Mr.Torkk
Üye
lolz :d100 tekrarlı antrenman çok iyi hele definasyondaysanız
Kim öğretiyor size bunları
Pshhhh
No one cares how much u can lift if u are not aesthetic
lolz :d100 tekrarlı antrenman çok iyi hele definasyondaysanız
teşekkürler hocam programın son hali şu şekilde;Leg presste yazicaktimda genelde Türkiye de çok bacak calisilmadigi için alisasiya kadar boyle yeter diye düşündüm
Elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim
teşekkürler hocam programın son hali şu şekilde;
1. GÜN (Göğüs - Biceps)
1. Dumbbell Incline Press 8x8
2. Dumbbell Flat Press 8x8
3. Dumbell Incline Fly 8x8
4. Dumbell Pull Over 8x8
5. Barbell Curl
6. Seated Dumbell Curl
7. Concentration Curl
------------------------------------------------------------------------
2.GÜN (Omuz Bacak)
1. Shoulder Press
2. Military Press
3. Dumbell Lateral Raise
4. Standing Alternating Front Dumbbell Raise
5. Squat
6. Leg Press
7. Leg Extension
8. Romanian Deadlift
-------------------------------------------------------------------------
3.GÜN (Sırt Triceps)
1. Lat Pull Down
2. Deadlift
3. Bent-Over Barbell Row
4. Cable Row
5. Dumbell Row
6. Dumbell Seated Overhead Tricep Extension
7. Dumbell Tricep Kickback
8. Tricep Dips
9. Rope push down
--------------------------------------------
Her antrenmandan sonra
Mekik
Bent Side
not: programda trapez yok onu ekleyemedim hangi güne hangi hareketten sonra ekleneceğini bilemediğim için ekleme - çıkarma yöntemiyle yapılabilri yardımcı olursanız sevinirim
program son olarak bu şekilde..böyle buradan düzenleyerek devam edebiliriz
kimse sokmadı hocalar program yazmadığı için kendim yazdım ve ilk defa yazıyrorum 1 günde 3 bölge çalışmalı mıyım sizce ? mesela omuz trapez bacak gibi ?Bu 8 set olayını kafanıza kim soktu bilmiyorum ama bundan bir an önce kurtulun.
Omuz+trapez+bacağı bir arada çalışmanda sıkıntı olmaz, ama set sayılarını 4 set 12 10 8 6 tekrar şeklinde çalışabilirsin, tekrar sayıları düştükçe ağırlık arttıracaksın.kimse sokmadı hocalar program yazmadığı için kendim yazdım ve ilk defa yazıyrorum 1 günde 3 bölge çalışmalı mıyım sizce ? mesela omuz trapez bacak gibi ?
kimse sokmadı hocalar program yazmadığı için kendim yazdım ve ilk defa yazıyrorum 1 günde 3 bölge çalışmalı mıyım sizce ? mesela omuz trapez bacak gibi ?
hocam merhaba tam olarak böyle bir şey arıyordum ilk öncelikle link için teşekkürlerSize çok basit bir şey söyleniyor aslında. Kendiniz neden program yazma ihtiyacı duyuyorsunuz yada hocalarınızdan medet umuyorsunuz. Önünüzde internet gibi ucu bucağı olmayan bir sistem mevcut size kalan tek şey araştırmak,kendinize program yazmaktan ziyade bunu yapmak daha kolay değil mi ? Öncelikle amacınızı belirleyin ve buna göre araştırın.
http://www.bodybuilding.com/fun/workout-programs.html
Bu linkten amacınız doğrultusunda ulaşabileceğiniz onlarca program mevcut zaten.
teşekkürler bro yavaş yavaş anlamaya başlıyorumYazan neyse o ama böyle spesifik programlara ihtiyacın yok. Spor salonuna git;
Bench
Row
Shoulder Press
bb curl ve pushdown
yeterli bir gelişim sağlaman için hakkını verdiğin sürece karşılığını alırsın. Set sayılarını 3*4 belirle tekrar sayılarını 8 i geçirme . Dediğim gibi spesifik şeylere ihtiyacımız yok.
Arkadaş engelli değil bacaklarda varYazan neyse o ama böyle spesifik programlara ihtiyacın yok. Spor salonuna git;
Bench
Row
Shoulder Press
bb curl ve pushdown
yeterli bir gelişim sağlaman için hakkını verdiğin sürece karşılığını alırsın. Set sayılarını 3*4 belirle tekrar sayılarını 8 i geçirme . Dediğim gibi spesifik şeylere ihtiyacımız yok.
Arkadaş engelli değil bacaklarda varsquati unutma..
Adam o halde bile bacak çalışıyor işte tebrik etmek lazım azminden dolayı.Tolga Murat Balıkçıda bacak çalışıyor
Incline üst göğüs, diğeri orta göğsü daha çok çalıştırır. Birbirlerini de etkilerler ama aynı programda olabilir, sıkıntı yok.arkadaşlar hoca bugün program yazdı a ve b olmak üzere ama göğüste hem butterfly hem de dumbell incline fly var ? aynı yeri çalıştırmıyor mu her 2 hareket ????
Kendini bu seviyede bunca izolasyona sokmana gerek yok. Squat 1rm'inin ağırlığının 2 katına gelmediğini varsayıyorum, durum buysa en çok verim alacağın program aşağı yukarı şöyle bir şey olur;arkadaşlar hoca bugün program yazdı a ve b olmak üzere ama göğüste hem butterfly hem de dumbell incline fly var ? aynı yeri çalıştırmıyor mu her 2 hareket ????
Kendini bu seviyede bunca izolasyona sokmana gerek yok. Squat 1rm'inin ağırlığının 2 katına gelmediğini varsayıyorum, durum buysa en çok verim alacağın program aşağı yukarı şöyle bir şey olur;
1. seçenek, A-B-A, B-A-B şeklinde giden iki parçalı fullbody antrenmanları. İskeleti şu şekilde olabilir:
A
1-Squat
2-Bench press
3-Row
B
1-Squat
2-Deadlift
3-Overhead press
4-Pulldown
Veya haftada 3 gün aynı antrenmanı yapacağın bir program olabilir. Mesela:
1-Squat
2-SLDL
3-Bench press
4-Row
5-Overhead press
Dikkat edersen split değiller, temel hareketlere odaklılar ve saçmalık derecesinde izolasyon içermiyorlar çünkü ileri aşamalara geçmeden izolasyon hareketerine gömülmenin anlamı yok. İki örnek programın linkini atıyorum, kendine iyilik yapmak istiyorsan birisin seçip kullan.
http://www.weightrainer.net/training/beginners.html
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=159678631
çok kararsız kaldım hangisini yapsam diye a ve b olanı mı yoksa her gün aynı antrenman olan programı mı ?4 gün yapamıyosun zaten, 3 günün yoğunluğu yetiyor