• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

zoriş

erdinç

Üye
vg gerçekten zor 2 aydır sıkı çalışıyorum diyebilirim aeorobik yaptığımda daha kolaydı en azından hiç bi yerim sızlamıyodu 3kilo vermişim birazda olsa değişimim hakkında yorum bekliyorum

Eklentiler

• 011.jpg
    011.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 717
  • 015.jpg
    015.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 669
  • 001.jpg
    001.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 628
  • 018.JPG
    018.JPG
    53,7 KB · Görüntüleme: 685
  • 012.jpg
    012.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 679
hocam eski resimlerıne gore değişiklikler var kolların gorunumu değişmiş gerçekten vucudun cok guzel şuan sadece alt göbek fazlalıgı var.tabi bu çok ınce nokta aslında fazlalıkta değil ama oda olmasa 10 numara bişi çıkar.yüzünün şekli tam bodyci yüzü :D

tş ederim aşot dediğinin olabilmesi için 5kilo daha kaybetmem gerekiyo bakalım çalışıyoz.surat ifadesine gelince bilinçli bi poz diil ama bu iş en nihayetinde biraz gösteri ve sergi işi sanatsal bi yönüde var anlıycağın. arnoldun bale eğitimi aldığını duymuştum.gücü ve kuvveti zerafetle birleştirebilen yegane bi sporcu olduğu için önemlidir diye düşünüyorum

moralinizi bozmak istemem ama bence de yağ fazlalığı var kilo vermenizi tavsiye ederim saygılar...

yorumlara tş ederim evde çalışıyorum hızlı kilo alan bi yapım var 100 le 73 arası her kiloyuda gördüm şu an 87,5 civarıyım ideal kilom 81 civarı moralimide asla bozmam wolf kendi eksikliklerimi bende görüyom çünkü ama sonuçta dışardan görenlerin yorumlarıda önemli

bence zayıflamadan kütleye ağırlık vermelisin daha zayıflamaya zaman var daha kütle eksikliğin varken zayıflamak bence yanlış.

benim hoşuma gitti erdinç.yani kütlen iyi ve kollarını güzel geliştirmişsin.bana öyle göze çarpan yağ falanda çok yok açıkcası.yediklerine biraz daha dikkat ederek onlarda kendiliğinden düzelir sanırım.başarılarının devamını dilerim.

Back
Yukarı