guardbody dedi:hayırdır daffy bu aralar seni uçuşa hazır bekler pozisyonda görüyorum.sezonu açacak gibisin![]()
aartun dedi:androm yapacağım kürü yazarsan iyi-kötü yorumlarımızı yazıp yardım etmek isteriz![]()
androm dedi:aartun dedi:androm yapacağım kürü yazarsan iyi-kötü yorumlarımızı yazıp yardım etmek isteriz![]()
aartun,
aslinda birinci sayfada yazdiklarim yapmak istedigim kur. fakat revizyona gidecegim yapilan degisik yorumlar isigindaSu an kullandiklarim :
- whey
- casein (gece icin)
- glutamin
- bsn cellmass ve noxplode
- bcaa
- bulgarian tribulus
Daffy,
Bildigim kadariyla tribulus kullandiginda testesterone booster veya gh-max turu urunleri ayni anda kullanmaman gerekiyor. Kaynak yok ama birkac kisiden duymustum. Var mi oyle bir bilgin ?
Saglam kur olmus saydiklarin. Ama bu kadar supplementin yanina animal pak ve mstak olmazsa olmaz diyorum..
androm dedi:aartun,
tavsiyelerini dikkate alacagim. ama bu scivation firmasinin urun listesine baktim sadece 2 urun var piyasada. Birisi sesamin diye bur urun karaciger ve kilo verme icin. digeri de senin bahsettigin scivation extend..hani bu urun profiline bakinca firmanin bu alanda pek guclu olmadigini dusunuyorum. Ama sen bomba diyorsan denememek olmaz tabi![]()
DaFFy dedi:aartun;
cytosport muscle milk çok fazla yağ barındırıyor,
1 servis = 2 ölçek (75 gr), bunun 32 gr ı protein, 12 gr ı karbohidrat ve 18 gr ı yağ
B3RkOvi dedi:DaFFy dedi:aartun;
cytosport muscle milk çok fazla yağ barındırıyor,
1 servis = 2 ölçek (75 gr), bunun 32 gr ı protein, 12 gr ı karbohidrat ve 18 gr ı yağ
cytosport muscle milk vanilyalisinin tadi igrenc. Amerikadan getirtmistim kutuyu zor bitirdim.
sarc4stic dedi:Orjinal konu ideal supplement kürü hakkındaymış ama şimdi biraz "elimdeki supplementler" başlığına dönmüş
İdeal:
- Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart
Optimum Nutrition %100 Casein Protein
BSN NO-XPLODE
MuscleTech Cell-Tech Hardcore
MuscleTech Anator P70
Animal Pak
Animal Cuts
androm dedi:sarc4stic dedi:Orjinal konu ideal supplement kürü hakkındaymış ama şimdi biraz "elimdeki supplementler" başlığına dönmüş
İdeal:
- Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standart
Optimum Nutrition %100 Casein Protein
BSN NO-XPLODE
MuscleTech Cell-Tech Hardcore
MuscleTech Anator P70
Animal Pak
Animal Cuts
herkesin kullandigi kendine ideal geliyor![]()
bu arada ideal i yazarken kombinasyonun hedefini de belirtirsek daha faydali olur bence.