Paşa99
Üye
Selamlar arkadaşlar. Başladğımdan bu yana başlıktada belirttiğim gbi 1 yıl 3 ay oldu. İyi bir gelişim gördüm. Sizden istediğim ant günlerim nasıl ? Şuanki kullandığım supplement nasıl ? Bulk devam etmelimiyim ? Yoksa definasyonamı girmeliyim ? Bu sorularıma yardımcı olursanız sevineceğim.
Amacım : HACİM KAZANMAK BAŞLADIĞIMDAN BELLİ BULK DÖNEMİNDEYİM DİRTY BULK YAPIYORUM GELECEK NİSAN AYINA VEYA MAYIS AYININ BAŞINA KADAR BULK SÜRESİNİ DEVAM ETTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KOLLARIMDAN MEMNUN DEĞİLİM GELECEK NİSAN VEYA MAYIS AYINA KADAR 38-40 BULURSA KOLARIM BULK DÖNEMİ SONA ERECEK VE DEFİNASYONA BAŞLAYACAĞIM.
Ant günlerim bu şekilde ; ( Detaya girmiyorum hareketler filn onları kendime göre ayarlıyorum sadece bu ant günleri fazlamı yoksa tamammı ? )
Pazartesi ; Göğüs-Ön kol
Salı ; Bacak-Karın
Çarşamba ; Omuz + Trapez
Perşembe ; Boş
Cuma ; Sırt + Arka kol
Cumartesi ; Bacak- Karın
Pazar ; Boş
Kullandığım supplementler ; ( Amacım hacim kazanmak ) Ekstra olarak BCAA filn kullanmam gerekiyormu öneriniz varmı ?
-Super mass gainer
-Kratein ( Daha dün oldu başlayalı krateine )
Ölçülerimi yazayım
Başlangıç ;
Kol ; 22
Kilo ; 52-53
Boy ; 1,68 - 1,69
Şuanki halim ;
Kol ; 34-35
Kilo ; 72
Boy ; 1,70
BUDA ÖNCE VE SONRA FOTOĞRAFIM SAĞDAKİ GELİŞMİŞ OLDUĞUM FOTOYU 3 AY ÖNCE ÇEKTİM HAFİF BİR KAS KÜTLESİ EKLEDİM AMA ORTALAMA O FOTOĞRAFKİ HALİM KADARIM. EVET BULK DEVAMMI ETMELİYİM YOKSA DEFİNASYONMU SİZİN ÖNERİLERİNİZ NEDİR ?
Amacım : HACİM KAZANMAK BAŞLADIĞIMDAN BELLİ BULK DÖNEMİNDEYİM DİRTY BULK YAPIYORUM GELECEK NİSAN AYINA VEYA MAYIS AYININ BAŞINA KADAR BULK SÜRESİNİ DEVAM ETTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KOLLARIMDAN MEMNUN DEĞİLİM GELECEK NİSAN VEYA MAYIS AYINA KADAR 38-40 BULURSA KOLARIM BULK DÖNEMİ SONA ERECEK VE DEFİNASYONA BAŞLAYACAĞIM.
Ant günlerim bu şekilde ; ( Detaya girmiyorum hareketler filn onları kendime göre ayarlıyorum sadece bu ant günleri fazlamı yoksa tamammı ? )
Pazartesi ; Göğüs-Ön kol
Salı ; Bacak-Karın
Çarşamba ; Omuz + Trapez
Perşembe ; Boş
Cuma ; Sırt + Arka kol
Cumartesi ; Bacak- Karın
Pazar ; Boş
Kullandığım supplementler ; ( Amacım hacim kazanmak ) Ekstra olarak BCAA filn kullanmam gerekiyormu öneriniz varmı ?
-Super mass gainer
-Kratein ( Daha dün oldu başlayalı krateine )
Ölçülerimi yazayım
Başlangıç ;
Kol ; 22
Kilo ; 52-53
Boy ; 1,68 - 1,69
Şuanki halim ;
Kol ; 34-35
Kilo ; 72
Boy ; 1,70
BUDA ÖNCE VE SONRA FOTOĞRAFIM SAĞDAKİ GELİŞMİŞ OLDUĞUM FOTOYU 3 AY ÖNCE ÇEKTİM HAFİF BİR KAS KÜTLESİ EKLEDİM AMA ORTALAMA O FOTOĞRAFKİ HALİM KADARIM. EVET BULK DEVAMMI ETMELİYİM YOKSA DEFİNASYONMU SİZİN ÖNERİLERİNİZ NEDİR ?