• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 aylık ev çalışması sizce bi degişiklik varmı ?

qokhaninci

Yeni Üye
diyeceksiniz 1 ayda ne olur diye ama genede bakın bi az degişim varsa devam edecegim yoksa bırakacagım

buda resim: http://imgim.com/3444.jpg işaretli gibi olan yeni hali neyse yorumlarınıza açıgım :(

dumbelllls dumbelllls

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:30 ----------

up up up up up up bench_O bench_O bench_O

1 ayda biceps oblik ve gögüs için iyi bir gelişim ama eğer olmamışsa bırakıcam mantığıyla bir ilerleme kaydedemezsin bu sporda en önemli şey sabırdır

sagol kardeş ama zaman çok harcıyorum o yüzden bu sıralar okula zamanını artırmam lazım o açıdan dedim ama gelişim var diyorsun :)
durmak yok devam bench_O dumbelllls

Definasyon programim sizce yeterlimi?
Beslenme: sabah :Omlet (4 yumurta beyazi + 2 yemek kasigi yulaf + 1 yemek kasigi lor peyniri)+yagsiz sut
Oglen: 150gr tavuk gogsu veya 150gr ton baligi + salata
İkindi: bir elma + yagsiz sut
Aksam: 300gr brokoli + 200gr yarim yagli yogurt
Supplementler : antreman oncesi multipower 1500 likit L-carnitine + yemeklerden oncede 3 defa gnc tonalin cla
Antreman: haftada 5gun 35dk kardio (hiit) + bolgesel calismalar

Boy:165
Kilo:55

Öncelikle body i bırakıcaksan hiç başlama :D bende 1 ayda yaptım kasları karın bölgesinde iyi bir değişim olmuş biceps ede yüklen biraz :D sırf göüsle olmaz bu işler birisi sana kaslarını gösterderse soyuncak halin yok :D

" No Pain No Gain "

Acı Yoksa Başarıda Yok.

@sln başlık aç sende benmde gördügün gibi yag oranı fazla ama aldıgın verdiginden az olursa olurmuş bu işler

@kalkan yok bırakmıyacam artık gittigi yere kadar :D 15 gün sonra baştan bi program yapıcam olmassa flexor hocanın programı var diyorlar ona başlarım :D

@sln başlık aç sende benmde gördügün gibi yag oranı fazla ama aldıgın verdiginden az olursa olurmuş bu işler

@kalkan yok bırakmıyacam artık gittigi yere kadar :D 15 gün sonra baştan bi program yapıcam olmassa flexor hocanın programı var diyorlar ona başlarım :D

bende flexor un programını kullanıyorum çok etkisini gördüm tavsiye ederim :)

Bir bayan oldugumu dusunursek tamam kilolu degilim fakat 50 kiloyken daha iyiydim son zamanlarda cok dengesiz beslendim ve 55 kilo oldum hayliyle yag oranimda artti sizce bu program yeterlimi?

1 ay erken kardeşim sen 6-7 ay boyunca beslenmene uykuna dikkat ederek çalış inşallah doğru çalışıyorsundur.eğer fark olmazsa daha ne diyelim.1 ay çok erken.kilon düşük yağ oranını kafaya takma.ne bulursan yiyeceksin tabi bazı unsurlara dikkat etmen gerekiyor.abur cubur katı zararlı yağlar vs. bunlardan uzak dur başka ne bulursan ye günlük ihtiyacın olan kaloriyi aşmalısın karb. al.

@vucutcu kardeş bende dogru yapıyormuyum diye foto koydum yani 6 7 ay yanlış yapıp 6 7 ayımı boşa gidermek istemem 1 ayda az da olsa bi gelişim varsa demek ki dogru yapıyorum demektir işte bunu anlamak için sizlere soruyorum ya gelişim var mı diye :)
yorumun için teskkürler :)

Back
Yukarı