1 ayda maksimum yağ yakımı, minimum kas yakımı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bir süredir body yapıyorum 67 kiloya çıktım boy 173, gidip yağ ölçümü yaptırdım %13,5 a yükselmiş.1 ayda en az kas kaybıyla en fazla ne kadar yağ yakabilirim.20-30kg fazlası olan arkadaşlar 4-5 kilo yakabiliyor ama benim durumum farklı.Haftanın kaç günü kardiyo kaç günü ağırlık çalışması(çok tekrarlı) önerirsiniz? Hedefim 1 ayda 2 kilo yağ yakımı, o zaman %10 civarına düşüyor yağ oranım.

hocam zaten yağın az durumda, dert etme böyle şeyleri:)
benim yağ oranım %23den %21e 12 günde düştü. 1,5 kg kadar yap gitti. 3 gün kardio 3 gün bb ile...
Hocam yağ oranı yüksek olunca yağdan daha çok gidiyor ama belli bir yerden sonra kasları koruyarak yağ yakmak zorlaşıyor.Yağ çok fazla olmasa bile kasların belirginleşmesini istiyorum o yüzden biraz daha düşürmem gerek yağ oranımı; tabi kasları koruyarak:)

Kisiye gore degisir aslinda belki sen 2kg yag verirsin bellimi olur ayrica en onemlisi beslenme beslenmene dikkat etmen gerek

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı