ben tercih ediyorum haftada 2 yi geçmiyecek şekilde bimden derya tonbalığı alıyordum 4.90 320 gramı 250 gram civarı et var kalanı yağ süzüyorum sonrada baya fazla peçete ile sıkıyorum yağını tamamen almak için 5.50 ye denk geliyor peçete masrafıyla ortalama olaraktadı hoş ve iri parçalı ama yinede kırmızı eti tercih ederim ama malum para derdi olduğundan ucuz ve protein yüklü bir kaynak
tabii yinede spor çıkışı yemeğimi yiyip dinlendikten gidip tuttuğum balıkları (tatilde) akşam mangalda götürmekten daha iyi bir protein kaynağı tanımıyorum(bide azıcık rakı haftada 1 ohh mis
)
160 gr lık ton balığının süzme agırlıgı 102 g dır.
320 g lıktan 250 g civarı cıkmaz mümkünatı yoktur ki forumda okudugum bir yazıda da bu kalan 102 g dan 75 g ın ton balıgı oldugu söyleniyor yani sen 2x160 g tonbalıgından 150 g balık yiyorsun.