1. kademe FİTNESS antrenörlük kursu

yeni açılacak kurslar

Federasyonumuzun 2008 Yili Faaliyet Programinda Yer Alan Fitness I. Kademe Yardimci Antrenör Kursu:

16 - 27 Mayis 2008 Tarihleri Arasinda Düzce Ilinde ,

28 Mayis - 08 Haziran 2008 Tarihleri Arasinda Ankara Ilinde ,

Açilacaktir.

28 temmuz - 8 ağustos 1. kademe

Federasyonumuzun 2008 Yili Faaliyet Programinda Yer Alan Fitness I. Kademe Yardimci Antrenör Yetiştirme Kursu 28 Temmuz - 08 Ağustos 2008 Tarihleri Arasinda Istanbul Ilinde Açilacaktir.

Kursa Katilacak Olan Tüm Adaylar Federasyonumuzun;
Garanti Bankasi Anafartalar şubesi Müdürlüğü - Ankara
711 / 6299458 Numarali Hesabina
650.00-ytl Kurs Katilim ücreti ödeyerek

Banka ödendi Belgesini Aşağidaki Belgelerle Birlikte, Bir Dosya Halinde Kurs Yerindeki Federasyon Görevlisine Elden Teslim Edeceklerdir.

Kurs Başvuru Dilekçeleri Federasyonun Aşağidaki Faks Numarasina Gönderilecektir.

Faks : 0312 310 49 05

bu kurslara istiyen herkes katılabılıyomu acaba? vede yakın zmanda nerelerde olcak bu kurslar... aydınlatabılırmısınz bılenler ve daha once gırenler varsa? sadece bı doneklık bı kurs ve arkasında sınav gıbı bısımı bu?

VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS I. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU 17 - 28 KASIM 2008 TARİHLERİ ARASINDA ANKARA'DA YAPILACAKTIR.

KURS YERİNDE HAZIR BULUNDURULACAK BELGELER

1). 3 adet orijinal vesikalık fotoğraf,

2). Öğrenci Belgesi veya en az lise ve dengi okul Diploma aslı ve Fotokopisi ( Fotokopi; Federasyon, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Noter, veya Çalıştığı Resmi Kurumca onaylanmış olacaktır )

3). Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünden veya Federasyondan sporda ceza almadığını belirtir belge.

4). Antrenörlük Kursuna katılabilme yönünde herhangi bir engelinin olmadığını belirtir sağlık raporu

5). Savcılık İyi Hal Kaydı

6). Temel veya Özel Derslerden sorumlu olmama nedenini gösterir belgenin aslı ve fotokopisi

7). Kurs ücreti banka ödendi belgesi,

8). Yabancı Uyruklu Katılımcılar için Türkiye’de Oturma İzninin olması veya Yeterli Oturma Süresi onayının olması ve belgesi

9). 650 TL olan Kurs ücreti Garanti Bankası Anafartalar Şubesi - Ankara hesabındaki 711/ 6299458 Numaralı hesaba yatırılacak olup, Banka Ödendi belgesi Federasyona fakslanacaktır..

....KURS YERİNDE HAZIR BULUNDURULACAK BELGELER

1). 3 adet orijinal vesikalık fotoğraf...

Fotoğrafların kravatlı olması zorunluydu diye biliyorum. Değişti mi acaba ?

diğer duyurularda kravatlı olunması gerektiğini belirtiolardı ama bu sefer aynen böyle yayınlanmıştı yinede katılcak arkadaşlar nolur nolmaz diye sinek kaydı tıraş ve kravatlı vesikalıkla başvuru yaparlarsa daha garanti olur tabii.. sonradan bi aksilik çıkmasın

yaa ii guzel hoşta en yakın nezaman baslıycak bu kurs yazmıyo hıc bıyerde gozumden falanmı kactı benım dıcemde garıp olcak:D

pardon beyler iice sacmaladım galıba ben:D yenı yazılar eklenmıs.. sagolun bu arada sansıma edıyım ankarada oluyomus, ızmır de oldugu zamanı orenırsenız umarım burda yazarsınız...

VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS I. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU 17 - 28 KASIM 2008 TARİHLERİ ARASINDA ANKARA'DA YAPILACAKTIR.

KURS YERİNDE HAZIR BULUNDURULACAK BELGELER

1). 3 adet orijinal vesikalık fotoğraf,

2). Öğrenci Belgesi veya en az lise ve dengi okul Diploma aslı ve Fotokopisi ( Fotokopi; Federasyon, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Noter, veya Çalıştığı Resmi Kurumca onaylanmış olacaktır )

3). Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünden veya Federasyondan sporda ceza almadığını belirtir belge.

4). Antrenörlük Kursuna katılabilme yönünde herhangi bir engelinin olmadığını belirtir sağlık raporu

5). Savcılık İyi Hal Kaydı

6). Temel veya Özel Derslerden sorumlu olmama nedenini gösterir belgenin aslı ve fotokopisi

7). Kurs ücreti banka ödendi belgesi,

8). Yabancı Uyruklu Katılımcılar için Türkiye�de Oturma İzninin olması veya Yeterli Oturma Süresi onayının olması ve belgesi

9). 650 TL olan Kurs ücreti Garanti Bankası Anafartalar Şubesi - Ankara hesabındaki 711/ 6299458 Numaralı hesaba yatırılacak olup, Banka Ödendi belgesi Federasyona fakslanacaktır..

MALATYADA DÜZENLENECEĞİ DUYURULAN VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS I. KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU YETERLİ SAYIDA BAŞVURU OLMADIĞINDAN İPTAL EDİLMİŞTİR. BU KURSA BAŞVURU YAPAN KİŞİLERİN BAŞVURULARI ANKARA'DA AÇILACAK OLAN KURSA KAYDIRILMIŞTIR.

federasyonumuzun 2009 yili faaliyet programinda yer alan vücut geliştirme ve fitness i. Kademe yardimci antrenör yetiştirme kursu 04 - 15 nisan 2009 tarihleri arasinda izmir ilinde açilacaktir.

federasyonumuzca; nisan ya da mayis ayinda, sakarya ilinde vücut geliştirme ve fitness i. Kademe yardimci antrenör kursunun açilmasi planlanmaktadir.

ben istanbuldayım ama sakaryadaki kursa katılmayı düşünüyorum.istanbul yada cevre illerden katılmayı düşünen arkadaşlar varmı?

anladım peki yeterli katılımın olup olmadığını nsıl öğrenebiliriz.federasyonun sayfasında 650 tl ücreti yatırın diyo.ya katılım sağlanamzsa :D şuan için ne ypmam gerekiyo

Selam bişey soracaktım

kursta yanımızda bulunması gereken belgelerden biri;
TEMEL VEYA ÖZEL DERSLERDEN SORUMLU OLMAMA NEDENİNİ GÖSTERİR BELGENİN ASLI VE FOTOKOPİSİ.

bu kısmı tam anlıyamadım ben ilk kez gidecek kişi için geçerlimi buda ? eğer öyleyse bu belgeyi nereden bulcaz? teşekkürler

bide 4-5 nisanda benim üniversite sınavım var büyük ihtimal saatler çakışır kursa geç gitme yada o günler gidememe bir problem olurmu?

Selam bişey soracaktım

kursta yanımızda bulunması gereken belgelerden biri;
TEMEL VEYA ÖZEL DERSLERDEN SORUMLU OLMAMA NEDENİNİ GÖSTERİR BELGENİN ASLI VE FOTOKOPİSİ.

bu kısmı tam anlıyamadım ben ilk kez gidecek kişi için geçerlimi buda ? eğer öyleyse bu belgeyi nereden bulcaz? teşekkürler

bide 4-5 nisanda benim üniversite sınavım var büyük ihtimal saatler çakışır kursa geç gitme yada o günler gidememe bir problem olurmu?
4-5 nisan değil,4-15 nisan arası.

Back
Yukarı