Zoretanin & Gainer

Herkese iyi forumlar.Zoretanin ile gainer aynı anda alsam karaciğerde herhangi bi sorun olur mu arkadaşar? Doktoruna sor diceksiniz ama doktora sorduğumda tabiki daha gainer'ın g sini söylemeden zararlı demeye başladı... Yeterli beslenebildiğim kadar beslenmeye çalışıyorum ama yinede kalori eksik kalıyor. Alacağım (eğer alırsam) gainer'ın içinde A vitamini yok yani zoretaninle beraber bi zararı olacağını ben şahsen düşünmüyorum sonuçta yediğin doğal karbonhidratların içindede bu tür maddeler mevcut

Gainerin icindeki maddelerden biri ile ilgili ilacin prospektusunde kullanilmamasi gerektigi yaziyorsa kullanma, yoksa bir sikinti yok.

GAİNER LA İLGİLİ ÖZEL DURUM YOK AMA KARACİĞERİN YAĞLANIRSA BİRDE A VİT TUREVLERİNİN KOLLESTEROL ÜZERİNE OLUMSUZ ETKİLERİ VARDIR.FAZLA ABARTMADAN AL GAİNERİ BİRDE SİVİLCE PROB.SUPLEMENTLERDEN SONRAMI OLDU ODA ÖNEMLİ

GAİNER LA İLGİLİ ÖZEL DURUM YOK AMA KARACİĞERİN YAĞLANIRSA BİRDE A VİT TUREVLERİNİN KOLLESTEROL ÜZERİNE OLUMSUZ ETKİLERİ VARDIR.FAZLA ABARTMADAN AL GAİNERİ BİRDE SİVİLCE PROB.SUPLEMENTLERDEN SONRAMI OLDU ODA ÖNEMLİ
Zaten alacağım gainerde A vitamini kesinlikle yok dikkat ediyorum buna ve alırsamda normal kullanımın bıraz altında alıcam zaten. Sivilce problemlerı hep vardı 6-7 yıldır ve ilk supplement'imi gainer' la almayı düşünüyorum daha önce hiçbi şekilde supplement almadım bakalım...

Back
Yukarı