1.75 ten kısa olanlar

Boyum çıplak ayak 1,76, fakat, 1,82' ye rahatça çıkabiliyorum, zorlasam 1,85' te olur. Nasıl mı, tabiiki ayakkabı içine koyulan boy uzatıcı silikon tabanlıklarla :D

Ayak rahat etmez demeyin, tabanlık topukta yastık görevi görüyor ve daha yumuşak basmayı sağlıyor. Ben 6 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yok, ayrıca istediğim ayakkabının içine koyabiliyorum.

Boyundan memnun olmayanlar için biçilmiş kaftan :)

16 yaşında 1.78 boyundayım ve kısa oldugumu dusunuyorum vg'ye basladıktan sonrada cok boy atamıyacagımı dusunuyorum ama 1.85 e tamamlarım diye umut ediyorum oda benim hep istedigim ideal boydur zaten.bu arada soyliyim dedim lise 1 de 1.63 boyundayken hergun ve her gece sut icmeye basladım lise 2 basında 1.76 oldum günde 4 süt iciyorum suan belki sütten degıldır ama onun faydası oldugunu dusunuyorum.
bence senin boyun kesin 188 olacak çünkü bende lise birde 162-163 arasıydı üniversitede 18 yaşında 182-183 oldu üniversitede 188-189 oldu

en ideal boy 180 dir bence 190 dan uzunu bana çok itici gelir 170 den kısa olanlarda insana itici gelir ama en idealı aslında 175 dir asla boy sıkıntısı çekmez 170 den kısa olanlarda gerçeği kabullensin hiç triplre girmesin kısa boylu olur insanların boyları zaten üçe ayrılır kısa boylular orta ve uzun boylular olarak bu kısa boylu grubunada illa birileri girecek zaten ama ben boxa gidiyorum 165 lik birisii var 190 lık çocuga iki tane direktte nakavt etti boy önemli degil kuvvet ve vücut önemlidir

16 yaş 175 boy 58 kg şuan ideal gibiyim
İron Mike'nin 178 Cm Dir Kendinden 15 cm Uzunları da İndirdi,Kısaları da Önemli Olan İşlev.

Benimde boyum 1.71 ama ayakkabıyla 1.73 oluyor hiç moralimi bozmuyorum takıldığım kızlarda boyumla dalga geçmiyorla zaten geçilmiycek kadar uzunum kısa değiliz unutma 1.90 olcanda napcan öle düşün gitcen 1.65 bir kızdan hoşlanacan öpüşmek için diz çök artık :)

Benim boyum 186 ama 177 filan olmak isterdim. Kısa boylu arkadaşlarımın vucutları aldı başını gidiyo bense çok yavaş ilerliyorum.

boyu 1.75 olup kaslı olan boyu 1.90 olup zayıf yada şişman olandan daha iyi gözüktüğü kesin ayrıca boyu dert etmeye gerek yok bakın vücudu tam estetik olan frank zane ustaya boyu 1.75 sylvester stallonede 1.75 boylarında adamlar nice uzun boylu ama zayıf olan insanlardan daha karizmatik görünüyorlar :)

boyu 1.75 olup kaslı olan boyu 1.90 olup zayıf yada şişman olandan daha iyi gözüktüğü kesin ayrıca boyu dert etmeye gerek yok bakın vücudu tam estetik olan frank zane ustaya boyu 1.75 sylvester stallonede 1.75 boylarında adamlar nice uzun boylu ama zayıf olan insanlardan daha karizmatik görünüyorlar :)

Ben ektomorf yapılı değilim çok şükür gayet cüsseliyim. Karizmamında sağlam olduğunu sölerler. :) Benim şikayetim kısa boylulara göre daha yavaş gelişmem.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/amat-rler-ve-k-yafetleri-t46983p3.html

sayfanın başında bodye yeni başlamış resmim var.. Şuan çok daha iyiyim. İlerde resimlerimi de eklicem.

yaş 20, bende 1.66-1.67 falanım 172-75 olmak isterdim, tüm kız arkadaşlarım benden uzunlar. Onlar açısında sorun yokta ben bazen takıntı yapabiliyorum özellikle topuklu giyip 1.80+ olduklarında :)

Not; baba 1.80 dayı 190+ (sorun bende ):D

kimse kusura bakmasın arkadaşlar fakat ben 1.80 küsur um fakat 1.90 olmak isterdim yani arkadaşta gel,işemiyorum yazmış bir süre sonra onlar hiç gelişemiycek ama senin sınırlarında kazanabileceğin kütlede daha fazla bence boy büyük avantaj çok isterdim bi 10cm daha uzamak ama olmasada sıkmam kendimi .

ben 16 yaşındayım ve boyum 1.81 çevremde benden uzun 1-2 kişi falan var ve bukatto'nun dediği gibi yanımdan benden uzun biri geçince kompleks yapabiliyorum :) 1.90 falan olsam süper olur

Yaş 18 boyum 1.65 bütün aile bu boylarda bende daha uzaman kesin millet 1.80-90 lardan bahsediyor keşke 70 olabilseydim :(

169 um.kompleks yapıyorum bide arkadaşlarım 175+ çok kötü koyuyor ya.suratım da çocuk suratı gibi.kafayı yiyeceğim.

1.74.5 boyundayım 15 yaşındayım bundan sonra uzasam 1.80 olurum herhalde ama bu boyda kalsam bile sorun etmeye değmez diye düşünüyorum.

Benim de boyum 173 normalde dert etmiyorum. Ama benimle ayni salona gelen ve ayarlamak istedigim bir kiz var. Gecen gun beraberken salonda 190kusurluk dingilden gozlerini alamadi. Baya bir moralimi bozdu ama neyse... Yapacak bir sey yok

Back
Yukarı