95 kgde o yağ oranı + bu kadar oranti bir daha gelmez
senin dediğin ile benim dediğim ne alaka steroid kullanmadı diye bir şey yazmış mıyım ?asdsdf doğuştan olduğunu mu sanıyosun, o fiziğe ulaşmak için zaten steroid kullandı zyzz.
eminim fitness sektörüne en az jeff kadar katkı sağladı- u mirin brah ?![]()
kahinlik yapıyorsun ekto olup 55 kilo iken 93 kiloya çıkmayı kolay sanıyorsun sanırım 2 yılda herkes böyle olur demek bildiğin hayal aleminde yaşamaktır ama steroidsiz ama steroidli adamın genetiği sağlam ama şöyle desen olurdu herkes değilde bazı genetik yönden avantajlı kişiler yapardı motivasyon konusunda marc fitt zyzz'nin tırnağı olamazAllah rahmet eylesin vücudu estetik olarak gayet güzel ancak ortada bir sporcu veya spor göremiyorum. Şöyle ki forumda haftada 3-4 kez salona giden 2 yılını salonda geçirmiş herkes bu adamdan daha iyi vücut yapabilirdi bu adamın kullandığı steroidlerle... Bir şeyi doğal yoldan kazanmak her zaman daha zordur. Tıpkı sınavda kopya çekmek yerine çalışmak gibi... Bu tarz bir vücut örnek verilecekse hem 10 numara karakteriyle hem doğal beslenmesi ve yaptığı sporuyla hem de insanlara verdiği motivasyonuyla Marc Fitt derim...
Allah rahmet eylesin vücudu estetik olarak gayet güzel ancak ortada bir sporcu veya spor göremiyorum. Şöyle ki forumda haftada 3-4 kez salona giden 2 yılını salonda geçirmiş herkes bu adamdan daha iyi vücut yapabilirdi bu adamın kullandığı steroidlerle... Bir şeyi doğal yoldan kazanmak her zaman daha zordur. Tıpkı sınavda kopya çekmek yerine çalışmak gibi... Bu tarz bir vücut örnek verilecekse hem 10 numara karakteriyle hem doğal beslenmesi ve yaptığı sporuyla hem de insanlara verdiği motivasyonuyla Marc Fitt derim...
Kesinlikle haklisin dostum.Bu adamın örnek alınacak bi yeri yok yav. Barlarda dans etmekten arta kalan zamanında body yapan uyuşturu kullanan birini ilah yapmış bebeler. Bunu örnek alanlar 15-20 yaş arası bütün gün evden çıkmayan bilgisayardan tuvalete gitmek için kalkan hayatında kız eli tutmamış bi kitle. Yok zyzz bir düşünceymiş hayat felsefesiymiş de... felsefeye okadar meraklıysanız kitap okuyun. Bence vücudu vasat bide steroid kullandığını düşününce boyuna göre çok zayıf
Nedir bu nefret seni mi ilgilendirir milletin kimi örnek alıp almadığı ? isteyen istediğini örnek alır size mi kaldı 15-20 yaş arasındaki senin tabirinde a-sosyal gençlere nasihat vermek? herkes işine baksın.Bu adamın örnek alınacak bi yeri yok yav. Barlarda dans etmekten arta kalan zamanında body yapan uyuşturu kullanan birini ilah yapmış bebeler. Bunu örnek alanlar 15-20 yaş arası bütün gün evden çıkmayan bilgisayardan tuvalete gitmek için kalkan hayatında kız eli tutmamış bi kitle. Yok zyzz bir düşünceymiş hayat felsefesiymiş de... felsefeye okadar meraklıysanız kitap okuyun. Bence vücudu vasat bide steroid kullandığını düşününce boyuna göre çok zayıf