alüminyum folyoda yemek pişirmek sağlıklı değil.Çünkü ısı nedeniyle alüminyum folyodaki ağır metaller yiyeceğinize karışıyor.En mantıklısı ızgara gibi görünüyor.Hem yağsız hem pratik.aliminyum folyeye sar veya fırın poşetlerine daha lezzetliolur.
yada kılçığını sıyır soğanlı sote vs. yapabilirsin haşlamadan daha iyi görünür.
7/24 hamsi mi :S gerek yok ki zaten su tutmaz vücut öle. 7/24 hamsi yemek için vereceğin paraya gidip creatin monohydrat al hem su tutar hemde ağır antreman çıkarabilmeni sağlar.
ayrıca şu var su tuttuğunda hacimli gözüküceksin ama su tutmasını bıraktığın zaman ölçün düşecek ozman da psikolojik olarak çöküceksin
alüminyum folyoda yemek pişirmek sağlıklı değil.Çünkü ısı nedeniyle alüminyum folyodaki ağır metaller yiyeceğinize karışıyor.En mantıklısı ızgara gibi görünüyor.Hem yağsız hem pratik.
vücudun su tutsa ne olacak 1 ay sonra yarışman falan mı var definasyona mı girmen lazım? Balık ve su tutumu arasında bi ilişki olduğunu sanmıyorum.
Bu gün balığımı bitirdikten 2.5 saat sonra antrenman yapmaya gittim.Her nefes alışverişimde balığın tadı ağzımdaydı.Performansımı da etkiledi,karnımda hafif şişkinlikte yaptı.Balığı bir daha antrenman öncesi tüketmeyeceğim.
balık ürünleri tüketirken göz önüne alınması gereken önemli bir konu:
" ağır metaller ve kirlenme" ...((
özellikle "karadeniz " gibi kirli bir denizin ürünlerini "her gün yenmesi " ne kadar doğru?!...(
ancak, arada sırada yenmesi "kümülatif birikim etkisini" pek ön plana çıkarmaz..
ancak , hergün vb ?!...üzerinde bayağı düşünmen gerekir?!...((
eger denizdeki kirliliğe dayanarak balığı az tüketin diyorsanız dünyada hicbir gıdayı tüketmemeniz gerekiyor.hepsi saglıgı hice sayan unsurlar var bunlardan en bilineni de gdo.yediğimiz tavuk hormonlar sayesinde hızlıca yetiştirilip kesiliyor.yumurta desen o tavugun yumurtası o da hormonlu.bence balık en gönül rahatlıgıyla tüketilecek bir protein kaynagıdır.
sen şanslısın tabi yeşillikte ağır metal birikmesi olmuyor ne de olsatamam da tavukta cıva yok kımse tavuk yıyerek cıva bırıkmesı sonucu hasta olup hayatı tehlıkye gırmez cunku tavuk etı asla cıva zehırlenmesıne yol acmaz ama balık acabılır
sen şanslısın tabi yeşillikte ağır metal birikmesi olmuyor ne de olsa![]()
sen şanslısın tabi yeşillikte ağır metal birikmesi olmuyor ne de olsa![]()