ya biz sonuçta kilolu değiliz sadece yağ oranımız yüksek onu da azaltmak için gerekli olan şeyler;zaman,kardiyo,bodybuilding,dengeli beslenme

Back
Yukarı