Zayıflamak için beslenmeme göz atarmısınız ?

kular15

Üye
İyi günler

95 kg yim. Erkeğim 1.82 boyum var. 21 yaşındaıym

Kilo vermek için spora ve diyete başladım sizden ricam beslenmemi değerlendirmeniz.

Sabah
4 yumurta beyazı
6 adet yeşil zeytin
1 adet yeşil çay
ufak bir miktar yağsız tatlı lor

1. öğünüm
200 gram tavuk gogsu
50 gram bulgur

ara öğünüm
Kendi sıktıgım portakal suyu
veya 1 adet yeşil elma

2. öğünüm
200 gram tavuk göğsü
50 gram bulgur

Hareketsiz bir yaşamım var şuan. Pc basında vakıt gecırıyorum. Ona gore degerlendırırsenız sevinirim.
Günlük evde dumble ve halter hareketlerımı yapıyorum.

Lütfen tek istedigim programımı eleştirmeniz. Bakıpta çıkmayın :(

Tavuk göğsünden bir süre sonra bıkabilirsin yerine alternatif seni diyet yapmak değilde sağlıklı beslenmeye mental olarak hazırlayacak beslenme menüleri oluştur

Kardesim programinda hic yag yok sanirim yumurtanin 3 tanesini sarisiyla tuket birazda kuruyemiş ekle az bi miktarda karbonhidrati yukari cekebilirsin sabah kahvaltisina yulaf ekleyebilirsin ama yag vucut fonksiyonlarini yerine getirmesi icin gerekli.

Öğlen 12 de uyanıyorum genelde.Bazen kahvaltı etmıyor dırek 1. ogunle baslıyorum gune. Sizce 3 öğünüde tam olarak tuketmelımıyım gece gec saat olsa bıle yanı 9 10 gıbı 2. ogunumude yemelımıyım

Varmıdır arkadaslar baska onerileriniz tavsiyeleriniz benim için çok önemli

Öğlen 12 de uyanıyorum genelde.Bazen kahvaltı etmıyor dırek 1. ogunle baslıyorum gune. Sizce 3 öğünüde tam olarak tuketmelımıyım gece gec saat olsa bıle yanı 9 10 gıbı 2. ogunumude yemelımıyım
sabah kahvaltisi çok onemli hic degilse 8.5 9 civari kalkip ye ondan sonra gene yat ogunlerinide aksatma ve yatmadan 3 saat once yemegi kesmen lazim ac kalicagini hissedecegin zaman bol su iç

hocam geç kahvaltı ediyorsan veya hiç etmiyorsan intermittent fasting aralıklı oruç öneririm 16 saat açlık 8 saat yeme aralığı oluştur yağ yakımınada çok etkisi olur. saatleri kendine göre belirleyebilirsin mesela öğlen 12 den saat 8 e kadar kalorini almaya çalışırsın kalan saatler birşey yemezsin gibi kendine göre ayarlabilirsin internette çok video var bununla ilgili

Back
Yukarı