suskunprens74
Üye
Afedersiniz yanlış anlaşılma oldu sanırım ben fıstık ezmesini sormuştumÇok basit gün boyunca tüketmemiz gereken nohutu 1 gün önceden ıslatıyoruz, daha sonra nohutu pişirip bir kenara koyuyoruz.
Ondan sonra tavaya zeytinyağı ekliyoruz, ben mesela gün boyunca 5 yemek kaşığı zeytin yağı tüketiyorum o kadar ekledim, daha sonra kuşbaşı doğradığımız eti içine atıp kavuruyoruz, et suyunu salacaktır ve suyu iyice çekilene kadar bekleyeceğiz, suyu çekildikten sonra soğanımızı atıp kavuracağız, bir süre sonra biberlerimizi de atıp kavuruyoruz, daha sonra birazcık biber salçası ekliyoruz, salça ile de iyice kavurunca doğradığımız domatesleri ekliyoruz, domates ile de bir süre kavurduktan sonra pişirdiğimiz nohutlarımızı içine atıyoruz ve sıcak su ekliyoruz.
Etler iyice pişene kadar yemeğimiz kaynıyor, sonra tüketebilirsin.![]()
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi