ectomorphic kişilere en iyi örnek Michael Jackson dur sanırım. işleri ağırlık sporlarında daha zor tabi ama bu kişilerin en estetik ve en yaratıcı kişiler olduğunu sanıyorum![]()
Dolu yaşama olayına ben çok farklı bakıyorum, zyzz şimdi dolu dolu yaşadı diye istediklerini yaptı diye öldükten sonra rahat etti, içinde kalmadı istediklerini yaptığı için, mutlu diye birşey yok, inancınıza göre öte taraf olsun veya olmasın bu hayatı istediğin kadar dolu yaşa sadece kendin için yaşadıysan öldükten sonra eline birşey geçmeyecek, ortamdan ortama koştun, büyük paralar kazandın, karıyla kızla yedin, popüler oldun, zengin oldun her istediğini yaptın ama öldükten sonra bunları iyiki yapmışım demeyeceksin, yapmış olmanla yapmamış olman arasında bir fark olmayacak, o sebeple bu dünyada kalıcı birşeyler bırakmak gerekir ve insanlığa yararlı olmak gerekir, hayata 1 kere gelirsin dolu dolu yaşa propagandası bence saçmalıktan öte birşey değil, dolu dolu yaşamadan gidince öldükten sonra örneğin keşke kızlarla gezseydim , vücut yapsaydım, zengin olsaydım, anı yaşasaydım demeyeceksin sonuçta
Ölmeden önce yapılması gereken şeyler var mesela, bunu tamamen saçma buluyorum onları yapmadan ölünce öldükten sonra yapmadığım için pişman mı olacam?
Böyle düşünmeme rağmen açıkçası ben de bencil sayılırım ve dünyanın cazibesine kapılıp genelde dolu dolu yaşamayı seçerim ama önemli olan insanlığa yararlı olmak, başkalarını mutlu edebilmek, öldükten sonra dünyada hala iyi bir şekilde hatırlanmaktır diye düşünüyorum, ayrıca insanlığın şuanki problemlerinin temelinde bencillik yatıyor zaten.
Zyzz yi de sevmem, yaşam tarzıyla hiç iyi bir örnek değil ve bu sporda ona gelene kadar milyon tane isim var aradan bunun sıyrılmasının tek sebebi apaçi ruhlu olması ve hızlı yaşam tarzıdır
zyzz 186 boyunda 100kg ve yağ oranı belirgin seviyelerde düşük olan erkek ideali denebilecek bir vücuda ve anatomiye sahipti. Karakter konusunda kimse bence apaçi vs demesin asıl apaçiler 25cm kollarıyla body tshirt giyip sağda solda akbille gezip millete omuz atıp para bizde diye aşağılayan tiplerdir.
Brah, mirin, fagot ifadelerini ingilizce'ye kazandirdigi icin tebrik mi edeyim? Adam agzi burnu oynayan, garip garip videolar ceken millete meydan okuyan, goya kendi dinini yaratan, sacma sapan bir adam. Sporcu bile degil parasini ozel partilerde striptizcilik ve partilerde host olarak kazanmis, steroid saticisi bir genc.
Aman ha biz Danny yi boyle seviyoruz.
Brah mirin ifadelerini kazandırmış diye adamı tebrik etmeyebilirsin.Ama bence kendi ifadelerini yaratması yani kendi tarzı diyelim bu adamı ünlü yapan birazda buydu.Videolar sana göre garip garip olabilir ama diyorum ya işte adamın kendi tarzı adamın kendi eğlencesi.Herkesin işi farklıdır striptizcilik yapmış olması bu adamı saçma sapan yapmaz.Steroid satıcısı olduğunu hiç duymadım yaptıysa yanlış yapmıştır.
Şunu da söylemeden geçemeyecem yanlış anlama sana karşı tavır alarak yazmadım bunları Zyzz mükemmel bir adamda demiyorum ama o da böyle biriydi bazıları da resmen küçültmek için bir şeyler yazmış ne gerek var bunlara uyuşturucuda kullanır steroidde bence bize düşen iyi yönlerini mesela bu spora verdiği emeği benimsemek.
Kusura bakma ama iyi huylarını anmak gibi bir zorunluluğum yok,düşündüklerimi ifade etmişim. Bana göre hayat bakışı yamuk, hızlı yaşayıp genç ölmüş, steroid satıcılığı ortada olan bir birey.
Allah rahmet eylesin demeden geçemem.
Burnuma kıskançlık kokuları geldi.Sen onun yerinde olabilseydin emin ol o hayattan vazgeçmezdin.Vucudunu gördüm bence kesin o vucuda sahip olmak isterdin yani, gel gelelim sporu sadece ahlaklı insanların yapacağı gibi kurallar yok.
Onun düşüncelerini yaşatmamız dahi önemlidir,geriye donuk bb forumda yazdiklarina bakarsaniz sadece tren ve testo kullanmis steroid olarak. baskada hic birsey kullanmamis. Ayrica hic mide calismamis. Mide icin ne yapiyorsun diye soranlara; Squat demisKeske olmeseydi ve daha cok videosunu izleyebilseydik..