Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sağlam bi vücut görüldüğünde hangi kürü yaptın bu vücut doğal değil sorusu soruluyor direk ve ben bunu meraktan değil tartışma ortamı yaratmak için yapıldığını düşünüyorum arkadaş madem beslenme,dinlenme,calışma ile değil enjeksiyon ile yapılıyor bu vücut getirin amerikadan sağdan soldan sizde basın sizde böyle olun verilen emeği göz ardı etmek kolay tebrik etmek zordurBen tebrik ediyorum 2.fotoğraftaki duruşa hayran kaldım göğüsler çok sıkı duruyor başarılar..
Bir de sorum olacak before fotoğraflarındaki 2.fotoğraf t-shirt ün katlanmasından dolayımı öyle bi görüntü olmuş yoksa daha önce göbek varmıydı ?
göğüsler ve mide aynen öleydi bel kalınlığı 116 ydı gerisini sen düşün...)) 122 kg lık halim... saygılarımla...
Programını sormayacağım bende bel kısmından şikayetçiyim o bel kısmını nasıl böyle oldu işin püf noktası herkesin dediği gibi cardio ve sıkı bir diyet mi yağ yakımı konusunda
Bakarsan sevinirim https://www.bodyforumtr.com/vbforum/jinekomasti-phesi-t57469.html 13kg yağ var vücudumda berbat ötesiAma kararlıyım gitcek o göbek o yağlar..
Tesekkürler..
hemen hemen 0 kardio desem... kas kaybetmeyi hiç göze alamadım inan... aralık 31de bu işe girdim tamamen başladığımda 114 kiloydum... şuan 96.5 a kadar indim kür etkisi ile şuan 102 kiloyum ama fotolar ortada... fark inanılmaz gerçekten... kilo verirken kas yapmaya çalıştım ben biraz olsun adım attım kendimce... ama yarışma ise gerçek amaç mutlaka kardio olacaktır... Ancak şimdiye kadar programımda hiç olmadı... olsa zaten sanırım çoktan çok daha define olurdum... ama kas kaybetmeyi hiç göze alamadım dediğim gibi...
Hocam o bel bu hale nasıl geldi o göbek ve yağlar eriyip karın kasları nasıl ortaya çıktı peki şaşırtıcı gerçekten tebrikler![]()
İşte zaten hesabıma göre ancak 47 46 define bir kol yarışmada iş yapar... Ondan biraz daha zaman var yarışmalar için salondaki hocam gir bir gör diyor ama ben girip rezil olmak istemiyorum açıkçası... daha çok zayıf taraflarım var... Zaman... nasıl olsa sonu olmayan bir spor bu e çok da geç başlamış sayılmayız 30 yaş gibi podyuma çıkabilsek yeterhocam zaten 50 olsa da kardio aşırı diyet vs. 3 cm oynama oluyor.vücudun iri bozma morali![]()
hangi kürü yaptın bro abi bırakın bunları kürlü bu adam yapmadım deyip kendinizi kandırmayın