• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 aylık gelişim yorum yapın iyi kötü

musty13

Üye
Mrb arkadaşlar ilk başladıgımda 86 kiloydum suan 91 artık yağ yakma moduna girecegim ben rahat kilo alıp verebiliyorum. Beslenmem protein karbonhidrat agırlıklıydı hiç basit şeker ekmek kullanmadım bulgur kepekli makarna et tavuk tarzı beslendim ton balığı günlük 3000 kalori den fazla aldım diyebilirim haftada 3 gün spor yaptım agırlık hiç kardiyo olmadan. Anlamadıgım kilo almama ragmen öbür foto daha zayıf duruyo boxerlı foto son halim her türlü eleştiri ye açıgım[DOUBLEPOST=1477989825][/DOUBLEPOST]
Mrb arkadaşlar ilk başladıgımda 86 kiloydum suan 91 artık yağ yakma moduna girecegim ben rahat kilo alıp verebiliyorum. Beslenmem protein karbonhidrat agırlıklıydı hiç basit şeker ekmek kullanmadım bulgur kepekli makarna et tavuk tarzı beslendim ton balığı günlük 3000 kalori den fazla aldım diyebilirim haftada 3 gün spor yaptım agırlık hiç kardiyo olmadan. Anlamadıgım kilo almama ragmen öbür foto daha zayıf duruyo boxerlı foto son halim her türlü eleştiri ye açıgım
[DOUBLEPOST=1477990043][/DOUBLEPOST]Bu ikinci resim

Eklentiler

• IMG_1083.jpg
    IMG_1083.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 580
Son düzenleme:
Sadece 1 tane fotoğraf görebiliyorum.

Evet göbek baya erimiş gibi görünüyor, iyi gidiyorsun, biraz daha yağ yakıp Bulk yapabilirsin.

Evet göbek baya erimiş gibi görünüyor, iyi gidiyorsun, biraz daha yağ yakıp Bulk yapabilirsin.

göbek erimiş gibi de 5 kilo aldım bende onu anlamadım hem kilo alıp hem nasıl inceldim beslenmem de hiç sabit şeker yok hep komplex karbonhidrat kullanıyorum 91 kiloyum şuan hiç kardiyo yapmadım bu hafta başladım biraz incelmek için hem ağırlık hem kardiyo beraber yapıyorum senin gördüğün vucutta gelişim var mı peki bu 5 kiloya rağmen ben yeni oldugunu için çok ayırt edemedim.

O zaman demek ki diğer fotoğrafta göbeği hafif içeri çekmişsin.

Çünkü 5 kilo alıp da aynı anda göbek eritme çok kolay değil.

Sana en büyük önerim biraz daha devam et sonra karşılaştır vücudunu eski halin ile, 1.5 ay zaten çok kısa bir süre, vücudun daha spora yeni yeni alışmıştır zaten.

O zaman demek ki diğer fotoğrafta göbeği hafif içeri çekmişsin.

Çünkü 5 kilo alıp da aynı anda göbek eritme çok kolay değil.

Sana en büyük önerim biraz daha devam et sonra karşılaştır vücudunu eski halin ile, 1.5 ay zaten çok kısa bir süre, vücudun daha spora yeni yeni alışmıştır zaten.

o zaman biraz daha yağ yakıp sonra bulka mı gireyim aklımda 2 ay kardiyo ve ağırlık beraber çalışmak var en azından 85 kilolara düşüp sonra dengeli bi büyüme yapayım 184 boyum var ve 91 kilo gerçekten çok bu yağ oranıyla aslında istediğim 82 kilolarda fit kaslı bi vucut olmak ama o kiloya düşersem yağ yakarak vucutta kasta azalır diye tekrardan başa dönmek istemiyorum sıkılaşmak dediğin bulk değil mi?

Fazladan yağın var ap açık ortada, yani sen 80 kiloya kadar inebilirsin, sonra Bulk yap.

Fazladan yağın var ap açık ortada, yani sen 80 kiloya kadar inebilirsin, sonra Bulk yap.
zaten kardiyo yapmaya başladım ağırlık idmanı sonrası 20 dakika hit birde ayrı birgün sadece kardiyo yapıyorum yağ yakarım umarım karbonhidrat az mı alayım diye düşünmüyor degilim yağ yakmadan gögüs karın ortaya çıkmayacak belli

Eğer karbonhidratı fazla alıyorsan yavaş yavaş düşür.

Back
Yukarı