aaaa olmaz bi kere kolay değil öle sosyetik olmaya hazırmısın zordur yani vegan olmak
aslında şaka bir yana bu güne kadar dünyanın çeşitli ülkelerine gittim çoğunda da yaşadım bir süre hiç zorluk çekmedim
ama zordur vegan olmak
seni cahil olmakla suçlarlar
bir canlının benim için kesilmesini istemiyorum dersin garipserler
hayvanları seviyorum onlarında bir bilinci bir hayatı var dersin aman canım derler
bi yere gidersin et ikram edilir yemiyorum çok teşekkürler dersin neden derler e ben vejetaryenim dersin aman canım ye boşver derler
bir kızla tanışırsın vegan olduğunu öğrenir sonrada bir gün ben istesem bırakmazmısın tripcan der gülersin
salonda seni çalışırken gören olur inanmaz
birine sölersin sanki et yemek farzmış gibi davranır
budistmisin diyen olur
kas inşası mümkün değil derler 107 kg %16-18 yağ oranına ulaşırsın hadi be ordan sırf göbeksin derler
salonda 200kg d.l yaparsın gizliden yiyor kesin yoksa mercimekle olurmu hiç derler
okula yemek götürürsün her sporcu gibi tabi sen yanında et değil de mantar-sebze- soya-mercimek yada baklagil alırsın insanlar seni merak eder gelip dinler sonrada neden bu eziyet ki yani yesen nolur derler et

kimse anlamaz çünkü
bakın bir çok v.g sporcusu var dersin yalan derler
ama sen uğraşırsın dersin bakın dengeli bir diyetle sizden fakım yok dersin olur mu hiç yapılmaz derler ne anlar o bilim adamları
anlıcağınız zordu bir canlının hayatına saygı duymak zordur vegan olmaz hele spor yapan bir vegan olmak çok zordur. çünkü kimse seni anlamaz saygı duymaz gülen bile olur

aslında tek istediğin sana saygı duyulmasıdır çünkü sen etrafındaki herkese karşı sevgi dolusundur kşmseyi yaşam biçiminden dolayı yargılamassın ama seni yargılarlar

sen toplumdaki en zayıf bireyi bile kollarsın dersin o zayıf yüklenmeyin ona ama senin için kimse saygı duyun demez

o yüzden çok zordur böle yaşamak
tabi arada anlayışlı kişiler çıkar bu forumdaki gibi mutlu olursun