Karaca
Üye
Zyzzin kolu muhtemelen senin bacağından daha hacimlidir.Acını anlıyorum.Üye olalı 2 hafta olmuş kimsenin seni ciddiye alacağını düşünmüyorum.zyzzci özgüveni düşük ezik ergenler toplanmış![]()
Zyzzin kolu muhtemelen senin bacağından daha hacimlidir.Acını anlıyorum.Üye olalı 2 hafta olmuş kimsenin seni ciddiye alacağını düşünmüyorum.zyzzci özgüveni düşük ezik ergenler toplanmış![]()
yine bill gates steve jobs gibi özgüveni tam başarılı mutlu bir birey daha geldizyzzci özgüveni düşük ezik ergenler toplanmış![]()
Zyzz cok farkli bu adam degisik bi sey videolarini izle izle bikmiyom da isin kotusu izledimmi onun gibi olmak istiyom bunalima giriyom psikolojiyi mahvediyor
önce liseyi bitir sonra konuşuruz kimi örnek alıp almaman gerektiginikonuda güldürücü yorumlar var bir tanesi de üstte. öncelikle hater değilim bunu belirteyim ,bana gore zyzz'in özenilecek tek tarafı vücudu. kimse kimsenin yaşam tarzına karışamaz ama bu adam türkiyedeki apaçilerle eşdeğer gözümde, her yaz türkiyede bu adam gibi binlerce kişi görebilirsiniz, zyzz i bu derece tanrılaştırmanın bi anlamı yok, türkiyede turabinin nasıl çocuk fan kitlesi varsa bu adamında aynı şekilde. fanlarının genelini çocuklar oluşturuyor ve yaşam tarzını örnek alıyorlar eleştirdiğim kısımda burası. forumda onlarca "zyzz gibi olmak istiyorum kız tavlamak istiyorum zyzz gibi olursam kız tavlarmıyım" gibi komik başlıklar açılıyor insanlar kendilerini yanlış yönlendiriyorlar.bu dünyada okadar çok idol alınacak insan varken yaşam tarzı konusunda uyuşturucu, steroid kullanan birisini idol olarak görmek çok büyük bi yanlış, kendisi tanrı değil videolarını izleyip tripten tribe girmek yerine oturduğun yerden kalkıp birşeyler yapmaya başlaman senin adına daha iyi olur eğer böyle düşünüyorsan.
önce liseyi bitir sonra konuşuruz kimi örnek alıp almaman gerektigini![]()
Kardes tmm guzel diyonda ben sadece kiz konusu icin sevmiyorum bu adami piyasada o kadar cok steroid vuran unlu vg ciler var adamlar dogalim der . bu zyzz kendisi soyluyo kullandigini. Ben sigara hic bisey kullanmam bu adamda sevdigim özgüven adam senin benim gibi canini sikmiyor kafasini gore yasiyo vucududa bana gore cok estetik tmm bu adami tapmamak gerek o mahabbet dogru. Birde ilk yorumda guldurucu olan ne ki icim den geleni yazdim.konuda güldürücü yorumlar var bir tanesi de üstte. öncelikle hater değilim bunu belirteyim ,bana gore zyzz'in özenilecek tek tarafı vücudu. kimse kimsenin yaşam tarzına karışamaz ama bu adam türkiyedeki apaçilerle eşdeğer gözümde, her yaz türkiyede bu adam gibi binlerce kişi görebilirsiniz, zyzz i bu derece tanrılaştırmanın bi anlamı yok, türkiyede turabinin nasıl çocuk fan kitlesi varsa bu adamında aynı şekilde. fanlarının genelini çocuklar oluşturuyor ve yaşam tarzını örnek alıyorlar eleştirdiğim kısımda burası. forumda onlarca "zyzz gibi olmak istiyorum kız tavlamak istiyorum zyzz gibi olursam kız tavlarmıyım" gibi komik başlıklar açılıyor insanlar kendilerini yanlış yönlendiriyorlar.bu dünyada okadar çok idol alınacak insan varken yaşam tarzı konusunda uyuşturucu, steroid kullanan birisini idol olarak görmek çok büyük bi yanlış, kendisi tanrı değil videolarını izleyip tripten tribe girmek yerine oturduğun yerden kalkıp birşeyler yapmaya başlaman senin adına daha iyi olur eğer böyle düşünüyorsan.
anladığım kadarıyla kedisi ölmüşBeyler zyzz in agladigi bi video var orda neden agliyo ?