bu tarz yaşamak için ya cok paran olacak ya da böyle cok iyi tip+ vücudun olacak bunun yaptığı hareketleri sıradan gorunuslu bir insan yapsa kim takar kim bakar. hem kel hem fodul millete alay konusu olursunuz soytarı derlerbizim gibi gelenekselci ülkelerde maalesef çoğu insan elalemin uygun gördüğü hayatı yaşar işin komik yanıda başkalarının kendine uygun gördüğü hayatı yaşarkende mutlu olduklarını söylerler çoğu insan gençlik nedir bilmez amaçları sadece masa başı iş ve evlilik hep birbirinin kopyası kendine özgü hayat tarzı olan insan sayısı bayağı azdır şimdi durum böyleyken zyzz'yi bırakın değişik bir iş yapan oyuncu,müzisyenlik gibi elalemin düşüncelerini önemsemeyen,hakkını arayan insanları çoğu kişi sevmez millet tutturmuş neymiş uzun yaşamak önemli bırakın yahu bu işleri iyi ve kaliteli yaşamak önemlidir hayatta başarılı olmak için zaten kendinize özgü düşünceleriniz ve hayat tarzınız olmalı elalemin düşüncesiyle ne başarılı nede mutlu olursunuz
bizim gibi gelenekselci ülkelerde maalesef çoğu insan elalemin uygun gördüğü hayatı yaşar işin komik yanıda başkalarının kendine uygun gördüğü hayatı yaşarkende mutlu olduklarını söylerler çoğu insan gençlik nedir bilmez amaçları sadece masa başı iş ve evlilik hep birbirinin kopyası kendine özgü hayat tarzı olan insan sayısı bayağı azdır şimdi durum böyleyken zyzz'yi bırakın değişik bir iş yapan oyuncu,müzisyenlik gibi elalemin düşüncelerini önemsemeyen,hakkını arayan insanları çoğu kişi sevmez millet tutturmuş neymiş uzun yaşamak önemli bırakın yahu bu işleri iyi ve kaliteli yaşamak önemlidir hayatta başarılı olmak için zaten kendinize özgü düşünceleriniz ve hayat tarzınız olmalı elalemin düşüncesiyle ne başarılı nede mutlu olursunuz
işte bende elalemi önemsemeyelim kendi doğrularımıza göre yaşayalım diyorum yani ona bakarsanız body building yapan bizler için bile ağıza alınmayacak laflar denilir şimdi bırakalım mı bu sporu ağızı olan konuşur biz bildiğimizi yapalım bu demek değildirki illa zyzz gibi davranalımbu tarz yaşamak için ya cok paran olacak ya da böyle cok iyi tip+ vücudun olacak bunun yaptığı hareketleri sıradan gorunuslu bir insan yapsa kim takar kim bakar. hem kel hem fodul millete alay konusu olursunuz soytarı derlero yüzden her insan böyle olamaz olmasında
![]()
Rocky sadece bir noktanın altını çizeyim, bu dünyada "özgün" veya "kendine özgü" bir hayat sürmenin imkanı yoktur. Hangi yolu seçersen seç bu yolu senden önce seçmiş biri vardır. Nasıl ki bu gök kubbenin altında söylenmemiş bir seda yoksa, yine aynı şekilde yaşanmamış bir hayat tarzı yoktur. Bu özgünlük sevdasının sebebi bellidir de bu forumun sınırlarını aşar.
Arnold bu sporu popüler yaptı çünkü vücudu tekti.Ondaki göğüs pazu sırt kimsede yoktu.yani diğerlerinden farklıydı.demek istediğim eğer sizde diğer insanlardan farklı yaşamak davranmak istiyorsanız sizi herkesten ayıran bir ozelliğinizin olması gerekir.elalemi önemsememek olmaz çünkü sürekli elalemle muhattabız.işte bende elalemi önemsemeyelim kendi doğrularımıza göre yaşayalım diyorum yani ona bakarsanız body building yapan bizler için bile ağıza alınmayacak laflar denilir şimdi bırakalım mı bu sporu ağızı olan konuşur biz bildiğimizi yapalım bu demek değildirki illa zyzz gibi davranalım
kendine özgü düşünce derken az olan bir şeyi yapmaktan bahsettim aslında örneğin Arnolddan öncede vg sporu vardı ama o bu sporu popüler yaptı ve idol oldu bilmem anlatabildim mi
onun için yorumlarımı takip edenler bilirler zengin olamasanız bile ortalamanın üstü para kazanın kariyeriniz iyi olsun derimki rahatça yaşayın yoksa dediklerin doğru ülkemizde fakirsen zaten bırak zyzz gibi davranmayı az farklı olsan küfür ve hakarete uğrarsın bu bilinen bir gerçekArnold bu sporu popüler yaptı çünkü vücudu tekti.Ondaki göğüs pazu sırt kimsede yoktu.yani diğerlerinden farklıydı.demek istediğim eğer sizde diğer insanlardan farklı yaşamak davranmak istiyorsanız sizi herkesten ayıran bir ozelliğinizin olması gerekir.elalemi önemsememek olmaz çünkü sürekli elalemle muhattabız.
Antrenmandan önce bu videoyu izliyorum birkaç gündür baya etkili oluyor.Zyzz'ın ölmesine cidden bir yakınım ölmüşçesine üzüldüm.Dünyada o kadar sıkıcı gereksiz ve boşuna yaşayan kötü insan varken böylesine muhteşem bir insan toprağın altında yatıyor
Zyzz de boşuna yaşayanlar biriydi zaten. thums:
Jeff Seid bence Zyzz'in mirasını en iyi şekilde yaşatanlardan biri,tabi bakış açısına göre değişir.sayesinde cok motive oldum ben kendisini öldügü gün tanidim yabanci forumlarda gezerken haberini gördüm sonra arastirdim benim icin motivasyon abidesi oldu arkadastabi öldükten sonra ünlenmesi de bi garip.. abisi resmen azizin ölümünün üzerinden para yapiyor sadece abisi degil jeff seid gibi yeni yetme fitness modellerde azizin ölüsünden para yapiyor jeff seidi takip ederseniz tam bir zyzz kopyasi oldugunu bilirsiniz.. bana göre zyzz yeni bir cag acti resmen vücut gelistirmede.. artik kimse kütleli hafif yagli bir vücut istemiyor herkes kuru karin kasli sert bir vücut yapisina sahip olmak istiyor....