İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tadı kesinlikle kötü değil exotic fruit aromalı ama gerçekten çok farklı enteresan bir tadı var ama kesinlikle kötü diil pump ve motive etkisi gerçekten mükemmel ama kombine etkisi ilerde belli olur onuda zaten açıklıcam bi zaman sonra

herkese merhaba arkadaslar

weıder glutamıne
scıtec bcaa
scıtec zero carb whey pro
unıversal gh max
anımal stac
bu urunlerı kulanıyrum scıtec whey proyu cıkarap yerıne vpx sro zero carb proteın tozunu koymayı dusunuyrum bılgılerını ve yorumlarınızı paylasırsanız cok memnun olurum.
saygılar

Modelll

Arkadaşlar ben Modellik yapıyorum ve vucudumu daha iyi hale getirmek için yaklaşık 1 sene önce body'e başladım . son 1 aydır sıkı şekilde antremanlara gidiyorum ve ilaç kullanmaya başladım , inanılmaz faydasını gördüm ilaçların . 2 3 aylık performansı 1 ay da yakaladım . Bu forumu çok seviyorum ve üye olup sorularımı sormak , deneyimlerimi paylaşmak istedim =)))

ince , bulk olmadan kaslı parçalı ve yagsız bir fizik istiyorum ve istediğim fiziğe bu tempoyla uzakmışım gibi hissetmiyorum =)) şuan karın bölgemde biraz yag var birazda bacak ara kısımda ...

Çalışma programım ; Haftanın en az 5 günü (son 1 aydır) 50 dk koşu veya bisiklet (son 1 hafta 50 dk önceleri 15 dk) - sonra en az 2 3 karın hareketi - sonra programıma geçiyorum - programda göğüs - omuz - kol olmak üzere 3 günlük program (ben en fazla göğüs antrenmanı çalışıyorum)

Becnh press de 60 - 70 basabiliyorum şuan :/

1.82 boyum kilom 67

Omuz : 107
Göğüs : 97
Bel : 77
Kol : 31 (kollarımın çok şişmemesi lazım)

Amaç _ kas kütlesini arttırıp - yağlardan kurtulup - parçalı olmak ...

Weider 3050 - BCAA 2000 - kullanmaya başladım 1 ay önce (antrenmandan önce 4 sonra 4 toplam 16 )

Hydroxycut Advanced 60 tablet - 3 hafta önce önce kullanmaya başladım (sabah aç karna 2 spor öncesi 2)

Glutamine-sr MHP 300gr 12 hour - dün aldım bugun başladım kullanmaya (gece ve sabah kullanmayı düşünüyorum)!

ASIL SORUM !!!!

Bu ilaçları birbirleriyle nasıl kominlemem lazım nasıl kullanmalıyım eksik almam gereken ürün varmı ?? tavsiyelerinize ihtiyacım var ! çalışma programım ve istediğim vucud dahilinde ????

Amino 3050 bitince MuscleTech Nitro Tech Hardcore Pro Series almayı düşünüyorum ama su tutuyomuş vucud da !!!
hyper_
geceleri uyku problemim oluyo onun içinde VALERİAN ROOT alıcam
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

fiziğim linkdeki gibi olsun istiyorum !

http://yellowasian.tumblr.com/post/12927540870/breno-bittencourt-didio

Son düzenleme:
yardım lutfen

Merhaba ben ozan
size birsey danısmak istiyorum suan weider mega forte amino liquit, weider casain, universal creatıne,whey protein ve ast bcaa 4500 jack3d var 2 yıldır spor yapıorm nasıl bir kombine yapmamı önerirsiniz?büyüme programı uyguluyorum
kilom 72 boyum 178
birde mega forte la beraber bcaa kullanmaya gerek varmı acaba?

simdiden cok tesekkurler

bu spora başlayalı 4 ay oldu. şuanda bi kür yaptım kendime, Whey protein,creatine,L-glutamin ve amino fx kullanıyorum. sizce nasıl etkili olur mu ?

arkadaşlar bende şuanda kombinasyonu tamamlamaya çalışıyorum

bsn synta-6
optimum casein protein tozu
no xplode
gnc creatıne monohitrate
universal gleatimine
universal bcaa
Gnc megamen (multivitamin)
ultımate Bulgarian tribulus
gnc mılk thıstle

sizce bunların kombinasyonu nasıl olur arkadaşlar eksik varmıdırr..

