Senin geldigin cevre, ortam, sosyo-ekonomik kultur ne bilmedigimden senin benim yapabilecegimi dusundugun varsayimlari senin icin yapamiyacagim. Herkesin hayatini kendi secimleri dogrultusunda yasar buna kimsenin birsey deme hakki yoktur fakat bu adamin ortalamanin altinda bir zeka seviyesine sahip oldugu gercegini bana gore degistirmez. Adamin internette fotograflarina,videolarina bakip hayranlik beslemek normal. Ben bu adami bodybuilding.com forumundan da taniorm, nekadar troll, gercek mana da zeka yetersizligine sahip biri oldugunu biliyorum.
Nasilki ben senin boylesi salak bir insana hayran olmani hayretle karsiliyorsam, senin de hayran oldgun biri hakkinda rahatsiz edici ifadeler kullanmamdan rhatsizlik duymani da anliyorum..
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
Ben diyorumki barfiksle omuz gelisir. Bu onerme dogrudur. Omuz egzersizi demedim, tek basina yeterli baska bir harekete gerek yoktur demedim. Salondaki abin dogru dusunuyormus, barfiks omuzu gelistirir dedim. Bu kadar basit birseyi anlamak bu kadar zor mu? Ciddi olarak soruyorum.