sen nerden bılıyorsunda bu kadar emın konusuyorsun benım gousumu hocam dahı gordu sende jıno yok dedı senın gıbı ucudna olur gıbı seyler dedı ama olmuyor ıste bende var ama goren yok dıyor.
bende kesın var yok dıyemem ama buyuk ıhtımal var her jıno ucda toplanmıyorkı bır cok tıpı var kadın gogusunden buyuk olanlarınkını gozumle gordum ınan kadından buyuk tam kadın gogusu gıbı
her turlu var bendekı hıc bellı olamsa bıle cok cok az var o kısıdede olabılır kesın yok dıyerek mılletın kafasını karıstırmıs olursun doktordan baska analsılmaz resımle anlasılmaz jınokomastı ınsallah yoktur sporla duzeltır.
ayrıca kılo yuzunden goguste jınekoamstı olusabılıyor buda bır nedenı ve zayıflasada gecmez ben sahsen 17 kg cıvarı verdım gogusler hala aynı yanı var bende bu kış ınş. amelıyat olucam
Cabarov sende oldu diye herkesde jinekomasti olmak zorundamı ?? Vücudu ne kadar yağlı görmüyomusun.Yağ oranı %20 üstü olan herkez jinekomasti o halde.
Ayrıca arkadaşım çok iyi yol katetmişsin.1 ay için iyi bir sonuç herne yapıyorsan yapmaya devam et.
Son düzenleme: