1. kademe FİTNESS antrenörlük kursu

zaten bu belgeler spor salonuna gelen üyelerin gözlerini boyama içindir. öyle antrenörler gördüm belgesi var ama anatominin a sını bilmez saçma sapan programlar yazar. belgesi olmayıp ta çok iyi bilgisi olan antrenörler de var. sapla saman birbirinden ayrılmalı diye düşünüyorum. bu böyle devam ederse ortalık cahil antrenörle dolacak.

Besyo mezunu ya da profosyonel spor geçmişi olmayanların şu zamandan sonra belge sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de dünyadaki yenilikleri yakından takip edebilmeleri açısından yabancı dil bilme şartı üst kademelerde arandığı gibi alt kademelerde de aranmalı. Yoksa görüntü itibariyle alınan bu belgelerin benim gözümde pek bir değeri kalmıyor. Kariyer sitelerine bakanlar da bilirler ki yeni yapılanma sürecine giren salonların artık biraz bu noktaya dikkat ettikleridir. Ancak maliyeti düşürmek açısından yine belge kiralama yoluna giden salonlar olabilir pekala. Bu noktada federasyonun denetimlerini arttırması gerekiyor. Ayrıca salonların büyüklüklerine göre salon sahiplerine çalışan ekiple ilgili bilgi almak gerekiyor. Kaçıncı kademeden kaç antrenör çalıştırdıklarını, ne mezunu olup olmadıklarını ya da spor geçmişlerini çekinmeden sormak lazım gelir ki bundan hiç birisi de gocunmaz. Zaten gocunmaması gerekir. Şampiyon salon sahipleri bile gerekse mail gerekse yüz yüze görüşmelerde gocunmadan yanıtlayabiliyorken...

Son düzenleme:
Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanlığı' nın 2011 yılı faaliyet programında yer alan Vücut Geliştirme ve Fitness 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu 22 Ocak - 2 Şubat 2011 tarihleri arasında ilimizde açılacaktır. Kursun Bedeli 650,00 -TL olup, ilgili Federasyonun 711-6299458 Garanti Bankası Anafartalar Şubesine yatırılarak, kurs ödendi belgesinin üzerine ad, soyad ve kursun yapılacağı ilin ismini yazdıktan sonra, 0312 310 49 05 numaralı federasyon faksına adaylar tarafından gönderilmesi zorunludur. Bu işlemi yapanlar ilgili kursa kayıtları kesinleşecektir.

İSTENEN BELGELER (BU BELGELERİN FOTOKOPİLERİNİN NOTER ONAYLI OLMASINA GEREK YOKTUR, FOTOKOPİLER FEDERASYONCA ONAYLANACAKTIR):

ø 3 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF.

ø EN AZ LİSE DİPLOMASI - ASLI VE ONAYSIZ FOTOKOPİSİ,

ø GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINACAK CEZALI OLMADIĞINA DAİR YAZI,

ø KURUM DOKTORU, SAĞLIK OCAĞI VEYA HASTAHANELERDEN ALINACAK SAĞLIK RAPORU.

ø SAVCILIK İYİ HAL KAĞIDI.

ø TEMEL EĞİTİM DERSLERİNDEN SORUMLU OLMADIĞINI GÖSTERİR BELGE -TEMEL EĞİTİM DERSLERİNDEN SORUMLU OLMAYAN BESYO MEZUNLARI İLE DİĞER FEDERASYONLARDAN I. KADEME VEYA ÜSTÜ ANTRENÖRLÜK BELGESİ BULUNANLAR; BELGELERİNİN ASILLARINI VE ONAYSIZ FOTOKOPİLERİNİ GETİRECEKLERDİR. DİĞER FEDERASYONLARDAN ALINAN ANTRENÖRLÜK BELGELERİNİN KABUL EDİLEBİLMESİ İÇİN O KURSTA ALINAN TEMEL EĞİTİM DERS SAATLARININ BİZİM KURS SAATLARIYLA AYNI OLMASI ZORUNLUDUR,

ø KURS ÜCRETİ BANKA ÖDENDİ BELGESİ,

Kaynak: http://www.eskisehir-gsim.gov.tr/in...-lmzde-acilacak&catid=37:sag-duyuru&Itemid=27

http://www.istanbul-gsim.gov.tr/ind...-fitness-i-kademe-yardmc-antrenoer-kursu.html

bu duyuru halen olduğuna göre kontejyanın dolmadığı fikrine kapılmalı mıyım :D , ne zamandır aklımda hep geç haberdar oluyorum ama bunu yakaladım , yalnız merak ettiğim bir kısım var.

