1 Yillik Gelisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

svensk

Üye
Boyum 175. Spora basladigimda kilom 80 idi. Buradaki Flexor hocamizin ilk 3 ay prog. ile basladim + cardio.
nYD0k5.jpg

V27Wly.jpg

Sonrasinda yanlis beslenme ve dogru antreman ile cok kilo verdim. 61'leri gordugum zamanlar oldu ancak asagidaki fotografda 66 kiloyum. 100. gun;
NYo0WY.jpg

5. ay, kilo 68, beslenmede karbonhidrat ve protein arttirildi daha bilincli beslenilmeye baslandi, lazar angelov'un workout programi uygulanmaya baslandi
gjGMr5.jpg

6. ay'da optimum whey protein 100% (4 ay on 1 ay off) bsn no-xplode (1 ay on, 1 ay off), bsn amino x (1 ay on 1 ay off) kullanilmaya baslandi.
8. ay'da bsn cell mass (1 ay on, 1 ay off) kullanilmaya basladi...

8. ay, kilo 72.
jzDbqm.jpg

10. ay kilo 74
AZbr8B.png

12. ay kilo 76,5
gjGMp0.jpg

Yorum ve önerilere acigim. Aslinda buradaki hocalarimizdan yardim bekliyorum, ben yurtdisinda yasiyorum ve buradaki hocalar cok pahali, bana cardio ve workout duzeniyle yardim edebilecek olursa minnettar olurum.

Beslenme programinizi merak ettim hacim arttirirkenki

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kahvalti: 200 gr yulaf, 8 yumurta beyazi
ara ogun: 1 adet muz, 10 tane findik
ögle yemegi: 150 gr bulgur, 200 gr tavuk gogusu, 4 adet brokoli
ara ogun: 200 gr yulaf, 180 gr su icinde ton baligi
aksam yemegi: 200 gr tavuk gogusu, 4 adet brokoli
ara ogun: 1 adet muz ve 1 bardak 0,5 yagli sut.
yatmadan önce: 3 corba kasigi kvarg naturell. kasein iceriyor, Türkiye'de var mi bilmiyorum.

Bnm boy 1,85 kilo 59 yaglanmamak icin nasil beslenmeliyim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben simdi sana burdan birsey söylesem yanlis olur, o yuzden beslenme bolumune girip orda kilo basina gunde alman gereken karbonhidrat ve protein miktarina bakip hesaplarsan senin hayrina olur. Ben oyle yapmistim baslarken.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı