qokhaninci yaptığın saçma yorumu çocukluğuna veriyorum.
çocukları bırakıp konuya döneyim şimdi adam diyorki yok canlı kesilmesin filan masalları anlatıyor ama senin buğdayını otunu fasulyeni ekmek için milyonlarca dönüm orman yakılıp kesilip milyonlarca kuşu böceği memelisi katlediyor tarım arazisi açmak için hayvanların evleri işgal ediliyor bunları hiç görmüyosun ama başkası iki parça et yedimi cani oluyor
ben caniysem sende canisin senin yüzünden bi dünya hayvan katlediliyor
bazı bilgileri alırken nedenini de sorgulamak gerekiyor
nedne o kadar soya-buğday ekiliyor insanlar yesin diyemi
tabikide hayvan yemi olsun diye bu dünyadaki tarım alanlarının çoğu hayvanlar için çalışıyor
senin ineğin 1kg et inşa edebilmek için 40+kg yem yemek zorunda
benim için yada dümyanın geri kalanı için yeterli yarım arazisi zaten var sen et yiceksin diye hayvan çiftlikleri yüzünden yeni yerler açılıyor o hayvanlar için yem yetiştiriyor
yoksa bu dünya herkese yeter
ne hikayesindne bahsediyosun
ya zeka yönünden sorunun var yada ciddi sorunların
sana ben yada başkası yeme mi diyoruz bak kaç arkadaş ne kadar ılımlı ankayışlı davranmış
sen hala odur budur yani neyi savunuyosun yersen ye bana ne burda gelipde bana yada diger arkadaşlara sataşmaya ne hakkın var
yok amerika oyunu biimem ne zaten v.g sporu sadece mr.olimpia olmak için yapılır
konuyla uzaktan yakından alakan yoık ne bilgi var ne de bir şey gelip atıp tutuyorsun
sen ne sanıyosun mr.olimpialar et yiyor diyemi öle kullandıkları gh-igf ler zaten yalan dimi
mantıklı olmakta yarar var
anlamıyorum ayda bir biri gelir diğerlerinin hayatı hakkında yaşam tarzı hakkında yorum yapar
sen kimsin ki benim yaşam tarzım hakkında yorum yapıyorsun
sen kimsin ki burdan atıp tutabiliyorsun sırf kuru sıkı
bişey öğrenceksen öğren yoksa artistik yapmaya gerek yok o 10 g beyninle
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:20 ----------
Olympia olamayacağı için vegan ayağı yapıyor onlar. Anlamıyorsunuz Amerika'nın oyunları bunlar.
ya nedne yaak yapsın adam sanki et yemek farz insan sanki et yemeden duramayan bir canlı
nerden uyduruyosunuz böle saçma şeyleri anlamıyorum
bilmiorsun bari yorum yapma