Anladım. Kokusunun ağır geldiğini hiç duymamıştım çevremden ve kendimde böyle düşünmüyorum. Anlaşılan bölgeye göre gerçektende değişiyor damak tatları ciddi ölçüdeKokusu ağır gelebiliyor bazı insanlara ve tuzlu olabiliyor yoksa ucuz ve kaliteli bir protein kaynağı.
Ben salataya karıştırıyorum, kahvaltıda yiyorum, hatta bazen bir kasenin içine koyup yanında domates salatalık söğüşle bile yiyorum.
Ama bu forumda biyerde lor peynirin geç sindirildiğini ve proteinlerin kana geç karıştığını okumuştum.
Lor, yogurt casein grubu proteinler gec sentez olurlar. Bu yuzden yatmadan once aliriz ornegin. yada gune yayilimi icin sabahtan. 4-8 saat sindirim sureleri vardir. Tum peynir secenekleri bu gruptadir.
Ben antrenmandan sonra 160gr ton balığı yiyorum. Sindirim süresine baktım 8saat yazıyordu. Sanırım hata yapıyorumAntrenmandan sonra en kısa sürede sindirilen nedir? Ton balığını yatmadan öncemi yemeliyim yoksa ara öğün olarakmı eklemeliyim?