yaş faktörüde vardır tabi ama iyi tarafı adamın kendi halinde delice hareketler yapmasıdır kimseye zararı yok yani etrafta dayı dayı gezip 1 kişiye 10 kişi saldıran yada zyzz gibi kendi halinde eğlenenlere kafa tutupta etrafta elinde falçatayla dolaşan tiplere ses çıkarmayan tiplerden daha iyidir bu arada dans etmek spor yapmak herhangi bir sanatsal dal ile ilgilenmek kısacası eğlenmek gülmek bizde yok maalesef ki bu yüzden bizlere marjinal işler gibi gelir bu işler bizde genelde eğlenmek tavla oynamak yada 5 saat geyik muhabbeti yapmaktır çoğunluklaArkadaşlar iyi güzel hoş fizikte,spor sadece fiziktenmi ibaret,ben bu aklı-evvel'in yerinde olmaktansa obez olup gazete okuyup koltukta oturmayı tercih ederim..Yayınladığınız hele son video da şuursuzca abuk sabuk pozlar veren,ruh hali bozuk bir insan var..Belkide bir yaşlandık bilemiyorum.Bizim zamanımızda salonda böyle adamları tokatlarlardı.
Zararı yok kısmına katılmıyorum,bu videoları seyredip bu adamdan ilham alan her genç arkadaşa zararı var bu rahmetlinin.Eğlenmek gülmek bizde tabiki var,karadeniz fıkraları,kemal sunal'ın filmleri,ve daha bir çok değerlerimiz var,fakat bizim kültürümüzde edep-adap var.n
yaş faktörüde vardır tabi ama iyi tarafı adamın kendi halinde delice hareketler yapmasıdır kimseye zararı yok yani etrafta dayı dayı gezip 1 kişiye 10 kişi saldıran yada zyzz gibi kendi halinde eğlenenlere kafa tutupta etrafta elinde falçatayla dolaşan tiplere ses çıkarmayan tiplerden daha iyidir bu arada dans etmek spor yapmak herhangi bir sanatsal dal ile ilgilenmek kısacası eğlenmek gülmek bizde yok maalesef ki bu yüzden bizlere marjinal işler gibi gelir bu işler bizde genelde eğlenmek tavla oynamak yada 5 saat geyik muhabbeti yapmaktır çoğunlukla
bendende sana tavsiye yorum yapacağın kişiyi bir araştır röportajlarını falan gülmek eğlenmek için yapılmış videolar bunlar ha gençtir elbette diskoda dans edecektir kızları etkilemeye çalışıcaktır aynısını her tatile giden yapıyordur yahu sen hiç diskoda dans etmedin mi yani gençler %100 örnek almıyorlar zaten ki istesende alamazsın bu arada sanatsal dal ile ilgilenmiyoruz derken komedi filmi seyretmekten bahsetmedim bizzat ilgilendiğimiz sanatsal faaliyet yok olanlarada elit deniyor zaten ama okul hayatını önemsemeyi entelektüel olmayı yaşam standartlarını yükseltmeye çalışmalarını ben devamlı tavsiye ediyorumZararı yok kısmına katılmıyorum,bu videoları seyredip bu adamdan ilham alan her genç arkadaşa zararı var bu rahmetlinin.Eğlenmek gülmek bizde tabiki var,karadeniz fıkraları,kemal sunal'ın filmleri,ve daha bir çok değerlerimiz var,fakat bizim kültürümüzde edep-adap var.
Buradan herkese bir dost veya ağabey tavsiyesi vermek istiyorum,bu spor güzel,insana çok şey kazandırır (özgüven-kuvvet vs) fakat bu sporu hayatınızın merkezine oturtmayın,bu disiplinsiz olun demek değil,okul hayatınıza önem verin,meslek sahibi olun.Ve spora devam edin.
Unutmayın,yersiz gösteriş sizi ucuz gösterir..
Hocam bu aklı evveli araştıracak kadar vaktim yok..sanatsal faliyet ile ilgilenmiyoruz ne demek? Herkes sanatçı olamaz,bu bir yetenektir,komedi filmi seyretmeyi kast etmedim,Türk insanının yetiştirdiği değerli sanatçılar mizahçılar var anlamında söyledim.Herkes sanatçı olamaz,olmamalıda,ülkemizde hülya avşar ada sanatçı diyorlar.İsteyen sanat ile ilgilenir istemeyen ilgilenmez.Diyorsanki bu videodaki eleman sanat ile ilgileniyor,o da senin sanat anlayışın derim.Ben bu başlığa bu ''soytarı'' kılıklı eleman neden hürmet görüyor diye yorum yazdım.Herkesin kılavuzu farklıdır,kargayı kılavuz edinmeyin derimbendende sana tavsiye yorum yapacağın kişiyi bir araştır röportajlarını falan gülmek eğlenmek için yapılmış videolar bunlar ha gençtir elbette diskoda dans edecektir kızları etkilemeye çalışıcaktır aynısını her tatile giden yapıyordur yahu sen hiç diskoda dans etmedin mi yani gençler %100 örnek almıyorlar zaten ki istesende alamazsın bu arada sanatsal dal ile ilgilenmiyoruz derken komedi filmi seyretmekten bahsetmedim bizzat ilgilendiğimiz sanatsal faaliyet yok olanlarada elit deniyor zaten ama okul hayatını önemsemeyi entelektüel olmayı yaşam standartlarını yükseltmeye çalışmalarını ben devamlı tavsiye ediyorum
Kimsenin bir numara yaptığı yok,Adam hayatını nasıl yaşamış belli,genç yaşta boylamış eşek cennetini.Çevreye zarar vermezsiniz ama kendinize zarar verirsiniz.Sonra bu eleman gibi hızlı yaşar genç yaşta nalları dikersiniz.Hayatta 2 yol var biri doğru biri yanlış,hangisini seçerseniz yolun sonunda ya yanlışa ya doğruya varırsınız.Ahmak gibi yaşayıp genç yaşta kendinizi bitirmek marifet ve eğlence ise bu kişinin kendi seçimidir.Hepiniz gelip burada efendi numarası yapıyorsunuz. Bırakın bu ayakları.
Yok sporun bu kuralı mı varmış yokmuş. Vg yapan hiç eğlenmeyecek mi ? Adam hayatını dobra dobra yaşamış işte. Neyse belki sabah 8 akşam 5 emeklisi olup da bu yaşların özlemini çekerseniz o zaman gençlikte biraz olsun çevreye zarar vermeden çılgınlığın veya eğlenmenin ne demek olduğunu anlayabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletin. Ama istediğiniz yönde.
200 kere daha söylemem gerekirse gene söylerim haters gonna hate Zyzz senin gibi insanların hep olacağına ve kaile bile almamız gerektiğini yıllar önce söylemişti zatenHala bu adamın,pardon çocuğun yaşam tarzını beğenen ve savunan insanlar olduğuna inanamıyorum resmen,neyse Zyzzciler gelmeden kaçayım,yoksa haters maters gıbı bos laflarla süslerler burayı 15-16 yaşındaki daha hayatın gerçeklerini görmemiş çocuklar...
adam zyzz i tanri bellemis ya la200 kere daha söylemem gerekirse gene söylerim haters gonna hate Zyzz senin gibi insanların hep olacağına ve kaile bile almamız gerektiğini yıllar önce söylemişti zatenKimse kimsenin hayat görüşüne,tarzına karışamaz isteyen Zyzz'i tanrısı olarak görür isteyende nefret eder ama kimse kimseye nasıl sen bu adamın hareketlerini tarzını beğeniyorsun diye soramaz..