Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
@YandımAli ,@ rockybalboa7, @scoobz eksik olmayın arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
@danny Boy, işte adamım ya şükür bir eleştiri geldigöğüsler malesef berbat! bunun birinci sebebi postür bozukluğum oduğundan sırta fazla önem verip göğüsü ikinci plana ittim sanırım postürüm epey düzeldi ama göğüsler geri kaldı. ikinci sebebi ise feci bir genetiğim var sinem bomboş. açıkçası bir kas grubu gelişmeyince de insanın hevesi kırılıyor ve çalışası gelmiyor umarım aşarım bu durumu..
pure başlığında konuşmuştuk geçmek istediğini söylemiştin trump towers yerinde bir tercih olmuş eminim daha nezih bir ortamdır.. ben iş yerime yakın olduğu için mecburen forum istanbuldaki şubesine gidiyorum izin günlerimde ise marmara forumu tercih ediyorum. bir buluşma yapılacaksa muhakkak haberim olsun ayarlar trump towersa gelirim. başlığı gözden kaçırırsam filan facebooktan bi haber edersen sevinirim seni eklemiştim.
Öykün banada ilham oldu sağolbende 4 ayda 30 kilo almayı hedefliyorum bakıcaz artık
4 ay 30 kilo bir kalkan klasiği... devam et dostum durma