ladasamara dedi:nabız tabiiki önemlidir. bunu izah etmeye çalıştım ama edemedim herhalde. maximumunun yüzde 90 ıyla 15 dakika koşamazsın. aynı şekilde 45 dakika koşacaksan da (dalgalanma yapmadığın taktirde yani bi depar atıp bi yürücesine koşmazsan) bunu (zarar verdiği iddia edilen ve kimilerine göre yağ yakımı için daha makbul bulunan) yüksek nabızla yapamazsın.
l carnitine kullanabilirsin ama öncelikli tavsiyem. kendini önce doğal olarak test et. direk kullanırsan, kullanmadığında yapamayacağın hissine kapılırısın.
kusura bakma, gözümden kaçmış. 3 yıl ii zaman.
militarı omuz pressin genel adı. ister ensede ister öne indirilerek yapılabilir. tüfek kaldırıp indirmek gibi.tutuş genişledikçe etki tricepsten uzaklaşarak ön ve biraz da yan omza kayar. ama çok açık tutmak da hareketin akışını bozar.
o makinanın resimlerini en kısa zamanda foruma eklermisin ( ve genel bilgi, nerede kaça yaptırdın...)
dar tutuş bench de göğüsün etkilenir zaten. ayrıca etkilensin, ne güzel, hatta yatayda yaparak göğüsünde kanal inşa edebilirsin
100 şınav güçten ziyade dayanıklılıkla ilgilidir.
45 dakkayı geçtiğinde over olma gibi birşey sözkonusu değil. eğer dediğin koşu ise günlük 1 saatten fazla koşular (bilhassa sert zemindeyse) eklemlere iyi gelmez.
valla hocam dun tonla yazı yazdım ama malasef ne olduysa heralde resım koymamın azızlıgı hepsı sıze omur neyse sılbastan !!
hocam ayrıaten yenı mod unu tebrık ederım forumumz hakaden lerı hakketdıgı yere getırıyo (tabı benı es gecıyolar ne bu tek yıldız??? :lol: :lol: )
nabız konusunda hem fıkırız hocam ama sız hangısını tercıh edersınız dalgalımı yoksa sabıt nabız olayınımı depar bence son 1 dakıka max yapılcak bı durum gıbı yakım suresını bıraz daha uzatması ıcın bıde bısey sorcam nezman kosayım ıdmandan once ıdmandan sonra offlarımda ??bıde bu kosu olayı benım oldum olası oturtamadıgım ve basaramadıgım bısey umarım bu sene yaparım tavsıyelerını beklıyorum
bu arada dedıgın gıbı once dogal olmadı l-carnıtın tabı bu cardıo olayında yenıyım umarım olanıda yemeyız (zaten nede cok varya!! )
bencede mılıtary genıs yapılmalı yoksa cok trıcepsse vuruyo omuz ıcın 4 haraket yeterlımı ??
evet hocam makınama saheserıme gelınce tabıkı butun arkadaslarla baylasırım ama cızımlerı cad-cam cızımı buraya nasıl konur onu bılmıyorum ama feyz aldıgım makınanı resımlerını koyayım

hocam makınamın butun parcalarını genelde ozel yaptırıdım tabı okadar zor ve malıyetlı degıl bazı teknık ozellıklerını soyleyeyım yapmak veya yaptırmak ısteyen arkadslara feyz olsun mıller su verılmıs ısıl ıslem gormus cıva celıgı yatak rulmanları lıneer 25lık (ozel) yatak torna ısı ve profıl 50*70 bazı yerler kaynak bazı yerler vıda fıyatına gelınce 500-600 ytl dısardakı smıthlerın fıyatlrarını az cok bılırsınız 1100- 1200 assagı yok ve ayrıayen makara sıstemı kullanarak ben bara baglıyarak lat machine olarakta kulanabılıyoruz neyse makınamı cok ovmıyım ama saglamlık acısından tam profesyonellerın ısı !! ısteyenlere makına ımalatı ıcın tavsıye ve modelleme yardımı yapılır ısteyenlere yıne soyluyorum paylasımcıyımdır cad cam cızımlerını verırım
bu arada ebnde takmısım guce dogru ya dayanıklılık ısı pardon
dar tutusu denıyorum galıba olucak
tavsıyelerınızın devamını dılıyorum
saygılarımla