Zeynep Köse

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
923036_607612349249208_456804926_n.jpg

Daha ne olsun..Sadece istikrarından dolayı bile tebriği hak ediyor...

Bu arada karın kaslarında da gözle görülür gelişim var.Darısı başımıza..!

Merhaba eleştırıye her zaman açığımdır ama neyin tartışmasını yaptıgınıza anlam veremıyorum , kımse tabıkı de begenmek zorunda degıl .bıraz daha mantıklı yorumlar yapılması taraftarıyım .benim dunya guzelı olma yolunda bır ıddaam zaten yok bu işi keyıf aldıgım ıcın yapıyorum , elımden geldıgınce bır yerlere gelmeye calışıyorum ama öyle ama böyle , kimseye saygısızlık etmeden işimi yapmaya calısıyorum hepsı bu .he bu arada ben şu konuya açıklık getıreyım hıc bır ajansa baglılığım yoktur onun yazılmasındaki amaç farklıdır .herkese tesekkurler
Zeynep Köse

Son düzenleme:
Konuda moderasyona gidip kişisel tartışmaları ve vücut değerlendirmesi içermeyen birbiri ile bağlantılı postları temizledik arkadaşlar, kimse kişisel algılamasın. Tabi ki her yorum olumlu olmak zorunda diye bir şey yok, olumsuz gördüklerinizi söylemek,bunu tartışabilmek hakkınız, ancak bunu yapıyorken lütfen yapıcı olmaya dikkat edelim.

Zeynep hanımın attığı mesajı konuyla ilgili rahatsızlığını dile getirdiği ve gelecekte bu yönde atılabilecek mesajlara karşı söz hakkı anlamı taşıdığı için başlık altında kalması gerektiğine karar verdik.

İyi forumlar,
Bodyforumtr yönetimi adına thetramp...

Back
Yukarı