ZYZZ Aziz Shavershian

ülkemiz için bu tür bir hayat yaşamak için zenginlik şart ama herşeyden önce lüks mekanlar elit semtlerde oralardan çevre yapmak için elit semtlerde oturacaksın bu durum herşeyi açıklıyor kendisi multi milyoner olmasa bile orta halli bir aileden geldiğini sanmıyorum gittiği mekanlardan belli
Şöylede birşey var Avustralya ekonomosiyle Türkiye'nin ekonomosi bir tutulamaz Avustralya gelir düzeyi yaşam koşulları ve buna benzer konular ele alındığında Türkiye yanına bile yaklaşamaz yani Avustralya'nın ortal gelirli bir ailesi Türkiye'deki multimilyonerlere denk geliyor gibi bir durum ortaya çıkar

Bazı arkadaşlar o videolarda yaptığı hareketlerin ex-coco etkisi olduğunu söylüyor saçmalık bence ben ve benim gibi arkdaşlarım daha çılgın şeyler yaparız yolda veya insanların içinde. Bu arada ZYZZ gayet başarılı bir sporcu bence.
kendisi söylüyo ztn bb forumda fln ama bunları zevk için aldığını özgüven için almadığnı söylüo bnce sporcu olcan die hayattaki şeylerden uzak durcan die bi kaide yok

Zaten adam sporcu kisiliginden cok motive edici yasam tarziyla on planda. Daha once de dedigim gibi bu adami jeff seid'ten ayiran en onemli ozellik bu.

Şöylede birşey var Avustralya ekonomosiyle Türkiye'nin ekonomosi bir tutulamaz Avustralya gelir düzeyi yaşam koşulları ve buna benzer konular ele alındığında Türkiye yanına bile yaklaşamaz yani Avustralya'nın ortal gelirli bir ailesi Türkiye'deki multimilyonerlere denk geliyor gibi bir durum ortaya çıkar
doğru demek istediğimde oydu aslında gelişmiş ülkelerin orta derece gelire sahip olanları dünyayı gezerken bizde orta halli gelire sahip birisi kirasını faturasını zor ödüyor hatta ödeyemeyenlerde mevcut

Ulan şu adami yaşam tarzı yüzünden aşağılayanlar.. Arnold gibi birini ırkınızın insanlarina düşmanlık yaptığı icin mi seviyorsunuz? Dininize düşman olduğunu icin mi yoksa?

nefret edenler nefret etmeye devam edecek demiş kendi bile kabullenmiş yani bu tip insanların sevenleri olduğu kadar sevmeyenleri olacaktır çok tartışıldı kimse kimsenin fikrini değiştiremez kolay kolay hele ki söz konusu zyzz gibi kısa ömründe çoğu erkeğin hayallerindeki hayatı yaşamış biriyse

Zyzz aileden zengin biride değil Jeff Seid gibi. Bu adam oynadığı oyunun karakterini satarak GYM'ye yazılan biri kendisi. Sonsuz saygı duyduğum sayılı insanlar arasında benim için. Kimileride bana fanboy diyecektir.. varsın desinler. Örnek vermek gerekirse gri bir t-shirt'ü arkadaşları ile değiştirerek kullandıkları zamanda oldu.

1926641_537496943044967_7329395517535190775_n.jpg
10616158_562633047198023_5083882155840436150_n.jpg

Beyler birazdan emin olduktan sonra birşey atacağım bir çoğunuz bu adamın fanı olmaktan vazgeçeceksiniz ben dahil. Emin olayım atarım birazdan araştırıyorum.

Tahminimce escinsellik konusunda bir sey atilacak.
Adam zaten mukemmel bir adam degil, fani degilim ama gozumden ciddi sekilde dusecegini sanmiyorum. Beklemedeyim.

Yahu ne eşcinselliğii keşke öyle olsa saygı duyar geçerdik. Birisi dua ettiği için spor salonundan atılmış galiba. Konuda biz Müslümanlara terörist felan deniyor. Zyzz de Ezanı koyarak dalga geçiyor.. konu bu;
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=109035691&p=188827441#post188827441
Zyzz'in BB.com profili herkes bilir bunu. Düzgün çevirebilecek var mı? Belkide inadına yazdı ünlem koyarak eğer öyleyse gözümde öyle yükselecek ki.

Olay gercek, zyzz videolarinda yuzunde posu ile secde etme taklidi yaptigini gorebilirsiniz. Bu arada ben suclama yapmiyorum, din ya da zyzz'in bu konudaki gorusleri umrumda degil. Burasi da din tartisma forumu degil spor forumu.

zyzz in ateist olduğunu bildiğim için herhangi bir tepki oluşturmadı bende bu olay. zaten danirellonun dediği gibi videolarında secde ediyordu peçe ile

zyzz in ateist olduğunu bildiğim için herhangi bir tepki oluşturmadı bende bu olay. zaten danirellonun dediği gibi videolarında secde ediyordu peçe ile
Aynen şimdi araştırdım kendisine yönelen soruda; Soyumun müslüman olduğunu değiştiremeyiz fakat ben ateistim demiş.

Back
Yukarı