Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yorumun icin tesekkurler program istersen yazarim..
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yorumun için sağol zeoşu kafada bir insanın ne kendisine ne herhangi bir lafına zerre itimadım olamaz ya,saygı biraz saygı.
ya aslında göğüslerim hacim olarak iyiydi ama konuya yazmadım jinekomasti ameliyatı oldum yani uç kısmı bir türlü deriye yapışmıyordu ameliyat olalı yaklaşık 2 hafta oldu şuanki görüntüden hiç memnun değilim ama zamanla düzelicek diyolar bakalım ne olacakGüzel gelişim tebrikler. Fakat, vücudun geneli iyi ilerlerken göğüslerin daha sönük kalmış sanki.
Uyguladığın programı paylaşmak ister misin? Merak ettim. Teşekkürler![]()
Teşekkürlerya aslında göğüslerim hacim olarak iyiydi ama konuya yazmadım jinekomasti ameliyatı oldum yani uç kısmı bir türlü deriye yapışmıyordu ameliyat olalı yaklaşık 2 hafta oldu şuanki görüntüden hiç memnun değilim ama zamanla düzelicek diyolar bakalım ne olacakdaha önce paylaştığım fotolara da bakarsan hacim olarak iyi ama şekil olarak birtakım şeylerin ters gittiğini görürsün buda jinekomastiden(daha doğrusu ekg ultrason falan çekilmeye gerek duymadı doktor direk ameliyata aldı lipomasti yani kalıntılaşmış yağ olma ihtimalide var) dolayıydı.Şuan işte gene dediğim gibi tabiki istediğim görüntü olmadı ama beklemekten başka çarem yok.Programıma gelirsek temel olarak özel geçeyim çünki programım sürekli değişebiliyor
Göğüs:bench press 4x12-10-8-6 dambıl press 4x12-10-8-6 üzerine dumbel fly yada cable cross 4x12-10-10-10 incline dumbbel press 4x12-10-10-8 tekrar dumbel fly veya cable cross 4x12-10-10-10 (cable cross set arasında bile sürekli farklı açılarda yapmaya çalışıyorum göğüsümü daha iyi hissetmek için)
OMUZ:dumbbell shoulder press 4x15-10-10-8 üzerine gene makinede (ismini bilmiyorum ama gene press) 4x12-10-10-8 dumbel front raises 4x20-20-20-20 lateral raises 4x12-10-10-10(ben bunu tek kol çalışıyorum ve ivmeden yararlanmamak için belimi biyere yaslayıp yapıyorum)
Sırt: sırt programımı ne sen sor ne ben söyleyeyim zaten iyi bi bölgem değil her hafta hangi hareketi yaptığım belli olmuyor ama fazla hareket yapıyorum
Ön kol: concentration crul 3x12-10-8 dirseğimi sehpaya dayayarak dumbel curl3x12-10-10(cahilliğime ver ismini bilmiyorum varsa tabi öyle bi hareket) ve üzerine barbell curl 3x12-10-10
arka kol :triceps pushdown 3x12-10-10 aynı hareketin halatla olanı3x12-10-10 ve trıceps rear reise 3x12-10-10
bacak:genelde 3 hareket yapıp geçiyorum tekrar sayıları ve hareketler ruh halime bağlı oluyor![]()
sağolasınTeşekkürlerGeçmiş olsun.