Çok Zor Durumdayım.

mrb. vücut geliştirmeye başlıycam ama ben malesef vejeteryanım. kırmızı et beyaz et balık yoğurt süt yani yumurta hariç hiç hiçbirini yiyemiyorum tiksiniyorum. kilo almam için ne yapmalıyım. bulunduğum yerde diyetisyende yok. extra vitamin protein ürünlerini gördüm ama ne yapacağımı şaşırdım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

Dert etme bitkisel proteinlere yönelirsin bu konuda danny boy un beslenme günlügüne göz atabilirsin yardımcı olucaktır sana ...

Vejeteryanlık bence normal değil. Yaşayan bir organizma olduğumuzun farkında olmalı ve doğal yaşamın gerektirdiği şekilde beslenmemizi sağlamak zorunda olduğumuzu farketmeliyiz. Bu konuda ben yardımcı olamayacağım ama sorunu kökten çözmek için kafada bu konuyu bitirmenizi tavsiye ederim. Belki psikolojik bir destek faydalı olabilir.

mrb. vücut geliştirmeye başlıycam ama ben malesef vejeteryanım. kırmızı et beyaz et balık yoğurt süt yani yumurta hariç hiç hiçbirini yiyemiyorum tiksiniyorum. kilo almam için ne yapmalıyım. bulunduğum yerde diyetisyende yok. extra vitamin protein ürünlerini gördüm ama ne yapacağımı şaşırdım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

hayır neden engel olsun ki sporuna falan günlüğüme bekliyorum bende veganım :)

Vejeteryanlık bence normal değil. Yaşayan bir organizma olduğumuzun farkında olmalı ve doğal yaşamın gerektirdiği şekilde beslenmemizi sağlamak zorunda olduğumuzu farketmeliyiz. Bu konuda ben yardımcı olamayacağım ama sorunu kökten çözmek için kafada bu konuyu bitirmenizi tavsiye ederim. Belki psikolojik bir destek faydalı olabilir.

saçma sapan konuşmak yerine biraz daha saygılı olabilirsin

veganlığın bir hastalık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini savunmak bence tedavi edilmesi gereken bir sorundur

hayvansal protein almadan body olmaz et süt yumurta bunları yemen lazım normalde 1 yılda yapacağın vücüdu vejaterjanla 3 yılda anca yaparsın.

hayvansal protein almadan body olmaz et süt yumurta bunları yemen lazım normalde 1 yılda yapacağın vücüdu vejaterjanla 3 yılda anca yaparsın.

ne alakası var ki iyi bir diyetle sorunsuz yapılabilir

ben nerdeyse full vegan besleniyorum çoğu zman gr hayvansal protein almıyorum kutlemde kas inşsamda sorunsuz devam ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ne alakası var ki iyi bir diyetle sorunsuz yapılabilir

cahil cahil konuşmayalım

ben nerdeyse full vegan besleniyorum çoğu zman gr hayvansal protein almıyorum kutlemde kas inşsamda sorunsuz devam ediyor

vegan olupta mr olimpiya alan bi bodici varmı yok demek olmuyomuş günlüğündeki fotolardan bahsediyosan kas değil göbek inşa etmişsin. hayvansal protein almazsan olur bunlar normal et yumurta süt ye biraz farkı hissedecen hemen

Son düzenleme:
<br />
<br />

vegan olupta mr olimpiya alan bi bodici varmı yok demek olmuyomuş günlüğündeki fotolardan bahsediyosan kas değil göbek inşa etmişsin. hayvansal protein almazsan olur bunlar normal et yumurta süt ye biraz farkı hissedecen hemen

sanırım ya zekasal bir sorunun var yada ciddi bir damar tıkabıklığın yüzünden beynine yeteri kadar kan gitmiyor

ben süperim dedimmi demedim farkındaysan gülnlüğm genelde spordan kaytarma üzerine kurulu daha bir ay oldu adam gibi spor yapalı

ona bakarsan doğal adamda yok mr.olimpiada aa bak ozman yemeklede olmuyormuş

ve bill pearl var arnoldu yenebilmiş 3 kişiden biridir

bazen bir şeye cevap yazarken bilimsel yazmak gerek böle onu yersen öle olur demekle olmaz

ve benimle beslenme düzeni üzerine heleki profesyonel beslenme düzeni üzerine tartışmaya hiç girme tavsiye etmem

anlamadığım hayır sen madem çok iyisin bu konuda koyarsın fotonu dersin bakın ben etoburum ama danny den iyiyim olur biter sırf kuru sıkı

hayır anlamadığım forumda nerde bir cahil adam gelip bana yorum yapıyor

daha yeni başladım ilerde koyarım herkez görür etoburla otoburun farkını

en azından senin gibi çok bilmişlik yapmıyorum. bi konu açtık acayip acayip yorumlar yapıyosun

Harani daha dün foruma konu açmıştın bilgim yetersiz bana yardım edecek yok mu diye. Şimdi gelmiş millete ders mi veriyorsun?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:42 ----------

Ve bu arada mr olimpiya, bodici ne ya? Yazmayı öğren ondan sonra ders ver millete.

Harani daha dün foruma konu açmıştın bilgim yetersiz bana yardım edecek yok mu diye. Şimdi gelmiş millete ders mi veriyorsun?

bilgim yetersizmi dedim beslenme suplemet bide antremanla ilgili uzman üyeler kim diye sordum bişe danışçaktım baya bilgim var çok şükür

Baya bilgim var demişsin cümlenin sonunda ama cümleninde başında da Beslenme, Supplement bide Antrenman ile ilgili uzman olanlara danışacam demişsin. Merak ediyorum hangi konularda baya bilgin var? Herşeyi saydında

bu forumda millet birbirinin avukatlığını yapmakta amma meraklıymış bişe dedik mi üçer beşer cepe alıyonuz hemen neyse uzatmıcam bilgim var baya ilerde fotolarımı koyunca görür herkez.

Tartışmaya dahil olmadan mr hunda şunu söyleyeeceğim vegan olupta vücut geliştirme yapabilirsin. Tabi et yiyen birine göre daha zorlukların olabilir. Ama insanımız şunu unutuyor bitkisel beslenmeyle sanki hiç protein alınamaz gibi bir yanılgı var.

Bunun yanı sıra amaçlarını bilemeyeceğim ama bir yarışmaya katılmayacaksan gayet vücutta yapabilirsin. Veganlıkla. Tabi yarışmalara katılacağım dersen beslenme konusunda kendini daha da geliştirip neden olmasın. Spor tarihinde ve günümüzde vegan olup yarışmalara katılanlar var.

bu forumda vegan ve tecrübeli olan bir kişiyi ( Danny Boy ) bence tanımadan yargılama 1

Vejetaryenlik,veganlık bir seçimdir,kimse de karışamaz + psikolojik bir sorun olduğunu ne psikiyatri kabul eder ne de psikoloji. 2

Ben de bir Lakto-Ovo Vejetaryen'im eğer beslenme günlüğümü görmek istiyorsan burdan bakabilirsin : https://www.bodyforumtr.com/vbforum...gram-t45180.html?t=45180&highlight=vejetaryen mr hund thums:

bu da Danny Boy 'un beslenme&antrenman günlüğüdür ve o tabiki benden daha tecrübeli ve bilgilidir https://www.bodyforumtr.com/vbforum...nman-t44532.html?t=44532&highlight=vejetaryen

hindistan halkının et tüketmediğinden dolayı yaş ortalamasının 4o-5o civarı olduğunu duymuştum her besin sadece protein karbonhidrat ve kaloriden ibaret değildir her besinin bir mucizesi vardır bilimsel araştırmalar bunu söylüyor bir örnek vericek olursam

Vejeteryan olup et, tavuk, yumurta yemeyen ve süt ürünü içmeyen veya tüketmeyenlerde B12 vitamin eksikliği olur.

B12 vitamini eksikliği olan kişilerde şu belirtiler görülür:
• Yorgunluk
• Halsizlik
• İştah kaybı
• Kilo kaybı
• Kansızlık
• Yürümede zorluk ve denge bozukluğu
• Unutkanlık
• Dilde ağrı
• Bacaklarda his kaybı ve uyuşma
• Kansızlık

Son düzenleme:
hindistan halkının et tüketmediğinden dolayı yaş ortalamasının 4o-5o civarı olduğunu duymuştum her besin sadece protein karbonhidrat ve kaloriden ibaret değildir her besinin bir mucizesi vardır bilimsel araştırmalar bunu söylüyor bir örnek vericek olursam

Vejeteryan olup et, tavuk, yumurta yemeyen ve süt ürünü içmeyen veya tüketmeyenlerde B12 vitamin eksikliği olur.

B12 vitamini eksikliği olan kişilerde şu belirtiler görülür:
• Yorgunluk
• Halsizlik
• İştah kaybı
• Kilo kaybı
• Kansızlık
• Yürümede zorluk ve denge bozukluğu
• Unutkanlık
• Dilde ağrı
• Bacaklarda his kaybı ve uyuşma
• Kansızlık

mnrt arkadaşım çok teşekkür ederim bende bunarı anlatacaktım türk milletinin zihnini bulandırıyolar ecnebi özentili şeyler bunlar atalarımız etlen sütten yaşamış bunca sene

Back
Yukarı