musty13
Üye
Mrb arkadaşlar ilk başladıgımda 86 kiloydum suan 91 artık yağ yakma moduna girecegim ben rahat kilo alıp verebiliyorum. Beslenmem protein karbonhidrat agırlıklıydı hiç basit şeker ekmek kullanmadım bulgur kepekli makarna et tavuk tarzı beslendim ton balığı günlük 3000 kalori den fazla aldım diyebilirim haftada 3 gün spor yaptım agırlık hiç kardiyo olmadan. Anlamadıgım kilo almama ragmen öbür foto daha zayıf duruyo boxerlı foto son halim her türlü eleştiri ye açıgım[DOUBLEPOST=1477989825][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1477990043][/DOUBLEPOST]Bu ikinci resimMrb arkadaşlar ilk başladıgımda 86 kiloydum suan 91 artık yağ yakma moduna girecegim ben rahat kilo alıp verebiliyorum. Beslenmem protein karbonhidrat agırlıklıydı hiç basit şeker ekmek kullanmadım bulgur kepekli makarna et tavuk tarzı beslendim ton balığı günlük 3000 kalori den fazla aldım diyebilirim haftada 3 gün spor yaptım agırlık hiç kardiyo olmadan. Anlamadıgım kilo almama ragmen öbür foto daha zayıf duruyo boxerlı foto son halim her türlü eleştiri ye açıgım
Eklentiler
Son düzenleme: