İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar elimde şunlar var
gaspari amino max
gaspari glutamin
animal cuts
optimum creatin
gnc mega men plus arginine
gnc balık yağı

4 aydır bu sporu yapıyorum yağ yakıp kasları belirginleştirmek için nasıl bir kombinasyon yapmalıyım?

arkadaşlar elimde şunlar var
gaspari amino max
gaspari glutamin
animal cuts
optimum creatin
gnc mega men plus arginine
gnc balık yağı

4 aydır bu sporu yapıyorum yağ yakıp kasları belirginleştirmek için nasıl bir kombinasyon yapmalıyım?

sa kardeş 4 ay vg yapıyorsun ve bu supplementleri kullanıcaksın.Normalde 4 ay için creatin kullanılmıyor.Kaldıki arginin vitamin amino glutamin :) Yerinde olsam supplementleri saklarım biraz zaman geçsin.Suan supplementlerle yapacagın gelişmeyi besinlerlede yaparsın.Bunlara verecegin parayı Tavuk gögsü,Peynir Yumurta alsan daha iyi gelişme bile olabilir.

MP assault - BSN no-xplode - ON whey - ON casein - UNİVERSAL glutamine - Hydroxycut hardcore

Neden 2 tane farkli n.o kullanma ihtiyaci hissetin ? Soyleyebilr misin?

Son düzenleme:
valla bana göre ideal kombine şu : Gaspari Aminomax 8000 + Bsn Syntha-6+ Zma ( isteyen yanına creatinde ekleyebillir)

işin içine farklı kombineler girdikce galiba kafalar karışıyor ,
benim önerim bunların içinden sadece White Flood hakkında bende bb.com da olumlu bır cok yorum okudum

ayrıba bsn dessert e hıc gerek yok bence bosuna masraf

yapacagın kombine bana sorarsan

White Flood
myo fusion
novedex
xtend

benim görüşüm bu hem fazla masraflı degıl hemde saglam bır kombıne olur
ama creatin olarak eksık bır kombıne

White flood ne işe yarıyo acaba? bırde ben gnc wheybolic, optımum creatine, multıpower glutamıne, anımal pak ve anımal stak kullanıyorum. yararını gorebılır mıyım? yanına herhangı bısey almamda sakınca var mıdır ya da tavsıye edebılıcegınız bısey? bırde son olarak bcaa nın tam olarak katkısı ne olur almalımıyım? teşekkür ederim şimdiden.

on whey
six star pro casein
animal pak

3 ürünü kombine edicem şu an kargodalar antreman günleri sabah 1 ölçek whey antremandan 45 dk önce 1 paket animal pak antremandan hemen sonra 1 ölçek whey 1 ölçek casein olarak kullanıcam.
bakalım nasıl olucak gelişmeleri paylaşırım sizinle

Bende Bulk için kombinasyon oluşturdum kombine de :

Gaspari Myofusion

Muscle tech amino fx

Hardline KGT

Muscle Pharm Bullet Proof

Sabah kalktıgımda Myofusion
ant önce amino fx
ant sonra kgt
ant 1 saat sonra myofusion
uyumadan önce bullet proof Karbonhidrat acıgınıda günlük öğünlerle kapatıcam.

BENCE EN SAGLAM SUPPLEMENT STACK
OPTIMUM WHEY PROTEIN
WEIDER MEGA FORTE AMINO
MULTI POWER BCA+GLUTAMIN
USB LAB JACK 3 D -
Gerisi yalan ......extra para .... markalar degisir ama gerisi hikaye....

arkadaşlar benim de elimde ultimate iso93 whey protein ve weider 80 plus (kasein, whey, süt proteini ve albümin içeren kompleks bir ürün) bu ikisini beraber nasıl kullanayım. ya da biri bitince diğerini mi kullanayım? hangisi workout olarak kullanayım sizce ve diğerini de hangi öğünde kullanayım?

2.5 aydır VG yapıyorum 3 gündür ON gold whey protein tozunu 1er ölçek sabah ve idmandan sonra kullanıyorum idman olmadıgı günlerde sadece sabah kalktıgımda alıyorum.Acaba BCAA da alsam sizce nasıl olur. Yada önerebileceğiniz başka bir madde varmı?(Markalarıyla birlikte öneirirseniz sevinirim.) Son olarak benim gün geçtikçe kaldırdıgım agırlık artıyor geliştiğimi issediyorum lakin kaslarım neden yumşuyor idmandan sonra anlam veremiyorum.Özellikle pazılarım. Haftada Pazartesi , Çarşamba , Perşembe , Cumartesi olmak üzere 4 gün çalıyorum barbel curl , hummer curl , vede consentration curl olmak üzere 3 biceps hareketi yapıyorum Arz ederim.

2.5 ay için whey de dahil çogu supplement gereksiz

kaslarım yumuşuyor derken,idmanda ki kadar sert olmuyor anlamında diyorsan gayet normal öyle olması zaten

Gaspari myofusion(sabah kalkar kalkmaz ve antremandan sonra)
Universal creatin 500g(antreman hemen sonrası 5gr meyve suyu ile)
Amino Max 800 (Antreman öncesi ve sonrası )
Şimdilik bu kadar ,sizce ek olarak pre-workout bir ürüne gerek ya da ihtiyaç var mıdır?

arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz optimum whey-Weider arginin-universal 3001 amino-hardline glutamin-hardline creapure kreatin-weider trübüls-ornitin-hardline vitamin mineral bu kombinasyonun eksikleri veya fazla olan kısımları hakkında yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Biotech l-carnitin 3000
muscletech nitro-tech
weider %100 casein
animal-pak
all stars amino 2500
weider pure creatine
weider bcaa :D

Back
Yukarı