Slm beyler forumda yeniyim bana acil yardim edebilirmisiniz subat sonunda definasyon dönemine giricem hangi supplementleri kullanmam gerekiyo ve hangi ürünleri önerirsiniz çok acil yardiminiz gerek :)

merhabalar sana bir soru soracaktım cevap verirsen cok sevinirim
elimde cellmass- no-xplode- nitrotech- twinlab amino likit- ve dymatize 5050 bcaa var nasıl kullanmalıyım?
benim düşüncem
sabah nitrotech
ant öncesi n.o.
ant sırasında içtiğim suya bcaa
ant sonrası cellmass twinlab
gece yatarken nitrotech (casein yok param bitti)

şimdiden teşşürler.... (eger bir hata yaptıysam af ola baydır takip ediyorum ama msj yollamamıştım)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:30 ----------

merhabalar sana bir soru soracaktım cevap verirsen cok sevinirim
elimde cellmass- no-xplode- nitrotech- twinlab amino likit- ve dymatize 5050 var nasıl kullanmalıyım?
benim düşüncem
sabah nitrotech
ant öncesi n.o.
ant sonrası cellmass twinlab
gece yatarken nitrotech (casein yok param bitti)

şimdiden teşşürler.... (eger bir hata yaptıysam af ola baydır takip ediyorum ama msj yollamamıştım)

ben de supplement kullanmak istiyordum ama ne zamandır maddi olarak sıkıntıda olduğumdan pek yanaşamadım. bu ara başlamak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. neler kullanmam lazım?

ben Gene Aynı Kombinasyonu Yapardım
Weider

CFM Whey OverLoard
Amıno 3050
Nos-X
Krea Genic.

arkadaşlar benim şöyle bir sorum olcak universal ya da optimum whey protein aldım yanında alabileceginm en ideal aminoasti arıyorum, hadrline 9000, almak geldi aklıma sizin fikrinizi merak ettim, tecrübesizim zira...

arkadaslar cla l carnitin protein tozu glutamine amino asit argınıne ornıtıne lysone bana bir kombinasyon öneririmisinz

arkadaslar cla l carnitin protein tozu glutamine amino asit argınıne ornıtıne lysone bana bir kombinasyon öneririmisinz

Multipower L-carnitine Cla
Iso sensation 93
Scivation Xtend(glutamine ve Bcaa)

arkadaşlar almanyadan bi akrabam gelecek ve bayagı bi supplament getirtmeyi planlıyorum weider premium whey amino mega forte ve yanında bir tavsiye daha alabilirmiyim

merhaba sabah kalktığımda whey spordan sonra whey+casein içsem spordan önce ne içmeliyim sizce
Bi kere sabah kalktiginda whey dogru tercih ama spordan sonra whey+kazein i cok garip buldum :) kazein suda cozulmez bu yuzden kana cok gec karisirir.Whey ile idare et zaten 2 sini ayni anda almanin mantigi yok.idmandan sonra whey i glutamin,bcaa yada amino asitle kombine edebilirsin.Kazeini de ya yatarken yada ogle yemegine 1-2 saat kala alabilirsin.idmandan once de durum ayni whey+kreatin mesela yada arginin glutamin falan.Cesitlendirmek sana kalmis.Bazi arkadaslarim karbonhidrat da aliyor antremanda 30dk once falan ama ben sahsen tercih etmiyorum.

Arkadaşlar elimde Hardline Gainer+Optimum whey Protein+Hardline Amino 2000+Hardline creatin+Hardline glutamin var..Bu sporda 4.ayıma girdim.Supplement kullanımı hakkında fazla bilgim olmadığı için bazı sorular sormak istiyorum umarım yanıt alabilirim çünkü kafam çok karışık.

1.Hepsini kullanmak karaciğeri yorarmı ?
2.Salondaki hocamın verdiği programa göre pazartesi-perşembe ve salı-cuma bölge antremanlarım var cumarteside gidiyorum yani 5 gün.Bu günlerin haricinde gainer olsun protein olsun amino asit olsun yada diğer ikisi supplement kullanmalımıyım ?
3.Elimdeki ürünler bittikten sonra aynı supplementlerin Optimum olanlarından denicem bu sefer.Hangi markayı tercih edersiniz.öğrenci olduğum için maddi olarak fazla yük binmesini istemiyorum.bu yüzden hergün supplement kullanmaktansa OFF günlerde ara vermek istiyorum :S

cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.

marjinalife henüz yazmış olduğun besin takviyelerini almak için çok erken olduğunu düşünüyorum , ama illa kullanıcam diyorsan aralarından sadece whey proteinini antreman biter bitmez kullanman yerinde olacaktır. Diğerlerini içmenin bir faydası olmayacaktır belli bir seviyeye gelene kadar . Bu anlamda içeçeklerin başta böbreklerin olmak üzere diğer organlarınıda yoracaktır.

Kombine supplement kullanman için hardcore antremanlar yapman gerekir.

Back
Yukarı