• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5-2 yıllık fotolar...

Genetik olarak en şanlı olduğum kısım?

• Total voters
    235
  • Poll closed .
bence güzel tabi hedeflerde önemli
yağ oranının azaldığı sürece daha güzel görüneceksin,tebrikler

Zaten vücut yapınız gereği bu spora yatkınsınız kolay hacimlenmişsiniz Kollar göğüsler omuz her şey çok iyi ancak six packlerde ortadan çizgi geçmiyor tek duz bir çizgi gibi duruyorlar da o kilo ve hacimde de çıkarmak zor olsa gerek normal birine göre..

yeni fotolar

arkadaşlar son fotolarımı paylaşıyorum...

Eklentiler

• IMG01138-20120913-2148.jpg
    IMG01138-20120913-2148.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 646
  • IMG01139-20120913-2149.jpg
    IMG01139-20120913-2149.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 712
  • IMG01140-20120913-2149.jpg
    IMG01140-20120913-2149.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 694
  • IMG01137-20120913-2148.jpg
    IMG01137-20120913-2148.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 693
dolu dolu gezmek müthiş bir his olsa gerek cocuna maşallah nazar deymesin küçük bir diyet kardio yaparsan karın takır takır olacak gibi görünüyor.üst bölge zaten oldu artık :)

cocuna yeni fotolarında görüyoruz ki olayı bambaşka yerlere çekmiş almış yürümüşsün..
bunun üstüne artı bir sene daha koyarsan nası olur inan merak içindeyim, ama sende bunu yapıcak azmin ve hırsın olduğunu da takip ettiğim kadarıyla biliyorum :)
çalışma isteğin ve gücün daim olsun...

Yediğinin, içtiğinin, antremanın yani bu işin hakkını verince sonuç bu oluyor işte. Mükemmel bir kütle hocam tebrikler. İyi bir kalkış yapmışsın. Kalkış yapmışsın diyorum çünkü daha çok kademe ilerleyeceksin gibi gözüküyor. Başarılar.

cocuna son fotolar gayet iyi.

senin gibi ne tam bulk nede tam define olmak amacım. bakalım bu kış iyi bir bulk dönemi geçirme hedefindeyim bende..

Cocuna, gobek deliginin 2 parmak altindan mi aliyorsun bel olcusunu?

üst kaburgaların hemen bitiminde göbeğin üstünden 2-3 parmak yani... ya da 2-3 parmak altından aynı çıkıyor benim :D

2012-08-27 22.31.37.jpg resimde kanatlarda hafif bir orantısılık var gibi ki buna benzer orantısızlık bende de var, normal durunca belli olmuyor ama şişirince özellikle önden belli oluyor. bunun için bir çalışma yapıyormusun? öğrenmek istedim. iyi çalışmalar..

Vucut gercekten basarili. Tebrik ederim. bu vucut azimli bir calismanin gostergesi ve oduludur.

Ama bana biraz bacaklarin cok inceymis gibi geldi, ozellile boyle bir kutleye.Bacaklara daha sonra mi onem vericeksin? Veya fotolarda mi kotu cikmis. Ozellikle kalflar cok ince duruyor bu dev vucuta. Ama dedigim gibi, gercekten irade sahibi olman lazim , bu sekilde bir vucut yapabilmen icin, hem de kilolu iken.

bacaklar çok define değil briincisi ikincisi diğer kısımlara göre biraz geride bu nedenle artık özellikle çalışıyorum haftada iki kere...

Back
Yukarı