• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

öyle bir geçer zaman ki.. (bir fitness öyküsü)

Asla Pes etme 3'te sen oynamalısın.Gerçekten büyük bi azim başkası olsa bu koldan hayır gelmez diyip köşesine çekilirdi ve kaybederdi.Helal olsun başka diyecek bişey bulamıyorum.

hayat hikayeden çok etkiledim tebrik ederim doktor mevzusundada hani derler ya pro bodyciler fazla yaşamaz falan 80-90 yaşlarını görmez aslında spor yapmayanlarda kendilerini sağlıklı sanan çoğu insanda bırak 80 yaşını 60 yaşını bile görmüyor bu bir gerçek neyse sana sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü bir hayat dilerim

tebrikler gerçekten :)

gögüs bölgesine önem verirsen daha güzel olur :)

bu arada ben trump towers pure ye gidiyorum diğer başlıkta cevap veremedim :) gelecek buluşma salon antrenmanı olucak trump towers ta inş :) sende katılırısn bize zaten üyesin :)

bir günde ben gelirim senin salonuna :) beraber sıkı bir antrenman yaparız :)

@YandımAli ,@ rockybalboa7, @scoobz eksik olmayın arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..

@danny Boy, işte adamım ya şükür bir eleştiri geldi :D göğüsler malesef berbat! bunun birinci sebebi postür bozukluğum oduğundan sırta fazla önem verip göğüsü ikinci plana ittim sanırım postürüm epey düzeldi ama göğüsler geri kaldı. ikinci sebebi ise feci bir genetiğim var sinem bomboş. açıkçası bir kas grubu gelişmeyince de insanın hevesi kırılıyor ve çalışası gelmiyor umarım aşarım bu durumu..

pure başlığında konuşmuştuk geçmek istediğini söylemiştin trump towers yerinde bir tercih olmuş eminim daha nezih bir ortamdır.. ben iş yerime yakın olduğu için mecburen forum istanbuldaki şubesine gidiyorum izin günlerimde ise marmara forumu tercih ediyorum. bir buluşma yapılacaksa muhakkak haberim olsun ayarlar trump towersa gelirim. başlığı gözden kaçırırsam filan facebooktan bi haber edersen sevinirim seni eklemiştim.

Son düzenleme:
@YandımAli ,@ rockybalboa7, @scoobz eksik olmayın arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..

@danny Boy, işte adamım ya şükür bir eleştiri geldi :D göğüsler malesef berbat! bunun birinci sebebi postür bozukluğum oduğundan sırta fazla önem verip göğüsü ikinci plana ittim sanırım postürüm epey düzeldi ama göğüsler geri kaldı. ikinci sebebi ise feci bir genetiğim var sinem bomboş. açıkçası bir kas grubu gelişmeyince de insanın hevesi kırılıyor ve çalışası gelmiyor umarım aşarım bu durumu..

pure başlığında konuşmuştuk geçmek istediğini söylemiştin trump towers yerinde bir tercih olmuş eminim daha nezih bir ortamdır.. ben iş yerime yakın olduğu için mecburen forum istanbuldaki şubesine gidiyorum izin günlerimde ise marmara forumu tercih ediyorum. bir buluşma yapılacaksa muhakkak haberim olsun ayarlar trump towersa gelirim. başlığı gözden kaçırırsam filan facebooktan bi haber edersen sevinirim seni eklemiştim.

evet tabıkıde haber verıcem :)

trump ıse su an ole pekde nezıh degıl malesef yazlıkcı var bıraz kı uyelık mın yıllık ve ayda 110 tl garıp gercekten :)

goğüs için ise ben pressler yerine açışları eklemenı tavsıye ederım zaten salonunda oldukça guzel bır butterfly var agır kılo ıle negatıflı setler + peck deck de var salonunda onlada genıs acı seklınde kollar nerdeyse duz olcak bıcımde acıs yapman ve agır yapman negatıflere dıkkat etmen cok ıyı olur

+ olarak ıse yıne slaonunda olan klasık bench press ın benzerı olan makınede genıs tutus yapman + kablolu bench press de tekli çalışman sorunun üstesinden gelcektır

gerı olabılır genetıkde kotu olabılır ama ınan çok şanslıyız biz çünkü bence gerken nerdeyse her alet var salonda :)

Öykün banada ilham oldu sağol :) bende 4 ayda 30 kilo almayı hedefliyorum bakıcaz artık

Back
Yukarı