• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 ayda 6 kilo verdim fakat göğüsler yağlı :S

sen nerden bılıyorsunda bu kadar emın konusuyorsun benım gousumu hocam dahı gordu sende jıno yok dedı senın gıbı ucudna olur gıbı seyler dedı ama olmuyor ıste bende var ama goren yok dıyor.

bende kesın var yok dıyemem ama buyuk ıhtımal var her jıno ucda toplanmıyorkı bır cok tıpı var kadın gogusunden buyuk olanlarınkını gozumle gordum ınan kadından buyuk tam kadın gogusu gıbı

her turlu var bendekı hıc bellı olamsa bıle cok cok az var o kısıdede olabılır kesın yok dıyerek mılletın kafasını karıstırmıs olursun doktordan baska analsılmaz resımle anlasılmaz jınokomastı ınsallah yoktur sporla duzeltır.

ayrıca kılo yuzunden goguste jınekoamstı olusabılıyor buda bır nedenı ve zayıflasada gecmez ben sahsen 17 kg cıvarı verdım gogusler hala aynı yanı var bende bu kış ınş. amelıyat olucam

Cabarov sende oldu diye herkesde jinekomasti olmak zorundamı ?? Vücudu ne kadar yağlı görmüyomusun.Yağ oranı %20 üstü olan herkez jinekomasti o halde.

Ayrıca arkadaşım çok iyi yol katetmişsin.1 ay için iyi bir sonuç herne yapıyorsan yapmaya devam et.

Son düzenleme:
Cabarov sende oldu diye herkesde jinekomasti olmak zorundamı ?? Vücudu ne kadar yağlı görmüyomusun.Yağ oranı %20 üstü olan herkez jinekomasti o halde.

Ayrıca arkadaşım çok iyi yol katetmişsin.1 ay için iyi bir sonuç herne yapıyorsan yapmaya devam et.
bu konu tekrar uplanmıs bak arkadas ben dedımkı sende %99 var kesın var dıyemem doktora gorun dedım kısme var yok kesın konusamaz %20 yag olsun bende 100 kg dım 2 0kg verdım hala var doktora gorunsun yorumla anlasılmaz

resım koyamıyorum koymasını bılmılmuyorum ugrastım gene koymayı beceremedım yoksa koyarım tekrar denıycem

benim vucuduma benziyor biraz ve sanırım seninde göbekte çatlamalar olmuş onları nasıl gidericez acaba

bide sağ ve sol tarafındada varmı o çatlaklardan

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. dün salon üyeliğim doldu. tekrar yenilemedim çünkü haftaya finaller başlıyor. sonra da tatil zaten. ama yediklerime dikkat etcem ve kilo almıcam. bu arada göğüste bench prestte baya ağır giriyordum fakat göğüslerim tuhaf bi şekilde irileşmeye başladı. yani zaten yağ var ve alttan kaslar biraz şişmeye başlayınca görüntü hoşuma gitmedi. bende makinalarda çalıştım ve iyi sonuç aldım. yine de göğüsler hala istediğim kıvamda değil. ama yağ oranı oldukça azaldı. bundan dolayı jinekomasti olmadığını düşünüyorum. eğer olsaydı ordaki yağ erimezdi sanırım :)

@erkan1217 valla o çatlaklar çok sinir bozucu. sanırım tedavisi yok. kabullencez :(

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. dün salon üyeliğim doldu. tekrar yenilemedim çünkü haftaya finaller başlıyor. sonra da tatil zaten. ama yediklerime dikkat etcem ve kilo almıcam. bu arada göğüste bench prestte baya ağır giriyordum fakat göğüslerim tuhaf bi şekilde irileşmeye başladı. yani zaten yağ var ve alttan kaslar biraz şişmeye başlayınca görüntü hoşuma gitmedi. bende makinalarda çalıştım ve iyi sonuç aldım. yine de göğüsler hala istediğim kıvamda değil. ama yağ oranı oldukça azaldı. bundan dolayı jinekomasti olmadığını düşünüyorum. eğer olsaydı ordaki yağ erimezdi sanırım :)

@erkan1217 valla o çatlaklar çok sinir bozucu. sanırım tedavisi yok. kabullencez :(
yedıklerınıze dıkkat edersenız yazın kılo alcagınızı sanmam
goguslerınızın kuculmesıne sevındım :) jınekoamstı olunca hcı yag gıtmez dıye bırsey yok gogusler kuculur yaglar gıder ama uc kısmınde o meme dokusunda ve kenarlarında kalır umarım sızde yoktur bende artık jınekomastı bellı bıle olmuyor ama hala dokununca yumusak meme dokusu taraf bu lış hayırlısıyla halledıcem

Back
Yukarı