Temel eğitim derslerinden sorumlu olmadığını gösterir belge ( temel eğitim derslerinden sorumlu olmayan besyo mezunları diplomalarının aslını ve onaysız fotokopisini; diğer federasyonlardan ı. Kademe veya üstü antrenörlük belgesi bulunanların ise; antrenörlük belgelerinin aslını ve onaysız fotokopisini kurs yerine getirmeleri zorunludur. Diğer federasyonlardan alınan antrenörlük belgelerinin kabul edilebilmesi için o kursta alınan temel eğitim ders saatlarının bizim kurs saatlarıyla aynı olması gerekmektedir ).

Temel eğitimi olmayanlar da bu kursa katılabiliyor mu? , katılabiliyorsa tek fark kurs süremizin uzun olması mı oluyor?

http://www.istanbul-gsim.gov.tr/ind...-fitness-i-kademe-yardmc-antrenoer-kursu.html

bu duyuru halen olduğuna göre kontejyanın dolmadığı fikrine kapılmalı mıyım :D , ne zamandır aklımda hep geç haberdar oluyorum ama bunu yakaladım , yalnız merak ettiğim bir kısım var.

Temel eğitim derslerinden sorumlu olmadığını gösterir belge ( temel eğitim derslerinden sorumlu olmayan besyo mezunları diplomalarının aslını ve onaysız fotokopisini; diğer federasyonlardan ı. Kademe veya üstü antrenörlük belgesi bulunanların ise; antrenörlük belgelerinin aslını ve onaysız fotokopisini kurs yerine getirmeleri zorunludur. Diğer federasyonlardan alınan antrenörlük belgelerinin kabul edilebilmesi için o kursta alınan temel eğitim ders saatlarının bizim kurs saatlarıyla aynı olması gerekmektedir ).

Temel eğitimi olmayanlar da bu kursa katılabiliyor mu? , katılabiliyorsa tek fark kurs süremizin uzun olması mı oluyor?

temel eğitim derslerinden muaf olmayanlar kursu 12 günde tamamlarken muaf olanlar 6 günde tamamlıyor.

Merhaba bu konu eski bir konu ama burdan devam edeyim konu fazlalığı olmasın.Benim sormak istediğim 2 temmuz 2012 de izmirdeki 1.kademe kursu var bu kurs içinde diplomanın aslı ve onaysız fotokopisi demişler şartlarda benim diplomam okudugum okulda şimdi burdan onu almaya gidemem başka bir yolu varmı acaba?

Arkadaşlar bu federasyonun geçerliliği ve meşruiyeti nedir? ne kadar geçerli bir kurum verdikleri belge dünya da da kabul gören bir belge mi yoksa 500 liraya kağıt parçasından öte olmayan bir diploma mı satıyorlar

Geçerlilikden kastım verdiği belge dünya genelinde kaale alınıyormu yoksa gerisi benim için bir hiç

Birde hangi salona gidersem gideyim neredeyse tüm hocaar milli takım antrönörü ben mi çok iyi hocalara denk geliyorum bu işde bir iş mi var çözemedim biri bana açıklarsa çok sevineceğim

fitness eğitmeni olmak için beden egitimi ve spor bölümünden mezun olmak mı gerekir? yoksa birtakım eğitim ve antrenorluk belgeleri ile olabiliyor mu? ben ingiliz dil ve edebiyatı mezunuyum ama meslegimi sevmiyorum,sporu ile uzun süredir ck ilgiliyim bu alanda greckten calısmak istiyorum ama nereden baslamam gerekir acaba?

fitness eğitmeni olmak için beden egitimi ve spor bölümünden mezun olmak mı gerekir? yoksa birtakım eğitim ve antrenorluk belgeleri ile olabiliyor mu? ben ingiliz dil ve edebiyatı mezunuyum ama meslegimi sevmiyorum,sporu ile uzun süredir ck ilgiliyim bu alanda greckten calısmak istiyorum ama nereden baslamam gerekir acaba?

federasyonu takip ederseniz başvuruda bulunabilirsiniz 1. kademe antrenörlük kursu için, istanbul için kayıtlar dolmuş, önümüzdeki sene başvuru yapacağım, ne yazık ki imkanlar el vermedi, linkler;

http://www.tvgfbf.com/tr/duyuru-305
http://www.tvgfbf.com/tr/duyuru-313

merhaba arkadaşlar ben davut istanbul anadolu yakasında spor salonu açmak istiyorum açıcamda antrenör belgesi lazım belge kiralamak yada çalışmak isteyen arkadaşlar var ise 0536 821 20 41 bu numaradan 24 saat ulaşabilirler saygılarımla.

yaa boşuna uğraşmayın arkadaşlar bi iş ilanlarına bakın... 1. kademe fitness antrenörü kimse aramıyo.. bu resmen federasyonun para çıkarması.. 1000 tl den 100-120 kişi gidiyo kursa ohh miss.. öyle bi iş payı yok.. 2. kademe antrenörlere bile ihtiyaç duymuyo piyasa.. çok var çok...

Back
Yukarı